Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
9.1.06 14:59

Anajko: přebalování to musí být síla… mně stačí sbírat hovínka po psovi… to tam vždycky nechám žaludek…
Heleno: může to být taky voda kterou začne tělo zadržovat, já být tebou tak se tím moc netrápím… a kyž jíš zdravé věci…
já jsem zatím zhublá o kilo, což s mým blinděním není žádný zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
9.1.06 15:10

Já bych ty kila taky moc neřešila. Raději jsem na váhu nevlezla už přes týden :) V té době jsem měla asi o 2 kila víc, ale z toho tak minimálně 1 kg mám v prsou :D
Sama doktorka mi řekla, že v těhotenství mám být v pohodě a ne pořád přemýšlet, jestli si můžu dát o sousto víc nebo míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.06 15:21

Tamik/23 let/kozoroh/Benešovsko/TP 4. 8. 2006
IvcaM/27 let/vodnar/Nemecko-Mlada Boleslav/TP 6.8.2006
Mischiina/1980/rak/Brno/TP 7.8. 2006
Mostule/23let/vodnar/Brněnsko/TP 8.8. 2006
Monalisa/26 let/štír/Chomutov/Peťulka 19.1.2000/TP 10.8.2006
Polin/32 let/panna/Novojičínsko/TP 10.8.2006
Saryk/30 let/střelec/Chomutov/TP 10.8.2006
Moonii/27 let/ryby/Plzeň/TP 10.8.2006
Danielat/26 let/vodnář/Praha 5/TP 12.8.2006
Anajka/28 let/střelec/Praha 3/Alžbětka 31.7.2004/ TP 13.8.2006
Matulienka/31 let/kozoroh/Brno/Petříček 1.7.2000/TP 14.8.2006
Helli/29 let/panna/Tachov/TP 14.8.2006
Evikk/36 let/blíženec/Praha 3/ TP 14.8.2006
geolka/30let/beran/Praha 10/TP 16.8.2006
Kacenka/27 let/Lev/Praha 6/TP 28.8.2006
EvikP/26 let/panna/Mratín/TP 28.8.2006

Ahojky, připsala jsem se do seznámku, koukám, že jsem nejmladší a nejdřív v srpnu, asi moje první prvenství :lol: !
No uvidíme v srpnu…

Jinak mě chuť k jídlu drží stále stejná, dobrá!!! Snad to vydrží. K dr. jdu v pátek, ale to asi jen na krev, ánšto doktor má myslím v pátek operační den v nemocnici, pokud to nezměnil a pak razím 19. 1. tak se snad dozvím nějakou další novinku (nebo fotečku).

No a jak psala Danielat, sbírání hovínek po pejskovi je vážně super. Dneska do rána mi můj maličký jezevčík názorně předvedl jak velké umí věci a mám vybráno tak na půl roku dopředu!!!

Nepřihlášený Tamik

• Citovat
  • Upravit
381
9.1.06 15:39

Taky zdravím v novém týdnu.
Evi - moc blahopřeji k úspěšné kontrole.
Jak to tak vypadá, tak nevolnosti u mě spíše ustupují. Je fakt, že obvykle večer to na mě přijde, ale není to nic tragického. Taky mi přijde, že když jdu ven nebo prostě jen nesedím doma, tak je mi naprosto dobře.
Voda mi taky moc nejede, ale ani džusy a čaje - to aroma mi zrovna moc nevoní. Takže abych pila, nutím se to té vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.1.06 16:12

Teda, ono vždy potěší, že v tom člověk není sám:-))

Evik, moc moc gratuluju, je to super.

Jinak holky, zatím nejhorší zážitek…vyblít čočku, ty šlupky byly hrozný. :lol:
Tchýně, která mi tu čočku uvařila se mne ptala, Marti, kde je ta čočka? Tak jsem jí prvně v životě řekla, v hajzlu mamko.
Tak hlavu vzhůru holky, bude i veselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.1.06 16:21

Matulineko :lol: :lol: :lol:
já mám špatnou zkušenost s pomerančem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.1.06 16:24

teda, čočku jsem nikdy nejedla… a najednou mám na ní chuť… ať žije jiný stav :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
9.1.06 16:35

Danielko,
ti přeji, aby jsi měla s čočkou lepší zkušenosti než já:-)) Ale jsme holky šikovný a nějaký to blitíčko nás nezaskočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.1.06 16:43

PORODNÝ

Co se týče porodnýho, doufám, že to zvýšení vydrží, zatím jsem neslyšela, že by nemělo. Rodičovský přídavek na těch 7400,– asi nedají, protože to vážně znamená pár miliard mínus, ale nějaké zvýšení zaručují. No alespoň něco.

Jinak co se týče jídla - HURÁÁÁÁ, už 3. den je mi dobře. A začalo to na horách, kde jsem byla na čerstvém vzduchu celou sobotu. Vřele doporučuji!

Eviku - gratuluji k lepšímu dr. a hlavně ke zdravému mimi.

Ještě se chci zeptat - co vitamíny, jaké berete? Už si chci nějaké koupit, ale vůbec se v tom nevyznám…

Všem krásný a nenáročný pracovní týden!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 16:51

Evíku, taky gratuluju! To je super!

Já váhu taky nijak neřeším. Vždycky jsem si říkala, jak budu v těhu cvičit, aby ze mě na konci nebyla funící koule, ale to mám teď od dr. zakázaný, tak co. Povolil mi jen lehký protahovací cviky a krátký procházky, jinak max. klid, takže je přece jasný, že musím přibírat, zvlášť když mám pořád hlad, no ne? :wink:

Jinak vám musím napsat, co se mi dneska stalo. Poslední dny už mi bylo docela dobře, jen večer to na mě vždycky přišlo, ale jinak v pohodě. Dneska jsem si šla koupit noční košili, abych měla do nemocnice, do jednoho malýho krámku. Mají tam různý bavlněný věci od českých výrobců za docela dobrý ceny, tak tam chodím ráda. Přede mnou byla jediná ženská, jenomže pořád ne a ne odejít. A mně se najednou udělalo tak příšerně zle, zamotala se mi hlava, po těle mi tekl studenej pot a začala jsem mít děsný mžitky před očima. Myslela jsem, že tam sebou seknu. Naštěstí prodavačka byla hrozně fajn. Otevřela dveře ven dokořán a nechala mě tam sedět na židli, dokud mi to nepřešlo. Nikdy jsem ji neměla moc ráda, protože je hrozně pomalá a přííííšerně upovídaná, ale ode dneška ji budu milovat!! Být to jinde,tak jsem asi fakt omdlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
9.1.06 17:37

helli

musíš se holka opatrovat. Že Ty jsi do toho obchodu letěla, aby Ti někdo tu košilku nevykoupil? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 18:02

EvíkP: :lol: Kdepak, byla jsem v poho. Hrozně jsem se těšila, jak si tam dojdu. Strašně ráda nakupuju oblečení, jsem děsná. :? Teď je mi pořád hrozná zima, nemůžu se nijak zahřát. Usrkávám horkej čaj, i když ho jinak teď moc nemusím, ale moc to nepomáhá. Nevím, co si to mý tělo zase vymyslelo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.1.06 18:12

Kačenko ,
k těm vitamínům. Já beru už hrozně dlouho Calibrum Babyplan a přímo od dr. z centra asistovaný reprodukce mám kyselinu listovou (Acidum folicum 10mg). Ta je ale jenom na předpis, v lékárně ji sice koupíš taky, ale o hodně slabší. Těch multivitamínovej přípravků je hrozně moc, asi je jedno, co si vybereš. Ptala jsem se na to kdysi svýho dr., a ten mi řekl, že by měly být všechny stejně dobrý, jinak by to nemohlo projít lékařskýma testama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.1.06 18:51

Matulienko já vím, že to není žádná sranda, ale děsně jsem se smála ,když jsem četla o té čočce a tchýni atd. Promiň ,ale fakt mě to rozesmálo.
Danielat dívala jsem se na tvé svatební fotky, máte moc hezké a taky ti to strášně slušelo. 100 lidí je teda hodně, asi jste si to pořádně užili :)
Helli v minulém těhu mám úplně stejné zkušenosti, hlavně v autobuse. Dávej na sebe pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
9.1.06 19:06

Ahoj holky! :wink:
Tak po dlouhé době zase nakukuju, asi už nestihnu přečíst všechno, co jste napsaly 8O :wink:
Všem přeju, ať se žaludky uklidní, já mám opačný problém - není mi fakt vůůůůbec nic - takže zase stresuju, jestli je všechno v pohodě. 2. ledna se dr. tvářil, že jo, ale dokud neuvidím srdíčko, neuvěřím. Teď má zas jak na potvoru dovolenou, na prohlídku jdu 19.1. ( Monaliso - Péťovy narozeniny, pamatuju si do dobře? :wink: ) tak doufám, že uslyším jen pozitivní zprávy. Dneska v práci oznámila 4. holčina, že je těhotná, náš management se hroutí… :lol:
Mějte se krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital