Poradna duly
Jana Čurdová
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivily
Ahoj holky. Dneska je tady tak krásně. doufám, že u vás je to taky tak. asi zbantuju švagrovku a půjdeme si sednout nějak ven.
Jinak u mě jsou ty pohyby taky více méně nepravidelné. někdy kope hodně a docela silně a někdy se mu prostě nechce, tak jsem ráda, že mimi cítím aspoň trošku ráno a večer. asi jak je unavený.
A přebalovák taky asi nebudu kupovat. přijde mi to zbytečný. všechny mimina i bráchu (je o 15 let mladší) jsem byla zvyklá přebalovat na posteli, tak to nebudu měnit. Ale ještě je čas, musím si ještě pořádně promyslet, co budu kupovat a co ne.
Ahojky v novém týdnu. Právě jsme se vrátila z kontroly, vše v pohodě. Mrňous kope docela dost, cítím ho víceméně průběžně celý den, jak se tam vrtí
Ale zatím to není nic nepříjemnýho, nevadí mi to, i v noci spím dobře.
Co se týče přebalováku, tak já koupím jen takovou tu gumovou přebalovací podložku na komodu do ložnice, ale ještě uvidím, jak ta komoda vypadá
Objednali jsme dvě stejné komody, jednu chci do ložnice jako prádelník, a druhou do dětského pokoje na věcičky mrňouse. Ale mají to dovézt už do nového domečku koncem tohoto týdne, tak ještě uvidíme.
Spíš přemýšlím, jak to budeu dělat v koupelně po koupání, na čem budu pak sušit a oblékat mimčo, a na to postavím vaničku, dokud bude mimčo hodně malé. Nechce se mi na pár měsíců kupovat nic extra, ale nevím, jestli se dá vyndat mrňouse z vany a odnést do pokoje na oblékání (je to hned vedle, asi 5 kroků). Co myslíte?
Ahojky v novém týdnu. Právě jsme se vrátila z kontroly, vše v pohodě. Mrňous kope docela dost, cítím ho víceméně průběžně celý den, jak se tam vrtí
Ale zatím to není nic nepříjemnýho, nevadí mi to, i v noci spím dobře.
Co se týče přebalováku, tak já koupím jen takovou tu gumovou přebalovací podložku na komodu do ložnice, ale ještě uvidím, jak ta komoda vypadá
Objednali jsme dvě stejné komody, jednu chci do ložnice jako prádelník, a druhou do dětského pokoje na věcičky mrňouse. Ale mají to dovézt už do nového domečku koncem tohoto týdne, tak ještě uvidíme.
Spíš přemýšlím, jak to budeu dělat v koupelně po koupání, na čem budu pak sušit a oblékat mimčo, a na to postavím vaničku, dokud bude mimčo hodně malé. Nechce se mi na pár měsíců kupovat nic extra, ale nevím, jestli se dá vyndat mrňouse z vany a odnést do pokoje na oblékání (je to hned vedle, asi 5 kroků). Co myslíte?
Mišpuli, já myslím, že když mimi pořádně zabalíš a uděláš tech 5 kroků do druhého pokoje, tak se nic nestane. hlavně ať třeba na chodbě nemáte průvan a mimi neofoukne nebo tak něco. já bych tohle asi tak moc neřešila. nechtěla jsem kupovat ani vaničku, máme jen lehátko do vany a taky bych mimi přenášela vedle do pokoje. Ale kamarádka mi vaničku půjčí, takže to vyřešila za mě.
No jo, ale kde ho zabalím, když ho nemám kam položit??? Jednou rukou ve vzduchu ho právě asi do osušky nezabalím…
No ještě uvidím, až se nastěhujeme, třeba mě něco napadne. Ale když vidím, kolik stojí jen takový ty obyč stojánky s vaničkou a přebalovákem, tak je mi líto za to utrácet, když je to na prvních pár měsíců
aha, tak to já myslela, že tam máš něco na položení. já bych to řešila asi tak, že dám na pračku nějakou tlustou deku, tam mimi zabalím do osušky, a honem s ním do pokojíčku. máme malinkou koupelnu, takže moc místa tam není.
No my tam pračku nemáme, mám tam místo na nějaký přebalovák, ale nechce se mi ho kupovat na tu chvilku…
Ještě mě napadlo, jestli by to nešlo na umyvadlech, máme 2 umyvadla vedle sebe v obložené desce, tak to muísm změřit, jestli se mi tam mrňous vejde…
ahojky.tak jsme dneska koupily kocarek a nejaky ty veci k nemu a stalo nas to 25 tisic
.nakonec jsme koupily jeste nejakou soupravicku do porodnice a hracky atd a celej nakup nam vysel na 35 tisic a to jeste nemame prebalovak a monitor dechu
.nikdy jsem za tak kratkou dobu tolik penez neutratila.no ale mam uz vetsinu veci,tak jsem spokojena
.
u nas je moc krasne,tak se jdeme z matyaskem opalovat,ale musim pockat na zdendu ![]()
vcera jsme byly venku a pak na na zahradce jedne hospody jeste z dvema kamaradama .jeden mel sebou pitbulteriera a rikal nam jak je hodnej,ze nikomu nic neudela,ale stejne jsem z neho mela strasnej strach.tak hnusne koukal.no a nakonec se moje obavy vyplnily,proto ze pes z nicehonic skocil na toho druheho kamarada a hnusne mu roztrhnul ruku.no proste psi debil,takze jsem jeste vezla toho kamose na pohotovost.zasily mu ruku ma asi 12 stehu.nebylo to nic hezkyho.uplne jsem z toho byla v soku :evil
No tak to je mazec s tím psem… Toho bych nechala okamžitě utratit, než někoho zabije. Miluju psy, ale jakmile by na mě nebo někoho jiného můj pes zaútočil, tak by nemilosrdně šel
Teda pokud by ho ten dotyčný nevyprovokoval, taky se to někdy stane, že za to ten pes ani nemůže.
Jinak gratuluju k nákupu, to jste se teda rozšoupli ![]()
Já jsem o víkendu okukovala Buzze, má ho bratranec, mají ročního kluka a od 5. měsíce se jim už nevešel do korbičky. Ale prý to v pohodě šlo do sporťáku… Jsou s ním spokojený.
No já objednala Speedy Apple green, přes kámošku mě to vyjde celý i s fusakem a tašku asi na 15tis.
Jo, a dneska v noci porodila kolegyně, má zdravého klučíka, 3,3 kilo, 50 cm
![]()
no mi jsme chtely buzze hned od zacatku,takze hned bylo jasno
.
kazde mimco je jinak velke.neter se tam vesla do 7 mesice,ale je mala.no tetko uz je teda burticek ![]()
no matyasek kdyz tak pujde taky do sportaku driv ![]()
ja byh ho taky nechala utratit.ja psi miluju,ale tyhle ne.hlavne mu nikdo nic nedelal.ten kamos mu jen rekl no artiku ty jsi fesak a hops uz mu visel na ruce .debil psi
.jeste ze jsem sedela dal,ale stejnak jsem z toho mela docela sok
holky, ia jenom k tomu koupani, pokud je mimi malinke, da se koupat ve vanicce v pokoji, segra to tak mela a asi od 3-4 mes v normalni vane v koupelne, normalne ho vyslekla na rucniku na zemi, pak sup do vany a zpatky stejnou cestou, osusit na zemi a prenest v osusce do pokoje kde se oblece, co myslite?
ja bych sice chtela prebalovak, ale pry se ma mimi prebalovat radsi na zemi, aby nikam nespadlo
teda, u nas v anglii bylo iak v neivetsim lete cely vikend, takze jsem to travila na plazi u more, super
este aby tak bylo az prijede segra s malym v cervnu, uz se na ne moooc tesim
budete si na ten srpen porizovat perinku na miminka?ia nevim, tady se to totiz nevyrabi, jestli mi ji maji privezt z cr nebo co????
Andi, já mám lehčí spací pytel z Tesca, pořídím ještě jeden a kdyby bylo jo vedro, přikryju jen plínkou. Ale záleží na počasí. Na zimu bych ale chtěla u spacího pytle zůstat…moc se mi ten nápad líbí, mimi se neodkope. ![]()
Dalmi, ten pes-hrůza
Pamatuju si ze sportovního kurzu na gymplu příhodu s dogou, která neměla ráda cyklisty a spolužákovi se zakousla do holé nohy. Taky jsme z toho byli v šoku.