Špatné vysvědčení a doučování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
29.1.19 21:47
@hanka.br. píše:
Já jsem jí hned nepoznala.

Jj. Ani ja ne prave. Az na treti strane (kdyz to docitam), tak mi to doslo, ze je to zase tahle matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.1.19 21:50
@me57h píše: Školu specifikovat nebudu, ale z elektra ani matiky nematuruje, tak je prostě vyčlenila. 4. ročník. Tělocvik taky strašný, za tři, prý protože to slečinku nebaví.
Přitom vím, že má navíc, tenhle pokles začal až ve čtvrťáku, kdy mi narovinu řekla, že v těch a těch předmětech se už nebude snažit, aby prý zbytečně neplýtvala mozkovou kapacitou :roll:Bohužel se poslední dobou moc nebavime, mám malého syna a dcera chodí každý den domů nejdříve v pět. Stihne akorát tak vysát, vytřít, utřít prach, vyžehlit… prostě co je potřeba, a během toho většinou alespoň na jedno sluchátko poslouchá tu svoji strašnou „hudbu“. O víkendech je s klukem, kterého vůbec neznám :roll:

sorry jako, to jako fakt? byt vami, nez nad dcerou bych se zamyslela nad sebou, pokud toto neni nejaky joke. dcera prijde v pet, vy si z ni udelate sluzku a divite se, ze ma spatne znamky? predpokladam, ze vam hlida ve volnu i syna. .. prosim, kdy ma nejaky cas na uceni? jak tu zaznelo, budete asi pekny herodes. uz jen to smysleni o jeji muzice mluvi za vse. ja mam male deti, taky nerozumim jejich minecraftu, clash royal, SKIBIDI aj. a nenapadlo by me v zivote jim jejich zabavu zesmesnovat :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.1.19 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
29.1.19 21:52
@me57h píše:
No zrovna jedničky mít nemusí (i když je skoro vždycky měla, tak to zamrzí no), ale čtyřky?! A za 3 z TV, protože „se mi nechtělo běhat ani nic jiného, ale telocvikarka mě má ráda, takže mi z milosti dala 3“ a k tomu ten přihlouplý úcul? Se na mě nezlobte…

Jsem mohla tvoji dceři poradit ať si napíše uvolnění z tělaku. Neměla by aspoň trojku na výzo, ale přimo uvolnění a to by ty taky asi nebylo po chutí že...... :roll:

• Citovat
  • Upravit
13197
29.1.19 21:53

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOLKY POZOR TROLLL!!!!!!! tema mi prislo povedome, vygooglila jsem si, ze to same se tu resilo pred vanoci - matka utoci na svoji schopnou dceru (ta umela i japonsky)… proste vymyslene tema … skoda ze nejde neumim zjistit IP adresu, odkud se tato temata porad berou!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
29.1.19 21:55

Vy tady děláte, jako bych si z ní pomalu dělala otroka a nic jí nedovolila.
Pomoc v domácnosti prostě považuji za standard, a na brigádu ji nikdo chodit nenutí. Klidně by se přes školu mohla uskromnit, ale to by si slečinka nemohla šetřit nebo si čas od času koupit nějakou blbinku, třeba špagetovou dýni nebo sezamová semínka.
A vysvědčení je vizitkou člověka… ještě když vím, že ty blbé známky má jen proto, že na to dlabe, štve mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.19 21:57
@markytka3 píše: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOLKY POZOR TROLLL!!!!!!! tema mi prislo povedome, vygooglila jsem si, ze to same se tu resilo pred vanoci - matka utoci na svoji schopnou dceru (ta umela i japonsky)… proste vymyslene tema … skoda ze nejde neumim zjistit IP adresu, odkud se tato temata porad berou!!!!

Ta se vraci pravidelne uz dlouho. Napred sikanovala tuhle starsi dceru (ted nevim, ale ma tusim i mladsi dceru), ta uz rebeli podle starsi sestry. Poridila si dalsi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.1.19 21:59
@me57h píše:
Pomoc v domácnosti prostě považuji za standard, a na brigádu ji nikdo chodit nenutí. Klidně by se přes školu mohla uskromnit, ale to by si slečinka nemohla šetřit nebo si čas od času koupit nějakou blbinku, třeba špagetovou dýni nebo sezamová semínka.
A vysvědčení je vizitkou člověka… ještě když vím, že ty blbé známky má jen proto, že na to dlabe, štve mě to.

to je moc tohle :mrgreen: ono když jí na ty semínka nedáš ani pár korun tak co má dělat když je chce? :lol: ..a zeptám se, tebe se při pohovoru do práce ptali jaké jsi měla známky z tělocviku nebo hudebky prosímtě? Mo by mě to zajímalo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.1.19 22:02
@me57h píše:
A vysvědčení je vizitkou člověka… ještě když vím, že ty blbé známky má jen proto, že na to dlabe, štve mě to.

8o Prý vysvědčení je vizitkou člověka… kupuje si blbinky jako špagetovou dýni nebo sezamová semínka… 8o Ne, tahle zakladatelka není matka, to je obyčejný troll :mrgreen: Anebo moc mateřské lásky ani zdravého rozumu nepobrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
29.1.19 22:03
@Celeste97 píše:
to je moc tohle :mrgreen: ono když jí na ty semínka nedáš ani pár korun tak co má dělat když je chce? :lol: ..a zeptám se, tebe se při pohovoru do práce ptali jaké jsi měla známky z tělocviku nebo hudebky prosímtě? Mo by mě to zajímalo :potlesk:

To není základní potravina. V ledničce je VŽDY mléko, sýry, salámy, vajíčka. Ve špajzce chleba. Člověk, který jí tohle, nějaká semínka nepotřebuje. Já na tom jsem X let a jsem zdravá jak rybka.
Tělocvik jsem jen tak zmínila jako bonus, matika a elektro je samozřejmě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.1.19 22:04
@Kelsey píše:
Ta se vraci pravidelne uz dlouho. Napred sikanovala tuhle starsi dceru (ted nevim, ale ma tusim i mladsi dceru), ta uz rebeli podle starsi sestry. Poridila si dalsi dite.

uff, uz jsem myslela, ze mam „paranoiu“. ntb. dalsi dnesni tema: navsteva otcu… rovnez tema co tu nedavno zaznelo … :mavam: myslim, ze obe jsou umele vytvorena temata pro vetsi „navstevnost“ na kterou se da nalakat vice zadavatelu reklamy :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.1.19 22:04
@me57h píše:

Hodina a pul uklidu, to neni pomoc v domacnosti, ale regulerni sluzka. Ty si tu dceru vubec nezaslouzis, chudak si za penize koupi jidlo a stejne se nezavdeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.1.19 22:05

@me57h třeba jí to chutná víš :lol: někdo se cpe nezdravýma salámama a někdo zdravýma semínkama no :think: :mrgreen:
aha tak na známky z matiky z učňáku nebo střední se tě ptali v práci? :lol:
to mě baví tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.1.19 22:06
@me57h píše:
To není základní potravina. V ledničce je VŽDY mléko, sýry, salámy, vajíčka. Ve špajzce chleba. Člověk, který jí tohle, nějaká semínka nepotřebuje. Já na tom jsem X let a jsem zdravá jak rybka.
Tělocvik jsem jen tak zmínila jako bonus, matika a elektro je samozřejmě horší.

To víš, že jo… Všichni ti to věříme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
29.1.19 22:08
@Ema1984 píše:
Hodina a pul uklidu, to neni pomoc v domacnosti, ale regulerni sluzka. Ty si tu dceru vubec nezaslouzis, chudak si za penize koupi jidlo a stejne se nezavdeci.

Já snad psala, že uklízí každý den hodinu a půl? Psala jsem, že uklízí hodinu a půl MAXIMÁLNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí