Špatné vysvědčení a doučování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2695
30.1.19 10:46

Nemohl by @admin nejak ziistit, jestli se nejedna o trolla, jak tady bylo uz parkrat zmineno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
30.1.19 10:49
@me57h píše:
S filozofickou fakultou určitě ne, nějaké filizofy dneska nikdy nechce. Jsme průmyslový stát.

My nejsme ani ten průmyslový stát. Prostě holka odejde do Finska nebo jinam, s jazyky se uchytí ledaskde. V tom jí domácí práce nijak nepomohou. Prostě jen schopnější než ty, měj z toho snad jako matka radost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
30.1.19 11:07
@svapi píše:
Nemohl by @admin nejak ziistit, jestli se nejedna o trolla, jak tady bylo uz parkrat zmineno? :think:

Přidávám se k návrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
30.1.19 11:08
@me57h píše:
Jak s tím souvisí má kvalifikace? Uchytila jsem se víc než dobře.

Uchytila ses víc než dobře - na emiminu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
30.1.19 11:13
@Keyllah píše:
jestli to není jen o závisti a nepřejícnosti matky, že by dcera mohla dosáhnout něčeho většího a nedej bože se osamostatnit a být úspěšná ;)

jo, to máš asi pravdu. Já naopak dětem přeji, aby byly chytřjší jak já, aby se měly lépe a aby dosáhly většího úspěchu než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
30.1.19 11:13
@me57h píše:
A to proč? Já se jen snažím vést ji k zodpovědnosti. Jednou bude mít vlastní rodinu a všechny ty např. domácí práce bude dělat sama.

najme si treba uklizecku.
Jinak nevim, jak ses uchytila, ocividne Ti chybi rozlet a cast intelligence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
30.1.19 11:15
@me57h píše:
S filozofickou fakultou určitě ne, nějaké filizofy dneska nikdy nechce. Jsme průmyslový stát.

Ale berundo, s jazyky se zivim tezce technickou praci.
Uplne v pohode.
To, ze si to ani nedokazes predstavit, je Tvuj rozlet, vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 11:27

Vy tady hlavně všichni posuzujete dceru, i když ji neznáte. Ty ksichty, co háže, to je prostě děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
30.1.19 11:31
@me57h píše:
Vy tady hlavně všichni posuzujete dceru, i když ji neznáte. Ty ksichty, co háže, to je prostě děs.

to se pleteš, my tu posuzujeme tebe, na základě tvých výplodů tady ;) že se těm ksichtům ani nedivím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
30.1.19 11:42
@me57h píše:
Vy tady hlavně všichni posuzujete dceru, i když ji neznáte. Ty ksichty, co háže, to je prostě děs.

mit takovou matku, hazim je taky. uz se prober. Holku tahnes dolu, nepodporujes.
Ja s temi blbymi jazyky skoncila u prace a firmy, ze by me to v zivote nenapadlo.
No, lokalni potraviny a prodavacka to ale nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
30.1.19 11:46
@me57h píše:

A byla jsi někdy ty v pubertě? Většina puberťáků hází ksichty. Ksichty a vzdor jsou forma puberťáků (mladých lidí) jak se postupně odpoutávat od původní rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.19 11:50
@me57h píše:
Jak s tím souvisí má kvalifikace? Uchytila jsem se víc než dobře.

Ze mas prehnane ambice, ktere si hasis na svych detech.
To je dneska v mode, ale skodi se tim. Skolu ma rozdelanou, tak ji dodelat musi. Ale dal ji nechej, aby se venovala oboru, ktery ji bavi. Kdyz ji bude uceni bavit, tak budou i lepsi vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.1.19 11:51
@me57h píše:
Já právě nevím, jak ji na to doučko dotlačit. Protože si jede svoje, já mám dobré známky z maturitních předmětů a nic jiného mě nezajímá. Je ve „čtvrťáku“. Známky na maturitu max. za 2, všechno ostatní děs - tělocvik za 3 například. A tak to jde i dál.

Jestli má trojku z blbého tělocviku, tak mi to přijde jako cílená rebelie. Důvodů může být spousta, od problémů doma po blbou partu. Moje spolužačka třeba nezvládla maturitu, protože kvůli oblíbenosti v partě v hodinách dělala bordel, na tělocvik nechodila, aby si nerozhodila vizáž, kluci jí tleskali… no a u maturity jí to dohnalo, nakonec jí k ní ani nepustili a šla v září. Další děti zase měly blbé známky, protože to měly blbé doma a škola jim byla úplně někde, dobré známky měly jen z toho, kde je to vyloženě bavilo…

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
30.1.19 11:55

Jo tak teď jsem pročetla zbytek diskuze. Vsadím boty, že zakladatelka je troll, který se tu už párkrát objevil. Pamatujete na diskuze o hloupé dceři, co je tak pitomá, že se třeba učí a dovolí si koupit lepší jídlo? Tohle je jen trošku jiný příběh, ale zakladatelka se vyjadřuje úplně stejně

• Citovat
  • Upravit
31289
30.1.19 12:03

@markytka3 není to (velmi pravděpodobně) trol. Její diskuse jsou celkem kompaktní a dobře vykreslují její charakter. Kdyby byla trol, píše nesmysly nebo si bude protiřečit…
Je to jen hloupá máma, co nesnáší svojí dceru, která je dost šikovná a kupodivu i sebevědomá na to, aby na svojí mámu zvysoka :?

Zakladatelko, nech jí žít, jestli o ní fakt nechceš přijít. A i o tu mladší.
Chováš se k nim jako blázen a krkavčí rodič v jednom, tolik špíny bych neházela ani na největšího nepřítele :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí