Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
6.8.06 19:19

Holky, jdu se naložit do vany. Někdo změkčuje :oops: a někdo nahřívá :lol: A jen tak mezi námi děvčaty … stejně NIC z toho nepomůže :roll:

A už mě zase pálí žáha … se na tu vy***** :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
6.8.06 19:19

Velikááá gratulace BambulceH k narození Evičky!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.8.06 19:21

Cecetko , nahřívám i změkčuji, piju maliník a stejně nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
6.8.06 19:22

Ahoj holčinky,

jen se hlásím… že my pořád nic:-(. Sice od pátku je mi děsně, pocit na zvracení až hrůza, ale nic z toho. Nepomáhá ani několikrát denně vana, takže si asi vážně počkáme, až se Vojtíšek rozhodne vylodit sám a doufám bez pomoci.

Matulienko, to je slast, mít pár hodin u sebe synka, viď? My včera pro Pitrýska jeli:-). Hned jsme se domluvili s tchýní, že kdyby něco, přivezeme ho, takže manžílka u porodu mít budu. Jen se docela obávám toho, že až to na mě přijde, a on uvidí, jak maminka trpí… nooo,snad to vážně bude jako porod Pitrýska. To byla docela pohoda, až na křížový bolesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.8.06 19:40
janey píše:
Cecetko myslím, že miminka neprdí…kam by pak ty plyny šly? :lol:

Teď jsem neodolala - třeba proto nám někteří tupci říkají, že máme velká bříška :lol: :lol: :lol: !!!

A jdu zas dočítat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.8.06 19:45

Woodoo jsem se chtěla zeptat na tvůj metřík, měla jsem za to, že máme stejně termín, nedavno jsem si říkala, že teda asi ne a teď jsem se dočetla, že fakt jo :idea: ! Holka, tys mě úplně zmátla :! , už jsem myslela, že jsem blááázen!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.8.06 19:49

Tamik to je fakt, ale hlavě aby se to pak připorodu vyfouklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.8.06 19:55

Janey to by byl nářez :! :! :!
To by všechny naše starosti o tom, jak jsme se hrozně oholily byly celkem nanic. Chudák doktor, když by jsme na něj vyvalily ty miminkovy pr…y za celých devět měsíců :lol: :lol: :lol:

Týjo, to je zas téma! Ale je to legrační si to představit :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.8.06 20:04

Tamiku to jo…pak by doktori nerodili s rouskou, ale s plynovou maskou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.8.06 20:30

Holky, koukám na Výměnu manželek, to je mazec ten bordel, já už bych byla zpátky doma, kdybych si představila, že osoba, která má doma takový bordel se stará o moje mimčo :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.8.06 21:26

Lentilko me se jen tak nezbavite :lol: jeste by mi neco uteklo 8O :lol: A posle uz nemam 8O prujem se me drzi a zvraceni uz taky neni 8O tak ja nevim :roll:

Holky uz mam jenom dve dny 8O potom nastup do nemocnice(v utery odpoledne 8O ja nechci :! :! :! Ja snad vezmu zachodovy zvon a vytlakuju ho :lol: pritel prdolu premlouva horem dolem,slibuje mu modre z nebe :lol:
K veceri jsem udelala plnene rajcata(ryzi a masem) jsem se precpala :roll: a ted tu zkuhram na zaludek :roll: :lol: a mame jeste na zitra,nebudu muset varit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.8.06 21:41

Brý večer,
zdraví jedna matka spokojená:-)) malej byl úžasnej, pořád se dlachnil, ke konci i pěkně divočil. Teda, při odjezdu i brečel, ale jen, než jsme odjeli a pak hned mi volal, že je v pohodě:-)
Od 17 hod jsem zase poslíkovala, což jsem teď podpořila horkou vanou, svařeným vínkem a zase NIC :lol: Taky jsme jezdili po hezkých výmolech, no, prostě musíme počkat, až mimino trkne, že uvnitř pořád být nemůže:-) Jen, aby tam nechtěl trčet do Vánoc :lol: :lol:
Tak zítra zase zdarec..jo a mischiina pořád nic, porodní cesty se prostě neotvírají a tak jí nedávají ano vyvolávačku, no, hlavně, že ji to zatím nebolí.

Jo a Bambulka měla porod koncem pánevním ,proto zatím nevědí cm Evičky.
Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.8.06 21:58
Cinq píše:
Ja snad vezmu zachodovy zvon a vytlakuju ho :lol:

Haha, zvon!!!

Si děláš legraci, ale holčina co k ní chodím na cvičení říkala, že prý je nějaký nástroj, nevím jak ho jmenovala a pomáhá se s tím miminku ven. Tak já jako hned zvědavě jak to vypadá a ona že je to podobný zvonu 8O !
No samozřejmě já se začla tlemit, ona jako proč a já že si představuju jak to mímo s tím zvonem rvou ven :wink: . Ona by to teda ve finále taková prča nebyla, ale to mi říkala cca 2 měsíce před porodem, to ještě bylo dost humoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.8.06 00:23

Ahoj holky, asi všechny spíte :wink: , já zase čumím, noční spaní není poslední dobou moje hobby :D . Vrátili jsme se ve 23,30 z Mostu. Si představte, že se tak hrabu na netu a najednou vidím takový ty minibike, co na nich mohou drandit i děcka. Tak se mi to zalíbilo, navíc teda i ta cena.Tak přemlouvám mužíka, ať tam volá. No a že jsou z Mostu, jenže kdyyž něco chci, tak hned :D ! Takže to bylo 19,00hod a jeli jsme do Mostu. Manža říkal, že jsem šílenec, ale vzhledem k tomu, že se mu to líbí, tak moc neprotestoval. Měla jsem trochu strach z cesty, mimčo kopalo a hopsalo, ostatně to dělá v autě pořád a mladýmu to dáme k narozkám. Sice je to za tři měsíce, ale co kdyby to neměli, ne :P ? Dám fotečku do alba, tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.8.06 00:29

Teď si to po sobě znova čtu. Vypadá to, jako kdyby to psal nějaký zmatenec. Ale snad to pochopíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí