Poradna duly
Jana Čurdová
no nezbyva mi nez vydrzet.uz jsem se ze zdendou kvuly tomu pohadaly vcera a i kdyz vim ze on za to nemuze a taky ho to mrzi,ale nic stim bohuzel neudela
no ja vydrzim vsechno.musim si holt drzet vetsi odstup i kdyz nebudu lhat ze me to nemrzi,mrzi me to dost,hlavne kvuly malimu ze delaj rozdily
.no jeste ze ja mam supr rodice
.
luci tak to me moc mrzi.urcite by z tebe mely velkou radost a z v noucatek taky.urcite na vas koukaj a hlidaj vas.chudak manzel,to nejak brzy prisel o rodice ne?
co se jim stalo jestly se muzu zeptat? ![]()
zdendovy je uz 37 a rodicum je asi neco kolem 60.
jen si nech udelat cele video,je to fakt pamatka na celej zivot a ani bych nespocitala kolikrat uz jsem na to koukala a taky kolikrat uz to videly rodice a sourozenci.fakt to za to stoji ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)23+3
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček 22+3
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 22+3
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička22+3
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 21+6
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 21+6
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni21+6
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 21+6
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 21+3
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 20+4
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.20+3
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 20+0
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička 20+0
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček19+6
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička19+6
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)20+0
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)18+5
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza, ![]()
Ono je těžký něco domlouvat vlastním rodičům, tak se Zdendovy ani nedivím, ale aspoň ať se tě zastane. Víťovi umřel taťka, když mu bylo asi 12 na infarkt a mamka když mu bylo 18 na totéž. Je to hrůza, ale člověk se s tím musí nějak smířit. Má ještě dva starší sourozence, bráchovi je 28 a ségře 38. Už zůstali jen oni, příbuzných mají pomálu. ale i přes to, co se jim stalo, to jsou skvělí kluci. O rodiče přišli hodně brzo, ale nezvlčili a jsou fakt super a i zodpovědní
No, doufám, že to zlé si už vybrali na dlóóóuhou dobu a teď bude už jenom dobře, už jen kvůli nim a miminu. Ale já mám taky super rodiče a Víťu mají moc rádi a berou ho jako vlastního syna. A myslím, že i Víťa je má rád. Tak aspoň něco pozitivního.
luci tak to mi je strasne lito.to je strasny ze nekdo prijde o rodice tak brzo.nedokazu si predstavit ze by maminka nebo tata)mam nevlastniho tatu,ale mam ho radsi nez vlastniho) odesly tak brzo.maminka je zaroven i ma nejlepsi kamaradka a nedokazu si predstavit ze by vubec nekdy odesla a doufam ze tu snami budou jeste strasne dlouho.muselo to bejt opravdu tezky ![]()
No taky poslední dobou na to docela myslím, našim je 63 a taky tu nebudou věčně. A jak jsem starší, tak na to čím dál častěji myslím. Je pravda, že máme taky čím dál lepší vztah, čím jsem starší. Sice jsem od 17 let z domu a tak se vídáme tak jeden víkend v měsíci, ale voláme si denně a když třeba na vánoce byli 3 týdny u ségry v USA, tak to bylo divný…
No ale bohužel to je život, nikdo tu nebude věčně.
Holky, za chvíli pojedu zkontrolovat domeček, dneska měli dodělat už komplet koupelny a obložit terasu. Zítra ráno frčíme do Olomouce, tak se na vás juknu až v úterý a taky mě v úterý čeká ten UTZ, huráááááááááá ![]()
Mišpulínku, tak si to tam krásně užij a pokochej se domečkem. Taky přeji krásné velikonoce a držím palečky na úterní ultrazvuk.
mispulinku taky drzim palce na ultrazvuk a preji krasne vanoce
pekne zkontroluj domecek a uzij si vylet.papa ![]()
jsem se tetko strasne najedla a musim jit ven ze psem a doufam ze uz se mi brzo vrati milacek.ja jsem na nem strasnej zavislak.jakmile ho chvilku nevidim tak uz se mi styska.taky za tech 5 let co jsme spolu,tak jsme porad spolu,akorat jednou jsem bez nej byla tyden(po revizi delohy,bydlela jsem chvilku u nasich abych nebyla sama) .nedokazu si predstavit ze by nekam jezdil na sluzebni cesty ![]()
tak na dnesni poradne vsechno v poradku
..
