Poradna duly
Jana Čurdová
Ad plet: Mam ji jako detskou prdylku
Jak rikaji kolegyne. Ja mela na zacatku problemy s dekoltem, ale to nikdo nepoznal. Mne trapi hlavne ten ucpany nos. ![]()
lidusko ja prave kupuje vse nove,proto ze urcite budeme mit jeste jedno mimco za cas,tak si to schovam.taky jeste muj mladsi braska deti nema,tak urcite mu pak taky neco prenecham ![]()
holky tak zkuste na tu plet pletove masky.ja si ji teda delam jednou tydne a mam ji peknou a to se kazdej den maluju a odmalovavam.slunicko vam urcite taky pomuze ![]()
evi tak to vas objednaly brzo,to je dobre ![]()
ahojky andisko to je dobre ze ti tam maminka pak prijede pomoc.ja budu taky prvnich par dni po porodu u maminky aby jsme to zvladly ![]()
Dobre ranko holky!
LLIDUSKO: dodatecne vse nejlepsi ke vcerejsim narozeninam. Hlavne, at jste s mimcem zdravi ![]()
EVI: to je fajn, ze jste objednani uz brzy. Aspon se nebudes zbytecne dlouho stresovat, kdyz je stejne vsechno v poradku
No fakt ![]()
ANDI: opravdu se v Anglii pousti po porodu tak brzy domu? To snad ani neni mozne
Taky jsem domluvena, ze mi nejdriv pomuze prvnich 14 dni po porodu manzel (at si nezvyka, ze se ho pece o miminko moc netyka) a pak prijede mamca.
Holky, ktere jste nestihly navstivit veletrh v Brne: dalsi se kona v Praze 11.-13.5.!!!!! Urcite se tam chystame.
Add krem na brisko: zatim jsem zadne specialni neporidila a pouzivam kazdy vecer telove mleko od Avonu. ![]()
Mejte se moc hezky a opatrujte sebe i briska. ![]()
Ahoj holky…
k te pleti ja mam taky na tvarich takove suche fleky co svedi..a kdyz je cimkoliv natru tak to stipe a z cervena…nevim co s tim…
brisko si mazu Elasti-Q a pak jeste kremem od dermacolu…
jo a uz jen 13 dni a budu vedet co mame
ja uz se na ten utz tak tesim ![]()
dobre ranko ![]()
samozrejme uz to od 8 strasim a nemuzu spat.moc se tesim a bojim zaroven
asi me jeste dneska ceka ten genetickej ultrazvuk,kdyz jsem ve 20 tydnu a taky mi povi vysledky z tripl testu,takze doufam ze uz to budu mit za sebou a ze vse bude o.k a jako odmenu dostanu ze budu vedet pohlavy
![]()
uz se nemuzu dokat.jdu ale az ve 12,tykze mam jeste spoustu casu ![]()
u nas je taky tak strasne osklivo.ach jo
radulko ahojky.no snad se do te prahy taky prijedeme podivat ![]()
Dalmi hned jak to pujde,tak napiš co a jak,jsem zvědavá co tam teda schováváš
a tripli určo vyjdou dobře!!!Zatim pa jdu vařit..
ahoj holky, tak jsem konečně přelouskla všechny zameškaný stránky
četla jsem to snad půl hodiny ![]()
No co se týče pleti, tak jsem na to taky „hrozně“
dělaj se mi pupínky na ramenou a pleť mám divně mastně suchou. Čelo mám mastný, ale na tvářích a bradě se mi pomalu odlupují šupinky suchý kůže
Používám Oligo25 od Vichy, ale začínám uvažovat o staré dobré masce z kvasnic a mléka. V pubertě byla výborná.
Taky jsem se zarazila u diskuse o plenách. Přiznám se, že to taky moc nesleduju, tak jsem ani nevěděla, že je tolik alternativ látkových plen. To s tím ručníkem se mi docela líbilo, ale přiznám se, že asi taky zůstaneme u papírových. …, ale odpad třídíme ![]()
LIDUŠKO a k těm mým holčičím favoritům patří Justýna, Emma a Klaudie. (Emma se Vaškovi teda líbí nejmíň, protože si prý hned vybaví hospodyni dr. sovy z nemocnice na kraji města
). Klučičí zatim nemáme.
Zatim pa, ozývá se žaludek, tak se jdu najíst.
no tak genetickej ultrazvuk za 1,akorat oblicej jsme nemohly prohlednout proto ze si ho mimco zakryvalo rucickama ,ale vse je v poradku.
tripl testy o.k
cipek jak ma bejt a jsem zavrena
a tresnicka nakonec.................................mame poradnyho pindika
![]()
jůůůů DAlmi.....a víš že já ti toho kluka tipovala???, podle babskejch povídaček, že když je břicho malinký, skrývá se tam většinou holčička (ale není to pravidlem), ale když je břicho velký (a ty jsi psala že ho máš mega) tak je tam kluk…a to je fakt…!!!!!!, takže gratuluju ke klučíkovi.....seš určo mooooc šťastná…
Evikule tak já su fakt zvědavá jak dlouho zůstaneš u látkovek…hihi…a díky za gratulaci…
LEnýsku jména moooc pěkný…my sme se asi včera rozhodli že to Niké v případě holky nebude…asi se nám to už zprotivilo jak každej říká že jí budou ve škole říkat Naik (NIKE)…takže se rozhodujeme mezi Nikolkou a Sabinkou
Sedmo, jj po porodu je to fakt hustý…musla sem zhodit dlouhý háro jak ty vlasy děsne padaly..
tak musím končit, pááá…Lída
Dalmi gratulujííí k super výsledkům a k chlapečkovi…hele a jde ten pinda na utz poznat pouhým laickým okem? ![]()
Já si teda myslím,že čekáme holčičku,tak jsem zvědavá co nan nás v srpnu vykukne ![]()
Lidi,taky jsem měla dlouhý vlasy,co museli jít pryč,schválně najdu fotečku,když jsem čekala Robču,máme nový skener,tak ho aspon vyzkouším a dám foto do galerky…
holky diky moc.ja to rikala od zacatku ze to bude kluk a vsichni nakupovaly na holku,takze mam vsechno obleceni holcici
.
sedmi kdyby mi nerekl pan doktor tohle je pindik tak jsem to asi nepoznala.no urcite bych to nepoznala
poznam jen hlavicku a rucicky a nozicky ![]()
ja mam nastesti vlasy v pohode.dlouhy,nepadaj a zdaj se mi jeste hustci nez normalne ![]()
Dalmi nechci strašit,ale padat začnou až po porodu,teda většina kamarádek to taky tak mělo…je to změna hormonů,šestinedělí,kojení a tak…budto ustojíš nebo neustojíš jako já a ostříháš…jsou to jen vlasy…
Ahoj Dalmi graruluju k dobrym vysledkum a chlapeckovi ![]()
ja jsem tak zvedava co budu mit jaa…uz abych to taky vedela ![]()
jééé, Dalmi moc gratuluju
to je úžasný, že už to víte. Já si musím počkat do 6.4., to jdu na velký utz, tak snad už to praskne ![]()
díky Liduško
obě jsou moc pěkný a osobně se přikláním k Nikolce.
Jinak, jestli je to s těma pupkama pravda, tak to mi budemem mít asi fakt holčičku. Mě připadá, že mám furt jen špek a nic
asi to bude nějakej prcek … s tím padáním vlasů po porodu a tak…, kámošce řekla dr. , když bylo malýmu asi 4 měsíce, že jestli nechce být za chvíli bezzubá a plešatá, tak už má přestat kojit
má teda problémy se štítnou žl., tak nevim, jestli to na to taky nemělo nějaký vliv, ale docela mě to překvapilo.