Špatné vysvědčení a doučování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1110
29.1.19 22:08
@Ema1984 píše:
Hodina a pul uklidu, to neni pomoc v domacnosti, ale regulerni sluzka. Ty si tu dceru vubec nezaslouzis, chudak si za penize koupi jidlo a stejne se nezavdeci.

Já snad psala, že uklízí každý den hodinu a půl? Psala jsem, že uklízí hodinu a půl MAXIMÁLNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.19 22:08
@me57h píše:
To není základní potravina. V ledničce je VŽDY mléko, sýry, salámy, vajíčka. Ve špajzce chleba. Člověk, který jí tohle, nějaká semínka nepotřebuje. Já na tom jsem X let a jsem zdravá jak rybka.
Tělocvik jsem jen tak zmínila jako bonus, matika a elektro je samozřejmě horší.

Ty si socialni pripad, ze obcas dyne nebo seminka te rozhodi?
Ja ti nevim, ale u nas dyne je bezna zakladni potravina na polevky. Dynove seminka prazene (velky sacek) si kupuje muj muz, ze to louska u TV a mi kupuje neloupaci prazene. Asi mu to zakazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.19 22:10
@markytka3 píše:
uff, uz jsem myslela, ze mam „paranoiu“. ntb. dalsi dnesni tema: navsteva otcu… rovnez tema co tu nedavno zaznelo … :mavam: myslim, ze obe jsou umele vytvorena temata pro vetsi „navstevnost“ na kterou se da nalakat vice zadavatelu reklamy :-( :-(

Je to mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.1.19 22:51
@me57h píše:
Tak ale ona tou strašnou hudbou žije, šetří si na dost drahý a těžko dostupný hudební nástroj dokonce… jestli na tu blbost bude fidlat u nás doma, tak fakt potěš koště.
Kluka představila, ale vím akorát jak vypadá, moc se neprojevil, a je takový všelijaký. Dlouhé vlasy, intoušské brýle, zarostlý obličej… a je o 4 roky starší než ona. Popravdě, vůbec z toho nemám dobrý pocit a nechápu, jak s někým takovým může být 3 roky.Ona často chodí domů i v osm, kvůli brigádě. Chodí spát až po jedenácté, máme nastavené hranice, že tohle není hotelový dům, takže maká. Co je na tom? Úklid zabere max. hodinu a půl, čas na učení by jí určitě zbyl, kdyby si hned poté nesedla k počítači a neučila se jazyky, které jí k ničemu nejsou, nebo nehrála hry.
Tělocvik z principu. Matika a elektro taky ostatně z principu, je to čirá nezodpovednost, dotáhnout to až takhle daleko… já čtyřku neměla nikdy. Jo a o matice jsem věděla, o elektru ne. Na rodičák není čas.

Tak tebe bych fakt chtěla za matku. 8o Brrrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.1.19 22:57

uzivej si jeste par chvil, kdy ti doma odpoledne dela sluzku… po mature za par mesicu, jestli bude chytra, za tebou praskne dverma a muzes ji alimenty posilat na ucet… to musi byt za trest mit mamu takovouhle megeru… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
29.1.19 23:17
@me57h píše:
Vy tady děláte, jako bych si z ní pomalu dělala otroka a nic jí nedovolila.
Pomoc v domácnosti prostě považuji za standard, a na brigádu ji nikdo chodit nenutí. Klidně by se přes školu mohla uskromnit, ale to by si slečinka nemohla šetřit nebo si čas od času koupit nějakou blbinku, třeba špagetovou dýni nebo sezamová semínka.A vysvědčení je vizitkou člověka… ještě když vím, že ty blbé známky má jen proto, že na to dlabe, štve mě to.

Ne kabelku? Ne luxusní hadříky? Ne nějakou voňavku nebo šminky? Sezamová semínka a dýni? Tohle jí vyčítáš? Jako fakt? Ta holka je svatá, že tě ještě neposlala do háje. :nevim: Ja měla podle mamky pubertu docela v klidu, ale kdyby na mě zkoušela nevo podobného, asi by u nás bylo velice brzy dost rušno.

Hele, zbytek nedočítám, protože bych se leda vytočila. Raději jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
30.1.19 00:10

@me57h ty taky máš pěknou vizitku. To si musí kupovat i jídlo? Pak se nediv že nemá čas na učení :? Hlavně že ty jsi studovala na samé jedničky viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
30.1.19 07:48

U vás to právě JE hotel, kde je chuděra holka pokojská. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 09:54
@la_amanita píše:
U vás to právě JE hotel, kde je chuděra holka pokojská. Nic víc.

Ale ona právě všechno nedělá, jen něco… Každý den alespoň 3 věci, i kdyby to mělo být jen třídění ponožek. Alespoň si ty práce sama rozvrhne tak, jak jí to vyhovuje.

@SAJ píše:
Ne kabelku? Ne luxusní hadříky? Ne nějakou voňavku nebo šminky? Sezamová semínka a dýni? Tohle jí vyčítáš? Jako fakt? Ta holka je svatá, že tě ještě neposlala do háje. :nevim: Ja měla podle mamky pubertu docela v klidu, ale kdyby na mě zkoušela nevo podobného, asi by u nás bylo velice brzy dost rušno.Hele, zbytek nedočítám, protože bych se leda vytočila. Raději jdu spát.

Nene, hadry nakupujeme spolu, alespoň mám částečně pod kontrolou, co má holka na sobě… jinak při výběru outfitu často přestřeluje. Semínka vůbec nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
30.1.19 10:06
@me57h píše:
Tak ale ona tou strašnou hudbou žije, šetří si na dost drahý a těžko dostupný hudební nástroj dokonce… jestli na tu blbost bude fidlat u nás doma, tak fakt potěš koště.
Kluka představila, ale vím akorát jak vypadá, moc se neprojevil, a je takový všelijaký. Dlouhé vlasy, intoušské brýle, zarostlý obličej… a je o 4 roky starší než ona. Popravdě, vůbec z toho nemám dobrý pocit a nechápu, jak s někým takovým může být 3 roky.Ona často chodí domů i v osm, kvůli brigádě. Chodí spát až po jedenácté, máme nastavené hranice, že tohle není hotelový dům, takže maká. Co je na tom? Úklid zabere max. hodinu a půl, čas na učení by jí určitě zbyl, kdyby si hned poté nesedla k počítači a neučila se jazyky, které jí k ničemu nejsou, nebo nehrála hry.
Tělocvik z principu. Matika a elektro taky ostatně z principu, je to čirá nezodpovednost, dotáhnout to až takhle daleko… já čtyřku neměla nikdy. Jo a o matice jsem věděla, o elektru ne. Na rodičák není čas.

matka roku :mrgreen: jj, už si ty tvé dřívější diskuze pamatuju a stále platí to, co v těch dřívějších, kdy panovala vzácná shoda -) divná jsi ty, ne dcera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
30.1.19 10:14
@me57h píše:
Ahoj holky, dneska jsem se dozvěděla, že mi dcera donese v poletí domů hned dvě čtyřky, matiku a elektro. O matice jsem věděla, ale ta elektrotechnika? Nevíte o nějakém kvalitním doučování v okolí Ovy? Druhá věc je, že nevím, jak ji k tomu přimět - je to hrozný flákač, výsledky ji nezajímají.

Pár tvých diskuzí si pamatuji, ale pokud má tvá dcera „hlavu“ na jazyky, tak nemusí mít hlavu na technické předměty. Ona matika a elektrotechnika a podobné předměty spolu malinko souvisí. Ne každému jdou tyto předměty a rodiče se klidně mohou postavit na hlavu a dítě tomu stejně rozumět nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 10:17
@Keyllah píše:
matka roku :mrgreen: jj, už si ty tvé dřívější diskuze pamatuju a stále platí to, co v těch dřívějších, kdy panovala vzácná shoda -) divná jsi ty, ne dcera ;)

Proč jsou ručně zvýrazněné právě tyto pasáže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 10:17
@elen-ka píše:
Pár tvých diskuzí si pamatuji, ale pokud má tvá dcera „hlavu“ na jazyky, tak nemusí mít hlavu na technické předměty. Ona matika a elektrotechnika a podobné předměty spolu malinko souvisí. Ne každému jdou tyto předměty a rodiče se klidně mohou postavit na hlavu a dítě tomu stejně rozumět nebude.

Jenže jí to jde, pouze se na to vykvákla, protože ji to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56149
30.1.19 10:20
@me57h píše:
Jenže jí to jde, pouze se na to vykvákla, protože ji to nebaví.

hele, sama jsi prodavacka. nikam jsi to nedotahla.
Holku dost zneuzivas je mi ji lito.
jsi matka za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
30.1.19 10:22
@jkra píše:
hele, sama jsi prodavacka. nikam jsi to nedotahla.
Holku dost zneuzivas je mi ji lito.
jsi matka za trest.

Jak s tím souvisí má kvalifikace? Uchytila jsem se víc než dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí