Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lalelale píše:
Jo tak teď jsem pročetla zbytek diskuze. Vsadím boty, že zakladatelka je troll, který se tu už párkrát objevil. Pamatujete na diskuze o hloupé dceři, co je tak pitomá, že se třeba učí a dovolí si koupit lepší jídlo? Tohle je jen trošku jiný příběh, ale zakladatelka se vyjadřuje úplně stejně
Souhlasím. Kdyby to bylo skutečně tak blbá matka, tak se nevypisuje poměrně chytře a kompaktně na internet. Je to chytrý trol, kterého baví vytáčet lidi. Trollové fakt nejsou jen hlupáci.
@jenny.fields nebo tak, ale to tady ani my, ani admini, nezjistíme… ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@jenny.fields nebo tak, ale to tady ani my, ani admini, nezjistíme…
To bohužel ne. Ale radši si to budu myslet.
@jenny.fields já právě podobně „debilní“ mámy znám dvě osobně
, proto věřím tomu, že taková existuje (že to není troll)
@Mar__tanka1983 píše:
@jenny.fields já právě podobně „debilní“ mámy znám dvě osobně, proto věřím tomu, že taková existuje (že to není troll)
To je teda smutný ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@jenny.fields já právě podobně „debilní“ mámy znám dvě osobně, proto věřím tomu, že taková existuje (že to není troll)
Achjo, to musi byt hrozna osobni zkusenost ![]()
@jenny.fields je hrozně, a ani jedna z nich si neuvědomuje, že by něco dělaly špatně, naopak, jsou ještě ublížené, že to s dětmi myslely dobře a nechápou, proč se s nimi (dnes už dospělé) děti nebaví… ![]()
Respektive, jedno se přestěhovalo přes půl planety, a druhé si jede svou a mámu vídá jen na oficiálních rodinných akcích.
@Mar__tanka1983 píše:
ono stačí tady otevřít diskuze o matkách manipulátorkách a narcistkách, které dělají svým dospělým holkám peklo na zemi -asi to začíná tady, když ta matka zjistí, že už nemá svoje dítě pod palcem, že je jiné, než ona chtěla, že má svůj (jiný) názor…Asi takoví lidi můžou být
@Kelsey píše:
Ze mas prehnane ambice, ktere si hasis na svych detech.
To je dneska v mode, ale skodi se tim. Skolu ma rozdelanou, tak ji dodelat musi. Ale dal ji nechej, aby se venovala oboru, ktery ji bavi. Kdyz ji bude uceni bavit, tak budou i lepsi vysledky.
Jaké přehnané ambice? Nechci, aby skončila jako můj bratr. Má titul, ale je v padesáti dlouhodobě nezaměstnaný a živí ho má invalidní matka.
@me57h píše:
Tak ale ona tou strašnou hudbou žije, šetří si na dost drahý a těžko dostupný hudební nástroj dokonce… jestli na tu blbost bude fidlat u nás doma, tak fakt potěš koště.
Kluka představila, ale vím akorát jak vypadá, moc se neprojevil, a je takový všelijaký. Dlouhé vlasy, intoušské brýle, zarostlý obličej… a je o 4 roky starší než ona. Popravdě, vůbec z toho nemám dobrý pocit a nechápu, jak s někým takovým může být 3 roky.Ona často chodí domů i v osm, kvůli brigádě. Chodí spát až po jedenácté, máme nastavené hranice, že tohle není hotelový dům, takže maká. Co je na tom? Úklid zabere max. hodinu a půl, čas na učení by jí určitě zbyl, kdyby si hned poté nesedla k počítači a neučila se jazyky, které jí k ničemu nejsou, nebo nehrála hry.
Tělocvik z principu. Matika a elektro taky ostatně z principu, je to čirá nezodpovednost, dotáhnout to až takhle daleko… já čtyřku neměla nikdy. Jo a o matice jsem věděla, o elektru ne. Na rodičák není čas.
Tak to je drsný!
Jako bych slyšela svoji máti… dceři doporučuju brzo se odstěhovat, já to tak udělala.
@me57h byla bys tak hodna a odpovedela mi, jake vykony jsi predvadela na ucnaku ty?
@me57h píše:
Jaké přehnané ambice? Nechci, aby skončila jako můj bratr. Má titul, ale je v padesáti dlouhodobě nezaměstnaný a živí ho má invalidní matka.
Kdyz ji budes nutit, ze musi delat co nechce, tak ji k tomu dnu posilas ty sama.
Ma hlavu na jazyky, at se jim venuje.
Dobrý den,
uživatelku jsem prověřila a o trolla se podle mého názoru nejedná. Držím dceři palce.
přeji hezký den
Diana
Tak to je docela smutné. Vždycky, když mi bude připadat, že jsem špatná matka, přečtu si me57h a oddechnu si, že to se mnou není tak zlé.
@me57h píše:
S filozofickou fakultou určitě ne, nějaké filizofy dneska nikdy nechce. Jsme průmyslový stát.
Anonym citlivé údaje
Takže proto musí mít dobré známky z matiky a elektro. Protože chceš ať děla něco z průmyslu.
Moje sestra ma filozofickou fakultu dokonce ostravskou. A řeknu ty její plat bych chtěla mít. Moc se nenadře a ten plat a benefity Luxus. A to i její spolužačky
Jinak tvá dcera je dospělá a to už je trochu pozdě na výchovu. Říká se že co vložíš do dětí jak jsou malé to se ty vratí. Tak se nediv že na tebe s*re když jsi se k ní moc pěkně asi nikdy nechovala. Takže máš malého syna zkus aspoň toho vychovat tak aby se za tebe nemusel stydět a neutekl od tebe x km daleko. Což dcera doufám udělá že od tebe odejde co nejdál