Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, jdu se naložit do vany. Někdo změkčuje
a někdo nahřívá
A jen tak mezi námi děvčaty … stejně NIC z toho nepomůže ![]()
A už mě zase pálí žáha … se na tu vy***** ![]()
Ahoj holčinky,
jen se hlásím… že my pořád nic:-(. Sice od pátku je mi děsně, pocit na zvracení až hrůza, ale nic z toho. Nepomáhá ani několikrát denně vana, takže si asi vážně počkáme, až se Vojtíšek rozhodne vylodit sám a doufám bez pomoci.
Matulienko, to je slast, mít pár hodin u sebe synka, viď? My včera pro Pitrýska jeli:-). Hned jsme se domluvili s tchýní, že kdyby něco, přivezeme ho, takže manžílka u porodu mít budu. Jen se docela obávám toho, že až to na mě přijde, a on uvidí, jak maminka trpí… nooo,snad to vážně bude jako porod Pitrýska. To byla docela pohoda, až na křížový bolesti ![]()
janey píše:
Cecetko myslím, že miminka neprdí…kam by pak ty plyny šly?
Teď jsem neodolala - třeba proto nám někteří tupci říkají, že máme velká bříška
!!!
A jdu zas dočítat!
Woodoo jsem se chtěla zeptat na tvůj metřík, měla jsem za to, že máme stejně termín, nedavno jsem si říkala, že teda asi ne a teď jsem se dočetla, že fakt jo
! Holka, tys mě úplně zmátla
, už jsem myslela, že jsem blááázen!!!! ![]()
Janey to by byl nářez
![]()
To by všechny naše starosti o tom, jak jsme se hrozně oholily byly celkem nanic. Chudák doktor, když by jsme na něj vyvalily ty miminkovy pr…y za celých devět měsíců
![]()
Týjo, to je zas téma! Ale je to legrační si to představit
!
Tamiku to jo…pak by doktori nerodili s rouskou, ale s plynovou maskou
![]()
Holky, koukám na Výměnu manželek, to je mazec ten bordel, já už bych byla zpátky doma, kdybych si představila, že osoba, která má doma takový bordel se stará o moje mimčo
![]()
Lentilko me se jen tak nezbavite
jeste by mi neco uteklo
A posle uz nemam
prujem se me drzi a zvraceni uz taky neni
tak ja nevim ![]()
Holky uz mam jenom dve dny
potom nastup do nemocnice(v utery odpoledne
ja nechci
Ja snad vezmu zachodovy zvon a vytlakuju ho
pritel prdolu premlouva horem dolem,slibuje mu modre z nebe ![]()
K veceri jsem udelala plnene rajcata(ryzi a masem) jsem se precpala
a ted tu zkuhram na zaludek
a mame jeste na zitra,nebudu muset varit ![]()
Brý večer,
zdraví jedna matka spokojená:-)) malej byl úžasnej, pořád se dlachnil, ke konci i pěkně divočil. Teda, při odjezdu i brečel, ale jen, než jsme odjeli a pak hned mi volal, že je v pohodě:-)
Od 17 hod jsem zase poslíkovala, což jsem teď podpořila horkou vanou, svařeným vínkem a zase NIC
Taky jsme jezdili po hezkých výmolech, no, prostě musíme počkat, až mimino trkne, že uvnitř pořád být nemůže:-) Jen, aby tam nechtěl trčet do Vánoc
![]()
Tak zítra zase zdarec..jo a mischiina pořád nic, porodní cesty se prostě neotvírají a tak jí nedávají ano vyvolávačku, no, hlavně, že ji to zatím nebolí.
Jo a Bambulka měla porod koncem pánevním ,proto zatím nevědí cm Evičky.
Tak pa pa
Cinq píše:
Ja snad vezmu zachodovy zvon a vytlakuju ho
Haha, zvon!!!
Si děláš legraci, ale holčina co k ní chodím na cvičení říkala, že prý je nějaký nástroj, nevím jak ho jmenovala a pomáhá se s tím miminku ven. Tak já jako hned zvědavě jak to vypadá a ona že je to podobný zvonu
!
No samozřejmě já se začla tlemit, ona jako proč a já že si představuju jak to mímo s tím zvonem rvou ven
. Ona by to teda ve finále taková prča nebyla, ale to mi říkala cca 2 měsíce před porodem, to ještě bylo dost humoru ![]()
Ahoj holky, asi všechny spíte
, já zase čumím, noční spaní není poslední dobou moje hobby
. Vrátili jsme se ve 23,30 z Mostu. Si představte, že se tak hrabu na netu a najednou vidím takový ty minibike, co na nich mohou drandit i děcka. Tak se mi to zalíbilo, navíc teda i ta cena.Tak přemlouvám mužíka, ať tam volá. No a že jsou z Mostu, jenže kdyyž něco chci, tak hned
! Takže to bylo 19,00hod a jeli jsme do Mostu. Manža říkal, že jsem šílenec, ale vzhledem k tomu, že se mu to líbí, tak moc neprotestoval. Měla jsem trochu strach z cesty, mimčo kopalo a hopsalo, ostatně to dělá v autě pořád a mladýmu to dáme k narozkám. Sice je to za tři měsíce, ale co kdyby to neměli, ne
? Dám fotečku do alba, tak dobrou
Teď si to po sobě znova čtu. Vypadá to, jako kdyby to psal nějaký zmatenec. Ale snad to pochopíte ![]()