Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.4.07 14:42

luci kozni by ti urcite pomohlo :wink: .za chvilku bude leto,tak at se muzes pysnit krasnym vystrihem :wink: .
ta aloe je taky super.prodavaj i aloe gel v lekarne je prijemnej a fakt pomaha :wink:
jdu ven ze psem a nakoupit,tak budu az vecer :wink: taky musim odpolko z kockou na veterinu,tak to mam dneska co delat :lol:
vsem preji krasny den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 14:47

tak se měj zatím fajn, taky tady večer ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.4.07 15:26

Holky ja mam zitra poradnu a hned vedle mam kozni tak si tam zajdu :) tak vam pak napisu co jsem na to dostala za krem :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 15:34

Lenulindo, tak to zkus prosím pozjišťovat a pak pisni. Taky si tam asi brzo skočím, ale u nás to je na dýl. Vždycky bývá plná čekárna a člověk tam sedí klíďo i 2 hodiny :cry: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.4.07 15:36

Holky, ten alkohol tak neřešte. Studie o vlivu alkoholu v těhu nejsou vůbec jasně dané-nedá se to logicky v praxi extra vyzkoušet. Mně sama kamarádka gynekoložka-porodník nalila trochu punče. :wink: Občas si dám (tak maximálně jednou za 2 týdny) skleničku vína nebo i malý pivíčko k jídlu. V malém množství rozhodně neuškodí. :wink: Alkohol máte v ledasčem i z lékárny (alkoholové extrakty). Já bych se toho fakt vůbec nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 15:40

Evikul, tos mě aspoň ty trošku uklidnila. Fakt je, že je to jediný, co mi na ten dekolt pomohlo. Tak já nevím. Nechci udělat něco špatně. Vím, že občas deci vína nebo malé pivko neuškodí,taky si semo tamo dám, ale ta slivovice je přece jen trvdý alkohol.sice ji nepiju, ale i tak. Asi počkám raději na toho Dr. nebo přímo kožního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.4.07 15:44

Ale přepočítej si kolik gramů slivovice si naneseš na obličej-nulanulanic a to není 100proc. alkohol. Tuhle jsem něco špatného snědla, tak jsem si trochu slivovice lupla. :wink: A to malý pivko má určitě mnohem víc alkoholu než tvoje vstřebaná „čistící voda“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.4.07 15:46

čau, nevím očem je momentálně řeč, jen hlásím že su z5 z UTZ, pytlíka nenašel, ale holčičku nepotvrdil, mimi je hlavou nahoru, ale má málo plodové vody a to může znamenat problém s otočením hlavou dolů, prej kůli tomu má málo místa na otočení…thats all

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 15:47

Děkuji, teď jsi mě uklidnila úplně. Já to teď asi moc řeším. Uvidím, co to udělá, nebo neudělá. Mě známá zdrav. sestra taky říkala, že pokud to bude tak málo a jen občas, že se nic nestane.

Evikul, nevíš, jestli se může v těhu Melta? Píšou, že je to dobré při kojení, ale o těhu tam nic nepíšou. Dávám si ji teď místo kávy (i když kávičku 1 denně si stejně neodepřu) a prý je dobrá i na trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.4.07 15:50

hlavne ze v poradku :) a trreba bude sikulka a otoci se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.4.07 15:53

ted v jednom porade jsem slysela ze melta je dobra i v tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.4.07 15:57

No Liduško, hlavně že je mimís v pořádku. A když nenašel pytlík, tak to bude určo ta holčička, jak si přejete. Třeba se i otočí, a když ne, dá se přece rodit i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.4.07 16:02

Llidusko, to určitě nějak extra nevadí…tomu nerozumím. Ale často čtu příspěvky různých těhulek s menším množstvím plodovky a nakonec je vše ok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.4.07 16:03

jsem si ted na sebe naplacala to drozdi tak jsem zvedava jak budu krasna..doufam ze se neosypu jste vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.4.07 16:07

Evikulko a co ty na utz?? ohledne tech spatnych vysledku tripllu…jestli jsi to uz psala tak promin asi jsem to prehlidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí