Špatné vysvědčení a doučování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24212
30.1.19 10:24
@Kelsey píše:
Jj. Ani ja ne prave. Az na treti strane (kdyz to docitam), tak mi to doslo, ze je to zase tahle matka.

Tak jak já si nepamatuji nicky a styl psaní, toto mě praštilo přes oči hned, jen jsem to nevěděla kam zařadit. Až po pár příspěvcích a reakcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
30.1.19 10:26

@me57h souvisi s tim dost, podivej se na pruzkumy. Zajimalo by me, proc vubec nereagujes na to, kdyz ti ostatni pisi, ze je dost mozna chyba v tobe a ne v dceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
30.1.19 10:27

@me57h Myslím, že žádná paní me57h neexistuje, myslím, že se někdo baví na náš účet, reagovala jsem již v minulosti na její psychomyšlenky a ona schválně pokaždé po útlumu příspěvků nadhodí zas nějakej pobuřující hlod, abychom reagovali. Končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
30.1.19 10:29
@me57h píše:
No zrovna jedničky mít nemusí (i když je skoro vždycky měla, tak to zamrzí no), ale čtyřky?! A za 3 z TV, protože „se mi nechtělo běhat ani nic jiného, ale telocvikarka mě má ráda, takže mi z milosti dala 3“ a k tomu ten přihlouplý úcul? Se na mě nezlobte…

No když jsem si četla tento komentář, tak se ve mě zvedl pubertální vzdor. Mít tebe za matku, tak snad dlabu na vše krom toho co potřebuji na přijímačky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
30.1.19 10:31
@me57h píše:
Proč jsou ručně zvýrazněné právě tyto pasáže?

proč myslíš? :think: nepřijde ti v nich nic divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
30.1.19 10:32

@me57h s jakym prospechem jsi prosla stredni nebo ucnak?

• Citovat
  • Upravit
41503
30.1.19 10:33
@me57h píše:
Jak s tím souvisí má kvalifikace? Uchytila jsem se víc než dobře.

což je s ohledem na strukturu osobnosti a povahové rysy více než možné. Ale to pořád nic nemění na tom, že holka je chudák a má našlápnu to k tomu, aby se jí vedlo lépe. A to ti vadí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 10:34
@elen-ka píše:
No když jsem si četla tento komentář, tak se ve mě zvedl pubertální vzdor. Mít tebe za matku, tak snad dlabu na vše krom toho co potřebuji na přijímačky :roll:

A to proč? Já se jen snažím vést ji k zodpovědnosti. Jednou bude mít vlastní rodinu a všechny ty např. domácí práce bude dělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 10:37
@Keyllah píše:
což je s ohledem na strukturu osobnosti a povahové rysy více než možné. Ale to pořád nic nemění na tom, že holka je chudák a má našlápnu to k tomu, aby se jí vedlo lépe. A to ti vadí? :think:

S filozofickou fakultou určitě ne, nějaké filizofy dneska nikdy nechce. Jsme průmyslový stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
30.1.19 10:39
@me57h píše:
Jenže jí to jde, pouze se na to vykvákla, protože ji to nebaví.

A fakt jsi si tím jista? Dcera na to možná vynakládala zbytečně moc úsilí. Jinak znalost jazyků je v dnešní době hodně důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
30.1.19 10:40
@me57h píše:
S filozofickou fakultou určitě ne, nějaké filizofy dneska nikdy nechce. Jsme průmyslový stát.

táák určitě, jako prodavačka máš určitě světový rozhled, kde jsou cizí jazyky potřeba a jak lidem, co je umí platí a jaké mají nabídky zaměstnání :mrgreen: nenech se vysmát, jde vidět, že nemáš absolutně tucha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
30.1.19 10:41
@me57h píše:
A to proč? Já se jen snažím vést ji k zodpovědnosti. Jednou bude mít vlastní rodinu a všechny ty např. domácí práce bude dělat sama.

A proč? Protože to co ty děláš není o vedení dítěte k zodpovědnosti, ale čistá buzerace. Myslím si, že tvoje dcera má jasnou představu co nechce a nejspíše i představu co chce a zatím si jde. A zodpovědná nejspíše je, soudím to dle toho co jsi tu o ní napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
30.1.19 10:43
@Keyllah píše:
táák určitě, jako prodavačka máš určitě světový rozhled, kde jsou cizí jazyky potřeba a jak lidem, co je umí platí a jaké mají nabídky zaměstnání :mrgreen: nenech se vysmát, jde vidět, že nemáš absolutně tucha ;)

Vidím dceru zakladatelky se odstěhovat hodně daleko od matky, aby měla klid a zároveň u toho využije i cizí jazyky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
30.1.19 10:44

@me57h proc by mela domaci prace delat sama?? Udela si na ne deti, stejně jako ty, podle vzoru, ktery jsi ji dala. Deti jako levna pravovni sila, kapesne zadne, ale v lednici je syr se sunkou a chleba, nocleh je zajisten rovnez. Co vic si přát. Na filosoficke fakulte se da studovat spousta oboru, ktere maji velmi dobre uplatnění, ale obor jsi schválně nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
30.1.19 10:44
@elen-ka píše:
A proč? Protože to co ty děláš není o vedení dítěte k zodpovědnosti, ale čistá buzerace. Myslím si, že tvoje dcera má jasnou představu co nechce a nejspíše i představu co chce a zatím si jde. A zodpovědná nejspíše je, soudím to dle toho co jsi tu o ní napsala.

jestli to není jen o závisti a nepřejícnosti matky, že by dcera mohla dosáhnout něčeho většího a nedej bože se osamostatnit a být úspěšná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí