Poradna duly
Jana Čurdová
**Matulienko,
gratuluju k úspěšnému vyšetření!
Vidíš, vše je v pořádku
Jsem moc ráda.
Vítám novou těhulinku Stankas!
** a teď to balím do pelíšku, už mě to v práci neba, tak snad po cestě nezmrznu a nesmetou mě vzteklí důchodci
jako málem včera.
Mějte krásný večer a zítra se zase přihlásím, snad už ne tak cípnutá ![]()
Achoooj babenky!
Tak konečne mám aj ja tehotenskú knižku. Včera mi robili aj rozbor moču a krvný obraz, na ďalší týždeň idem na ultrazvuk a 20.2 do poradne. S lekárom som nekomunikovala, všetko to robila sestrička, tak dúfam, že je všetko OK.
Stále ma zato trápia nevoľnosti. Od toho večného napínania na vracanie a vracania mám normálne svalovicu medzi žalúdkom a ústami, teda tou časťou. Dva dni mi je dobre, to sa vytešujem, že už je po všetkom a potom to príde znova. Snáď to raz prejde.
A vidím, že už nie som sama so slovenčinou.
Inak baby máte aj vy taký hrozný výtok. Zo mna tečie ako z pračky. Potom vždy letím na WC, sa bojím, že krv a to len akási číra tekutina.
Musím ísť do obchodu, dostala som strašnú chuť na Vineu, už som to nepila sto rokov, neviem, čo ma to napadlo a tiež mám chuť na také tie cukríky, neviem ako sa volajú, sú to také štvorce z troch častí, vrch a spodok je farebný a v prostriedku je perendrek (u vás tuším lékořice). Bože to mi bude zase zle. Ale „když musíš, tak musíš“.
A tiež by som si dala „bramborový placky“. Niekto to tu spomínal. To sú chute.
Mimulík,
tak lékořicové bonbony bych taky mohla, vineu taky, človíčku ty mi ale děláš chutě…a placky, těch mám plný pupík ![]()
tak si říkám, copak asi dělá Helli, jak se drží. Doufám, že je vše v pořádku.
matulienka
Na Helli jsem taky vzpomínala.Ona měla jít teď nějak na ten zákrok. Tak na ni budeme moc myslet,aby vše dopadlo dobře.
Takže
Helli
Já a mimísek držíme pěstičky,aby vše dopadlo dobře. Aby ses nám brzo vrátila. ![]()
Ahoj všem!
Zdravím všechna nová srpňátka. Dneska vás jen pročítám,protože jsem úplně mrtvá.Makám od sedmi do pěti,tak jsem nějaká přejetá. Jsem ráda,že jste všechny v pořádku i vaši mimísci. Já už mám za sebou krevní testy a těhu průkazku už taky nosím.Na kontrolu jdu až na Valentýna, tak se těším na fotečku z ultrazvuku!!! Jinak se mějte krásně a hezky si to užívejte…Míša
Jo a oslavencům vše nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jé holčinky, máme jubilejní stou stránku… ![]()
Zdravím taky všechny nově příchozí!
Po dlouhé době přejí (pokud možno) krásné ráno. Já jsem teď nějak bojovala s virama. Dnes mě čeká kontrola u gyndr. a ultrazvuk, mám docel nervy, snad bude vše OK. Jinak s koncem 12. týdne zvracení nepřechází, u mě je to nějak horší. Snad jste na tom lépe.
Dobré ráno děvčátka,
doufám,že nemáte takovou chmurnou náladu jako já. Dnes ráno jsem se vzbudila s pocitem,že není něco v pořádku. Přišlo mi jako bych ani nebyla těhu. Jediné co mi to teď trochu připomíná je žaludek na vodě. Achjo už aby bylo pondělí a dr. potvrdil,že je vše o.k. Na těhuprůkazku si budu ještě muset počkat…
Teda pokud je vše v pořádku.
Eviku
neboj zlatíčko, všechno bude v pořádku. I já jsem měla tyto divné pocity před kontrolou, čím víc se blížila, tak to bylo horší.
Moc moc ti budu držet pěstičky.
Dobré ráno všem ![]()
Zařekla jsem se, že se strašit nenechám! Ani vy se nestrachujte. Já vím, že je to těžké, ale miminku tím nepomůžete, spíš naopak. Copak se budete takhle bát pořád? To by bylo nejdřív samovolný potrat, potom vývojové vady, potom předčasný porod, potom náhlá úmrtí novorozeňat, potom úraz, hledání kamarádů a party (snad ne chuligáni apod.)…
Užívejme si to, vždyť máme v bříšku nový život, tak proč se z toho neradovat?
Všem hodně síly a zdaru! Kačkač
Miminko prý dělá kotrmelce… hmm… je lepší jak maminka, ta už se teď na to sotva zmůže ![]()
Já vím, že to mám hodit za hlavu,ale já mám divnej pocit jako by to mimi nebylo v pořádku. Obzlášť potom co se stalo kolegovi. 8tt v pořádku a 13tt mimi už nebylo. Takže mám strach,že se to může stát i mě. Pořád všude čtu o zamlklých těhu.Také mi jedna kamarádka říkala, že zamlklé těhu se potratit nemusí… No a pak se nebojte…až dr. mě může jedině uklidnit. Dokud je mimi vevnitř,tak se budu bát pořád, protože na něj nevidím. ![]()
Eviku,
já měla tytéž obavy, ale po kontrole je to jiný, viděla jsem pecičku, srdíčko, mlela sebou jako rybička, prostě teď už cítím, že to bude dobré.
A u tebe to bude taky dobré, jen miminko musíš vidět a bude to.
matulienka
Přesně tak dokud ho neuvidím,tak nebudu klidná. Škoda,že neexistuje nějaký domácí přístroj,který bych si přiložila na bříško a slyšela být srdíčko. To by mě taky uklidnilo. Takhle vím prd a musím čekat. ![]()