Poradna duly
Jana Čurdová
Sylvus píše:![]()
![]()
Taky to znám. Když Dandulák dělá něco, co nemá, zavolám na něj : NE NE NE a on se na mě usměje, řekne NE NE NE, zakýve hlavou jako že ne a dělá to dál !!
Čertík jeden. Někdy nereaguje vůbec
Chi chi, to máme doma taky a ještě se u toho NE NE NE směje ![]()
Jonka,
my máme golfáče jak jsem psala - Baby Design travel, stály jen 2.200,–, přitom jsou v pohodě, všechno mají. Nebo koukni na golfové hole - akce, kočárky, nevím přesnou adresu, když to zadám do Seznamu vyhledávání, tak to samo naskočí, je jich tam hodně moc a maj u toho ceny, tak se máš od čeho odrazit ![]()
Inge - jo, taky jsem psala, že se u toho směje
, jsou to rošťáci ![]()
Jonka, škoda že nemám zakysanou smetanu, hned bych šla do toho. Chci se ale zeptat, jestli kopr může být sterilovanej…
Jsou to rošťáci, to moje zvířátko teď krámuje krabici s malým oblečením, kterou jsem před chvíli pracně naplnila
![]()
Holky, co dáváte k večeři? Já malý včera dala chleba se sýrem a manžel na mě koukal jak na krkavčí matku ![]()
Jo holky, ještě jsem chtěla napsat, že už mám asi nelezoucí dítě. Honzík už skoro pořád chodí a leze jenom do schodů a na měkkém (třeba na posteli). Už to fakt není mimimko ![]()
ISIS: v půl osmé kaši (teď zrovna meruňkovou od ukončeného 4. měsíce
) a před spaním prso
Co je na chlebu se sýrem špatného?
On chodí už sám????
Páni, to je šikula!! Je to fakt tak hrozný, jak všichni říkaj? Pořád poslouchám věty typu: počkej, až začne chodit, to se zblázníš, apod.
No ona dostává těsně před spaním mlíko. Dřív mlíko bylo v půl 8 a v 9 kaše, ale teď už asi měsíc kaše vůbec nechce, tak nevim, co dávat v těch půl 8.
říkal, že je to divný, že jí jdu dát chleba. Nakrájela jsem jí to na kostičky, dala na talířek a po:,–(ila jsem jí s tim do ohrádky. Říkal, že je to jako když nesu jídlo psovi do boudy
Ona to tam všude rozházela, rozmatlala, ale občas si i kousek dala do pusy
ISIS:
Já dávám na noc stále mléčnou kaši od HIPPu. Já ho teda pořád krmím ve stoličce, do ohrádky mu dávám přes den je křupky. Jinak ho krmím. I když mu ta kaše taky poslední dobou nejede, ale vždy ho nějak zabavím a něco do něj dostanu. Já holt nemám na výběr, když nechce mlíko. A chleba s Lučinou mu dávám většinou ke snídani. Ale ty kostičky - sní mi jich pár a pak to vyndává z pusy a patlá to po stole
. A o víkendu ho manža krmil i svojí večeří, ochutnal tvrdý sýr, žloutek na tvrdo, k tomu rohlík, už jsem mu i zkoušela dětskou šunku a moc mu jela
.
ISIS: v půl osmé kaši (teď zrovna meruňkovou od ukončeného 4. měsíce
) a před spaním prso
Co je na chlebu se sýrem špatného?
Tvrdý sýr Nikola miluje. Když udělám manželovi k večeři třeba nějaký obložený chleby, tak nikola chodí a krade okurku a sýr ![]()
Lučinu dáváš obyčejnou? Takovej ten balíček? Mohly by třeba i tu s pažitkou? Ta je moje oblíbená ![]()
No já jí taky krmim, včera to byla vyjímka. Občas jí to dopřeju, ale vim, že pak budu půl hodiny všechno omejvat ![]()
Já ještě nezkoušela žádnou uzeninu. Ale ta dětská šunka je moooc dobrá, chutná i mě
Moje kamarádka má holčičku narozenou v září 2005 a ta jí dělá k obědu br. kaši se šunkou.....no já nevim, občas to možná jde
Ja teda v lezeni a chozeni zadny rozdil nevidim. Od te doby, co se umi postavit stejne dosahne vsude jako ted kdyz chodi.
To lezeni bylo ale nejaky roztomilejsi ![]()
JONKO,
nevím, co přesně jsi myslela tím nevyskakovat z diskuze, ale jestli chceš, aby se Ti obnovovala stránka, tak vždycky klikni nahoře na panelu na ty dvě zelený šipečky nad sebou - aktualizovat a vždycky se Ti objeví nové příspěvky.. To jsi myslela?
Ja chleba jeste skoro nedavam, protoze nejak nevim kdy. Prijde mi, ze je tech jidel za den nejak malo.
Vy už všichni chodíte??
Můj 1syn sice chodil v 9,5měsíců ale Jonímu se moc nechce.Chodí kolem nábytku.Holky dáváte když jsou děti doma na chození botky nebo něco?Já zatim né.Někdo říkal,že když i lezou tak se jim ničí klenba?
Jdu zase koukat na golfky..