na koznim mi moc neporadila..jen ze na to mam vyzkouset krem od Vichy ..no tak to zkusim ale jsou pekne drahy…
jinak jak jsem si vcera davala na oblicej to drozdi tak se mi spravili ty suchy fleky…jsem to dr. dnes rikala ze mi delaji a ona ze pry zadny suchy fleky nevidi..nno tak to zkuste
a je to levny ![]()
Přejeme všem VESELÉ VELIKONOCE! V sobotu odjíždíme do Liberce na dovču a vracíme se ve středu. Takže vás na chvilku opouštím
Do galerky jsem přidala fotku temene našeho mimíska
Jak došlo na focení, tak se na nás vyprd a otočil se zadkem k nám:lol:
![]()
Mišpulíne, pěkně si ten UTZ užij. Jsem zvědavá, co to bude
Máme zhruba stejně vyhlížející bříško, takže bys teoreticky měla čekat taky klučinu
![]()
Holky ještě než vypnu pc,tak přeju všem krásné velikonoce,poslední bez prcků ![]()
Jedeme zítra k našim,návrat v pondělí a v uterý mě čeká kontrola,ale prcka neuvidím,tak se ani moc netěším…
Tak se mějte hezky a v uterý ahoj!!!M.
ahoj holky, pěkný ráno
, gratuluju k dalším vykouknutým miminkům. já běžím na utz už za pár minut, tak doufám, že vám odpoledne taky budu moct napsat co budeme mít ![]()
tak mi držte palečky, ať je něco vidět a já se odpoledne ozvu.
papa
… co se děje? za celá den ani jeden příspěvek? (teda nepočítám ten svůj
)
tak hlásim, že budeme mít holčičku
teda nejdřív jsem myslela, že je to klučina, ale to se mi tam přimotala noha
teda dr. se furt jistil, že na 100% to zjistí až porodník, ale bylo to vidět pěkně, tak mě ujistil, že na kluka to rozhodně nevypadá.
hned jsem jí musela něco novýho a hlavně už holčičího koupit ![]()
jo a TP mi posunul na 22.8.
tak papa a pěkný víkend
Ahojky…
Jéé další holčička…Lenýsku mooooccc gratuluju…a co jsi jí koupila??? a máš fotečku?? šup s ní do galerky…
jinak taky všem přeji pěkný velikonoce…my je strávíme v brněnské zoo…bude to poprvé na velikonoce… ![]()
Lucošku, manžela je mi taky moc líto…bohužel vím, jaký to je…já nemám maminku od svých necelích 2 let a táta umřel když mi bylo 14…a sourozence nemám…takže teď taky hrozně lituju že můj syn a ted i dcerka je nikdy nepoznají…bohužel je to blbí i ze strany tchánů, páč žijí v Rakousku a za námi jezdí tak 4-5 do roka na 2-3 dny…takže Ríša má jen prababičku a pradědečka za kterýma jezdíme snad každej tejden (jsou od nás cca 16km)…a vedle v domečku žije moje teta která se mě po smrti táty ujala a ta nám dělá taky prababičku, jenže už má taky svoje pravnoučata a je jasný že se víc věnuje jim…tož asi tak!!
Dalmi a ty si z tchánovců dělej kuloví…když sou takový tak je ber jenom jako špatný sousedy…a basta…vím je to těžký, když sou to rodiče někoho koho miluješ…ale oni si to zavinily…
Mispulí tak co domeček??? je všechno tak jak ste si vysnili??? těším se s čím příjdeš z UTZ…teoreticky když už máme zase převahu holčiček bys měla mít kluka, ale já tě dle pupíku stejně tipuju na holku…jenže já se zatím vždycky sekla..hihi…jen u Dalmi mi to vyšlo!!!
tak páááa po velikonocích se tady ta diskuze třeba zase rozjede…
Lída
ahojky,
tak doufám, že jste včerejší pomlázku přežily bez úhony a nemáte na zadku žádný modřiny ![]()
děkuju Liduško
no pořídila jsem jí čepičku a svetřík, samozřejmě obojí růžový. pak to nafotim a šoupnu do galerky.
my si taky udělali výlet za zvířatama
celou neděli jsme byli v plzeňský zoo a v dino parku a ještě jsme si prošli město. bylo nádherně a měli tam cukrovou vatu …hm… ňam