Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
5.8.06 18:18

Silvic chlama jak pro koho … pro tebe asi ne :? že bych se teda do porodnice raději oholila celá? Ono by to stejně bylo jednodušší, než poslepu odhadovat, kam až můžu zajet :oops:
A tos měla odvahu mít i prstýnky. Ty já už asi 2 měsíce vůbec nenosím … no co začaly ty vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
5.8.06 18:19

CECET ty naděláš - já mám na sobě pětkrát poblitou košili od Tády, na kozách od guláše a chleba co sem k němu u PC žrala mám položenej na klávesnici na těch číselných čudlíkách vpravo :lol: :lol: jo a to jsem si ještě dnes nestihla ani obléct kalhotky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:20

Woodoo takovou kynoucí mísu mám taky, ale není od Tupperware. Jenže k čemu mi je, když nedělám kynuté těsto? :roll:
Ale o Tupperware už jsem slyšela. Oni jsou tak drazí, že byste už měli nové auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 18:21

No, jdu na chváli od PC, už tak jsem tu furt, ale závislost to vážně není :lol:
určo sem ještě mrknu no akdyby ne..poslům zdar :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 18:23

woodoo… no, tak yna ně nedám dopusit, těch užitečnejch hejblátek co mají :lol:

cecetko… no, zítra jdu do nich:-)) a jak se znám rodit stejně nebudu, prostě si počkám, až bude to nejhorší období a pak půjdu vyplknout mrně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:25

Silvic to věřím. Co jsem doma, tak jsem se odnaučila trávit půl hodiny každé ráno v koupelně, protože po porodu na to mít čas nebudu. Účes jsem změnila na alá culík … kdo by to do mě řekl v mém věku? A co se týče líčení, tak jsem to omezila jen na řasenku a tužku. Ať si okolí zvyká už teď. Aspoň to pro ně nebude pak takový šok.
A co se týče triček, tak už se taky pořád nepřevlíkám. prsa a hlavně břicho mám pořád flekaté. No a pak to bude poblinkané, pokud bude Ráďa moc aktivní a půjde to i mimo plenku. A oslintaná holt budu od něho taky. Ale na to si zvyknu. Vždyť to bude všechno kvůli našemu drobečkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
5.8.06 18:25

CECET no já si myslela, že přiberu v těhu maximálně pět šest kilo, ale jednou ráno jsem se probudila a nešly ty prstený sundat a váha mi ukazovala prostředníček :lol: :lol: jo a je fakt to oholit všechno pro případ…kůůrňa a takový jsem si tam pěkný proužek vytvořila, dvě zrcadla u toho rozbila a ta máňa mi to jedním tahem pokazila :cry: :cry:

…jo a dolů musí všechn šperky, takže Tadeášek se mohl narodit o půl hodiny dřív , kdyby matka nebyla ověšená jak romský král… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:27
silvic píše: …jo a ona žádná prdel s těma prstama- teď se mi vybavilo, jak mě začli chystat v tom zmatku na sál a začali ze mě rvát to moje stříbro…jedna sestra mi mydlila prsty a druhá rvala prsteny, mezi nohama mě třetí holila na sucho frndu ( já měla dole jen takový elegantní účes pro přirozený porod, ale u císaře tam nesmí být ani chlup) a já u toho všeho řvala jak tur prohlá jak prut…ty vole to byla chláma :lol: :lol: :lol:

My to sundali radši už před 2 měsícema jak mě pustili na propustku na víkend ze špitálu a prdel byla, že normálně mám dole pircing ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/6.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/6.gif a k porodu bejt nesmí, tož jsme ho sundavali taky - srandy kopec - nemáme takovéty spešl kleště na roztažení kroužku, tož manža udělal z Kulíškova Merkuru takové udělátko a tím to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
5.8.06 18:27

hm, tak teď volal velkej, že v debilním tescu nemají špičky, šmejdi jsou to. A já slintám jako buldok, nu což, objednala jsem si věnečky a ještě cosi s hodně krémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:28

Dneska jsem si samapro sebe dělalamódní přehlídku, v čem vyrazím v pondělí do poradny, když se tak ochladilo 8O No ještě, že se vlezu do pružných riflí - bokovek. Když je shrnu úplně pod břicho a přikryju tričkem, tak můžu vyrazit. Takže s tím mým zadkem to zas až tak hrozné nebude. Měla jsem strach, že se do ničeho ze svých starých věcí nevlezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
5.8.06 18:31

WOODOO :lol: :lol: :lol: hahaha já mám zase v pupku a měla jsem ho tam do devátýho měsíce, pak jsem to radši vytáhla, abych tím někomu nevystřelila oko až zatlačím.....no a ještě jsem si to nedala zpátky, protože když vidím ten můj rozvlněný bachor , tak se mi chce blejt..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:32

Čečetko, Silvic jsem si naložila rýžu s kuřetem do hlubokého talíře a lžicou to tu bagruju u PC. Jsem to ale prase a le chutná mi i tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:33

Woodoo co že to máš dole? Téééééda 8O Ale to musela být sranda, když ti to manžel sundával. Ale ještě víc by mě zajímalo, jaké to bylo, když ti to tam nějaký cizí chlap dával :oops: (nebo ženská?)

Jo a ještě musím pořádně oškrábat nohy (jako chodidla), ať si tam nedělám ostudu. Ty taky teď nějak nezvládám. Prostě se přes to břicho nemůžu pořádně ohnout. Je to fakt fuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
5.8.06 18:36

Holky, tak já už láduju 4. krajíc chleba 8O Ale dneska mi fakt chutná. To by byla junda, kdyby to na mě přišlo a nekontrolovaně bych třeba u toho i zvracela 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.8.06 18:37
silvic píše:
WOODOO :lol: :lol: :lol: hahaha já mám zase v pupku a měla jsem ho tam do devátýho měsíce, pak jsem to radši vytáhla, abych tím někomu nevystřelila oko až zatlačím.....no a ještě jsem si to nedala zpátky, protože když vidím ten můj rozvlněný bachor , tak se mi chce blejt..... :lol: :lol:

tak ne na klávesnici ať si nepobliješ i chleba ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/27.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/27.gif

Si měla vidět jak ve špitále čučel Dr. (je už v důchodě a bývá tam jen nouzově) v neděli na noční službě, když jsme tam přijeli ve 14.tt že krvácím a když mě JI prohlížel ""http://www.phpbbsmiles.net/g/top/14.gif:http://www.phpbbsmiles.net/g/top/14.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí