Spoléhat se na chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
9.8.23 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj snad mě tu neukamenujete. Předem říkám že se na to snažím jít rozumně. Po rozvodu bydlím s dítětem u mojí matky. Přispívam na bydlení. Ted jsem s dítětem doma, od října mám vyhlídku lepší práce s lepšími financemi. Ted si vlastní byt nemůžu dovolit. Mám přítele, vídáme se tedy malo kvůli tomu že nemám moc hlídání, a dite nechci seznamovat s nějakým strejdou, zatím. Tedy s tim mužem se znám od vidění a z doslechu už spoustu let. Jsme spolu zhruba rok. Jenze za ten rok se toho tolik udalo..Porad z něj byly nějaký nejistoty ohledně vztahu (je to trochu slozitejsi skrze ex). Nakonec prisel s tím že si uvědomil že chce s nami být. Chce abych se přestěhovala do nájmu, jenze ja na to nemam finance. Prý mi bude finančně pomáhat. A to je kámen úrazu. Nedokáže pochopit že já si nemůžu s dítětem dovolit aby me někdo financoval. Nemůže mi přece stát existence na cizích penězích. Kor jak mu mám verit, když mě několikrát poslal během půl roku do tmy. Dalších pul roku se opravdu snaží, a chce ten vztah posunout dál. Byt by byl jen na čas, než se tak nějak seznámí s dítětem a ex prekousne novou znamost. Jenze ja mam proste pocit že tudy cesta nevede. Že si život musím zařídit sama. Nemůžu se přeci spolehnout na ciziho člověka co mě už zklamal. Sice se ted snaží, ale cert nikdy neví že…Jdu na to správně?

No tak to verit nemuzes a s ditetem uz vubec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
9.8.23 13:32
@Anonymní píše:
Ma svoje bydleni. A k němu jít bydlet hned nechci.. Nasetrene něco mám. Ale to by bylo na kauci, nájem, a spotřebiče. Další nájmy bych musela táhnout nevim z ceho. Mam zatím jen půl úvazek.

Když nemáš jít k němu, tak proč bys chodila od matky do nájmu? To mi nedává žádnej smysl. Navíc s tím jeho argumentem, že když nechceš, tak s ním nepočítáš. To nedává už vůbec žádnej smysl. Smysl by to dávalo pouze tehdy, pokud byste šli bydlet spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 13:39
@asddsa píše:
Když nemáš jít k němu, tak proč bys chodila od matky do nájmu? To mi nedává žádnej smysl. Navíc s tím jeho argumentem, že když nechceš, tak s ním nepočítáš. To nedává už vůbec žádnej smysl. Smysl by to dávalo pouze tehdy, pokud byste šli bydlet spolu.

Spolu bydlet určitě hned nechci. Za prvé kvůli diteti, a za druhé kvuli ex. Už jednou dělal bordel kvůli předchozímu příteli, to je duvodu proc mě i několikrát poslal do tmy. Prostě mu nevěřím že to ustoji. S mamou bydlet už nechci, potřebuje taky vlastní klid.

• Citovat
  • Upravit
1604
9.8.23 13:41
@Anonymní píše:
Spolu bydlet určitě hned nechci. Za prvé kvůli diteti, a za druhé kvuli ex. Už jednou dělal bordel kvůli předchozímu příteli, to je duvodu proc mě i několikrát poslal do tmy. Prostě mu nevěřím že to ustoji. S mamou bydlet už nechci, potřebuje taky vlastní klid.

Když nechceš bydlet s mámou, s přítelem ani v nájmu, tak kde chceš teda bydlet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 13:45
@asddsa píše:
Když nechceš bydlet s mámou, s přítelem ani v nájmu, tak kde chceš teda bydlet? :think:

Píšu to už po neponěkolikáté. Od října mám nabídku lepší práce, lepší plat, lepší časová dostupnost skrze dite. Fakt netoužím někomu viset na krku do smrti.

• Citovat
  • Upravit
6429
9.8.23 13:52
@Anonymní píše:
Píšu to už po neponěkolikáté. Od října mám nabídku lepší práce, lepší plat, lepší časová dostupnost skrze dite. Fakt netoužím někomu viset na krku do smrti.

A co řešíš Prostě to vydržíš ty i on minimálně do toho října. A pokud ne, tak ať jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 13:54
@ZuzaM píše:
A co řešíš Prostě to vydržíš ty i on minimálně do toho října. A pokud ne, tak ať jde.
Řeším že mě přemlouva do vlastního bydlení, a zároveň dává nějaká ultimáta, která nemysli jakoze „spatne“.
  • Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 13:54
@Anonymní píše:
Píšu to už po neponěkolikáté. Od října mám nabídku lepší práce, lepší plat, lepší časová dostupnost skrze dite. Fakt netoužím někomu viset na krku do smrti.

A stále na tebe tlačí? Však co, počká. Mě by potěšilo že nejsi jen tak obyčejná kráva co mě chce vysávat. Jestli na tebe pořád doráží jak ti pomůže, tok by mě to spíš varovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.8.23 13:55

Uvazujes hodne spravne a taky mu takto vyloz karty, nenech se sebou manipulovat, to uz si jako detna fakt nemuzes dovolit a ani si to nechces nechat libit. A kor, kdyz te v nedavne minulosti poslal kamsi, ted mas alespon prilezitost mu to vratit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 13:56
@Lexter píše:
A stále na tebe tlačí? Však co, počká. Mě by potěšilo že nejsi jen tak obyčejná kráva co mě chce vysávat. Jestli na tebe pořád doráží jak ti pomůže, tok by mě to spíš varovalo.

Ano stále, den co den. :D A pořád nechápe že na něm nebudu a nechci viset. A na to konto mi rekl ze si teda mysli ze to vypadá jako bych s ním do budoucna nepocitala. A on že to chce dělat pro nas :roll:

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 13:57
@Anonymní píše:
Ano stále, den co den. :D A pořád nechápe že na něm nebudu a nechci viset. A na to konto mi rekl ze si teda mysli ze to vypadá jako bych s ním do budoucna nepocitala. A on že to chce dělat pro nas :roll:

Hele chápu, jsi single matka a vy zrovna nějaké extra možnosti nemáte. To však neznamená že na světě neexistuje lepší materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.8.23 13:58
@Anonymní píše:
Ano stále, den co den. :D A pořád nechápe že na něm nebudu a nechci viset. A na to konto mi rekl ze si teda mysli ze to vypadá jako bych s ním do budoucna nepocitala. A on že to chce dělat pro nas :roll:

No ono už je to ale stejně asi fuk, pokud teď hned začneš něco hledat, než najdeš něco slusneho, než se dohodnete, než bude byt k předání, to už stejně bude říjen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.8.23 13:59
@Anonymní píše:
@Kníže Ignor Tak jde především o to, že ať počítám jak počítám, tak mi chybí peníze k tomu abych měla třeba na jídlo. Po zaplaceni všeho. Neumím si představit že mi za dva měsíce řekne „nedam“. A já budu v pr…

Za teto situace, kdy nejsi fin. sobestacna se fakt na nikoho dalsiho neves, splakala bys nad vejdelkem.
Hele a proc alespon nemas brigadu nekde, matka by ti trebas mohla pohlidat dite zatim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 14:02
@Ahep píše:
Za teto situace, kdy nejsi fin. sobestacna se fakt na nikoho dalsiho neves, splakala bys nad vejdelkem.
Hele a proc alespon nemas brigadu nekde, matka by ti trebas mohla pohlidat dite zatim :roll:

Vzdyt já chodím do práce. Ale představ si že moji máme je přes 50. Dělá na plný úvazek. Ja poloviční kvůli skolce.

• Citovat
  • Upravit
5683
9.8.23 14:02
@LukeR1 píše:
Ahoj, nespěchej. Pokud to s tebou myslí vážně, tak to vydrží. Tvoje intuice je správná. Něco si našetři a pak jdi do bydlení. Kdyby to časem neklaplo, tak se zase můžeš vrátít k mámě ne?

To jako myslis vazne s tim pripadnym zase vracenim se k matce pod sukni?

To snad jen v pripade dusevni nedostatecnosti, ale normalni svepravny dospely clovek, rodic k tomu, by se snad mel byt schopen postavit sam na vl.nohy a ne se furt spolehat na ostatni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí