Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Přesně tak to vnímám.Nejsem si jim prostě jistá. Někde uvnitř cítím že mu nemám věřit, že tohle prostě nejde. Ne a ne se toho pocitu zbavit. A že mě teda solidně premlouva.
No tak mu řekni, jen tak pro srandu, ať hodí na papír finanční rozvahu - kolik máš ty, kolik má on, kolik spotřebujete s tím nájmem, kolik ti bude dávat…
@Cizinka 999 píše:
Co je pro tebe ta " extra " možnost.? Kamarádku si ve 36 letech vzal chlap s 3 dětmi a pak měli v jejich 42 letech 4 -tě dítě. Jsou šťastní, mezi detma nedelal rozdíl I těm starší platit soukromí školy plus x dalšího. Takove kamarádky mám 4 v cesku.
Extra možnost je svobodný chlap bez závazků ochotný investovat do cizích dětí, ale to se prostě často nestává. Dětný chlap je pak ta lepší varianta. Gratuluji kamarádkám.
@Anonymní píše:
Nehoda se nestane, to ví moc dobře. Ale trochu mě děsí jak plánuje budoucnost
Intuice ti dobře radí, drž se toho. Nezávazně ok, ale na vážno by to asi nebylo. On plánuje budoucnost podle sebe, a tebe se do ní snaží natlačit.
Ja nejak vubec nechapu, kdyz on ma svuj byt, proc teda nesmerujete oba k bydleni u nej??
To by byl po roce uplne pochopitelny posun.
Stejne jinak nemas sanci poznat, co je on zac.
Zakladatelko, jsem ve věku tvojí mamky a dost ošlehaná životem, to mi věř.
Přesto mě ten chlap děsí!! Moc na tebe tlačí a vlastně i manipulace.
A ty - ty to máš v hlavě teda parádně srovnaný, to se musí nechat.
Hele, jela bych podle sebe a jemu to oznámila, buď počká, nebo ne…
Ale víš co by pro mě byla překážka? – že mě poslal do tmy při problémech, toto já bych nedala. Pro mě znamení, že když bude problém, na chvilku zdrhne… Píšu čistě za sebe, ok? A držím palce…
@ZlutaSova píše:
Zakladatelko, jsem ve věku tvojí mamky a dost ošlehaná životem, to mi věř.
Přesto mě ten chlap děsí!! Moc na tebe tlačí a vlastně i manipulace.
A ty - ty to máš v hlavě teda parádně srovnaný, to se musí nechat.
Hele, jela bych podle sebe a jemu to oznámila, buď počká, nebo ne…
Ale víš co by pro mě byla překážka? – že mě poslal do tmy při problémech, toto já bych nedala. Pro mě znamení, že když bude problém, na chvilku zdrhne… Píšu čistě za sebe, ok? A držím palce…
Pokud pominu to, ze on je nespolehlivec, co se na ni parkrat vykaslal…
Tak jeho pozadavek byt po roce vic spolu mi prijde uplne legitimni
.
A pokud zakladatelka reaguje stylem, ze „nic nejde“ - s ditetem ho neseznami, vic se vidat nechce - tak se ani nedivim urcitemu natlaku na to nekam to posunout.
@Lucie_Sx píše:
Pokud pominu to, ze on je nespolehlivec, co se na ni parkrat vykaslal…
Tak jeho pozadavek byt po roce vic spolu mi prijde uplne legitimni.A pokud zakladatelka reaguje stylem, ze „nic nejde“ - s ditetem ho neseznami, vic se vidat nechce - tak se ani nedivim urcitemu natlaku na to nekam to posunout.
Neříkám že nic nejde. On sám semnou zatím nechce bydlet kvůli mému svihlemu ex, to už jsem tu psala aspoň dvakrát. A nepůjdu sama do bytu když na něj nemám.
Ano, jdes na to spravne, poslouchej svou intuici a nezapomen, ze nejhorsi je byt zavisla na chlapovi, nad to na tom, ktery neni ani otcem ditete, je to proste divny, je za tim neco “vic” - asi ceka pravidelny sex a sluzku, kdyz prijde. Tu zavislost chlapi hrozne radi zneuzivaji a normalni chlap ti to, promin, ale nenabidne. Fakt se postav na sve nohy sama, mas lepsi vyhlidky na ten podzim, pak treba neco nasetris a pujdes do garsonky, vybehas davky. Ale udelej to fakt bez chlapa, budes se citit i ty sama lepe, sebevedomeji a pritahnes k sobe i normalnejsi chlapy ![]()
@Anonymní píše:
Neříkám že nic nejde. On sám semnou zatím nechce bydlet kvůli mému svihlemu ex, to už jsem tu psala aspoň dvakrát. A nepůjdu sama do bytu když na něj nemám.
Tvůj švihlý ex nezije s novou partnerkou?
@jednoslunicko @dalmatine
Tak ono těch věcí co mi u něj nesedí je víc.
Teď se vidíme dost málo. 1× za tyden. Rikam ze můžu zhruba v 18.30h, ale musím být tak do 20h doma, protože mama jde na noční. Jde s kamarádem na tenis (chodi s nim tak 2-3× tydne), a může nejdřív v 19.15,jak to bude stihat. Tak si rikam jestli to nemám zrušit. Když nemůže jednou vypadnout o pul hodiny dřív. Problém to není, hraje jich víc, je to spíš jen o kecani, drbání, pivu, sem tam si pinknout. apod.
@Anonymní píše:
@jednoslunicko @dalmatine
Tak ono těch věcí co mi u něj nesedí je víc.
Teď se vidíme dost málo. 1× za tyden. Rikam ze můžu zhruba v 18.30h, ale musím být tak do 20h doma, protože mama jde na noční. Jde s kamarádem na tenis (chodi s nim tak 2-3× tydne), a může nejdřív v 19.15,jak to bude stihat. Tak si rikam jestli to nemám zrušit. Když nemůže jednou vypadnout o pul hodiny dřív. Problém to není, hraje jich víc, je to spíš jen o kecani, drbání, pivu, sem tam si pinknout. apod.
Tak každopádně by ta snaha o setkání měla být vyvážená - ne že jeden bude pořád měnit program podle toho druhého. Když jsem se po rozvodu seznamovala, tak jsem měla pocit, že pro některé chlapy bych byla něco jako zájmový kroužek - v pondělí hokej, v úterý hospoda, ve středu já… Bylo mi to podáno stylem tehdy a tehdy nemůžu, tak se musíš přizpůsobit. No to ani náhodou. Pak se pánové diví, že nikoho nemají.
@jednoslunicko píše:
Tak každopádně by ta snaha o setkání měla být vyvážená - ne že jeden bude pořád měnit program podle toho druhého. Když jsem se po rozvodu seznamovala, tak jsem měla pocit, že pro některé chlapy bych byla něco jako zájmový kroužek - v pondělí hokej, v úterý hospoda, ve středu já… Bylo mi to podáno stylem tehdy a tehdy nemůžu, tak se musíš přizpůsobit. No to ani náhodou. Pak se pánové diví, že nikoho nemají.
Prave. Řekli jsme si že se dnes uvidíme, a ja si mám nějak zařídit čas.
Pritom pro něj by to bylo jít o chvilku dřív.
@Anonymní píše:
Prave. Řekli jsme si že se dnes uvidíme, a ja si mám nějak zařídit čas.Pritom pro něj by to bylo jít o chvilku dřív.
Ten je pěkně neohleduplný. Ty máš přece malé dítě, tak by se měl plně přizpůsobovat on. Ale někteří chlapy ( ale i ženské) prostě žijí celý život jako studenti. ![]()
@jednoslunicko
Respektive ještě jinak. Setkat bysme se ještě dřív, časově. Ale jelikož vím že má tuhle zábavu, tak jsem si myslela ze by mohl odejít trochu dřív, aby to neřešil kvůli mě vubec ![]()