Poradna duly
Jana Čurdová
lucinko moc gratuluji k nterince ![]()
nebrec.me by to taky mrzelo a brecela bych
.dneska jsem si zase pobrecela a taky mi je porad ouvej
.muzeme si poplakat spolu ![]()
Ahojky. Tak jsem přežila probrečenou noc. Teď už je fajn. Akorát že mám jít za hodinu k zubařce a vypadám jak angorák s červenýma nateklýma očima. Asi se mě lekne.
Copak Dalmi trápí tebe? Někdo tě zlobí? Včera jsem si šla radši lehnout, abych brzo usnula, ale stejně jsem pořád bulela. Já teď brečím víc či míň prakticky denně. Vždycky se najde něco, co mě rozlítostní. Připadám si jak blb. Když mě třeba někdy Víťa naštval, tak jsem ho sjela a bylo to. Teď se mi akorát zalijou oči slzama a nemůžu ani mluvit, protože bych se rozeřvala na celé kolo. A někdy je to i kvůli úplným blbostem, které bych normálně vůbec neřešila.Snad to teď Víťa bere a nemyslí si, že se ze mě stává nějaká hysterka.
ahojky ![]()
luci me zase ublizila tchyne.rikam si stokrat ze se od ni nenecham vytocit,ale vzdycky me to dostane.odedneska na to ale uz kaslu
.
sla jsem totiz vcera ven z megi(z nasim pejskem) a koukam ze ma zase na balkone poveseny vyprany mikynky a bodicky atd,samozrejme vse ruzovy pro zdendovo segry malou.docela me to zase ranilo,proto ze nam nikdy nic nekoupily a vim ze ani nekoupi a jim koupi vsechno.ani by me to tak nenastvalo,ale byla jsem jeste vcera nakupovat z moji maminkou a zase toho tolik matyaskovy nakoupila.utratila za me vcera opet 5 tisic jako nic a ta carodejnice od vedle nam nekoupi nic. ![]()
no tak jsem sla domu a rikala jsem si nebudu se z toho rozcilovat,ale pak prisel zdenda a ja mu ukazovala ty vecicky co moje maminka koupila(sami hracky atd.) a jak rikas uz jsem mela slzy v ocich a jelo to a neslo to zastavit.musela jsem s pravdou ven proc brecim.zdenek se sebrel a odesel asi k nim jim to rict,ze uz jich ma taky dost,proto ze byl z toho smutnej
.no a za 5 minut tu klepala tchyne ze ma neco pro matyase a prinesla strasny stary bodicko(asi jeste po nich proto ze nemelo to rozepinani mezi nohama) a samozrejme uplne ruzovy
.to me dostalo podruhy
.nechci od nich uz nic a vubec ne naky hadry
.
docela me to mrzi,ale nebudu uz kvuly ni brecet
.nasi nam kupujou porad neco a ja nechci aby oni byly stejny,ale jde mi jenom o princip. ![]()
Ahojky…
Sedmo máme to doma ale miláčky co??? taky bych ho občas roztrhla jak hada, ale zase sou chvilky kdy bych ho samou láskou umačkala…ať zvládnete stěhování na jedničku a zase se brzo ozvy…
Mispul, tobě taky přeju co nejrychlejší přesun do nového…
Dalmi copak tě trápí??? že i ten komentář byl nějakej stroze smutnej???
Luci tak bud v klidu, páč já taky bulím u všeho…včera sem byla na návštěvě u sestřenky co má 5ti měsíčního Štěpánka a klučík se zrovna poprvý otočil v postýlce z bříška na záda.....no ořvala sem to společně se setřenkou…
ale plně chápu že tě jejich včerejší oslavy bez tebe mrzely.....to mě by taky…
tak zatím pááá Lída
jéje, Dalmi, tohle taky zamrzí…u nás je něco podobnýho, ale né úplně…jak už jsem psala, od 14ti let mě vychovávala „teta“ která ted Ríšovi dělá prababičku.....jenže její vnučka má taky ted děti (Kubík je o 5 měs. mladší jak Ríša) a „babička“ mezi nima dělá děsný rozdíly…ze začátku mě to taky hrozně bralo…ale ted si říkám…co, Kubík je její pravej pravnuk a Ríša ne…ale mrzelo mě to hodně…Kubíkovi furt něco kupuje a Ríšovi dala k narozkám ubohou magnetickou tabulku za 100 a ještě o 5 dní později…a to upozorňuju že bydlí hned vedle nás…ale co…Ríša má nás.....Váš Matyášek bude mít Vás a tvoje rodiče!!!
ahoj lidusko.uz jsem to napsala
.vcera jsem byla z toho tak smutna,ze jsem ani nemela chut to psat,ale dneska uz je zase dobre
![]()
ja nastesti vubec nebrecim,jen vzdycky kvuly ni ![]()
zdenda je zlato,tak ten me nezlobi,ale taky bych ho nekdy zabila,ale za to jak je linej a vsechno mu dlouho trva nez se k necemu rozhoupe.hlavne kdyz ma doma neco udelat.tetko budeme malovat posledni mistnost a to je obyvak a uz tet mam z toho hruzu,proto ze mi je jasny,ze to bude trvat dlouho.
![]()
Lliduska píše:nesnasim tohle rozdelovani,ale asi stim opravdu nic nenadelame
jéje, Dalmi, tohle taky zamrzí…u nás je něco podobnýho, ale né úplně…jak už jsem psala, od 14ti let mě vychovávala „teta“ která ted Ríšovi dělá prababičku.....jenže její vnučka má taky ted děti (Kubík je o 5 měs. mladší jak Ríša) a „babička“ mezi nima dělá děsný rozdíly…ze začátku mě to taky hrozně bralo…ale ted si říkám…co, Kubík je její pravej pravnuk a Ríša ne…ale mrzelo mě to hodně…Kubíkovi furt něco kupuje a Ríšovi dala k narozkám ubohou magnetickou tabulku za 100 a ještě o 5 dní později…a to upozorňuju že bydlí hned vedle nás…ale co…Ríša má nás.....Váš Matyášek bude mít Vás a tvoje rodiče!!!
jéje…Dalmi to máme doma asi identický dvojčata manžely…páč plot se u nás dělá už od podzimu…laťky sou nařezaný, já už je parádně zahradila šmirglem a už jen čekají až se milostpán rozhoupe je nevrtat na nosnou lať a plot je hotov.....jenže ty zahlazený laťky leží už od podzimu v garáži a R. furt tvrdí že je čas…a co teprv, když po něm něco chci…(např. miláčku ustel postel (ráno v 8hod.)…příjdu do ložnice v 11hod. a brouček sedí u PC a postel neustlaná…)…takže asi tak…
lidusko tak to mame asi fakt dvojcata
![]()
u nas se pred vanocema delala nova kuchyn a tak dlouho se to odkladalo,az jsem se proste jeden den nastvala a oblozila celou kuchyn a vymalovala
![]()
Dalmi, tak to seš teda akční…já bych se do plotu teda sama nepustila…
…ale přesně vím jak moc tímhle chlap dokáže vyhecovat k tomu aby sis to nakonec udělala sama…ted momentálně se nám po tý teplý zimě rozrůstá na dvoře mezi kostkama plevel, už mesíc po R. chci aby to postříkal…dnes mám v plánu se na to vrhnout…zdá se že malej usnul, tak jdu na to.!!!tak mi drž pěsti at rozjedu postřikovač… ![]()
no ja kdybych se do toho nepustila,tak jeste tetko varim na varici a sedim na obkladech co by tu byly na hromade v obyvaku
![]()
palce drzim.hlavne opatrne
pak napis jak to dopadlo ![]()
úúúž je to uděláno, úúúž je to hotovo…musím se pochváit, jsem to ale šikulka, a malej pořád chrupká…
jen se bojím toho, že až se narodí Niky (furt si ňák nemůžu, nebo nechci zvykat na to že je to fakt holčička, páč čekám že najdou toho pindíka nejpozději při porodu, protože si tu holčičku tááák přeju), že nebudu stíhat…Ríša vyžaduje hodně pozornosti a ted do toho mimčo…domácnost bude asi jedna velká katastrofa!!! ![]()
Dalmi jsi tu ještě???
jsi fakt sikula.jeste ze jsme tak sikovny ze to tu chlapskou lenost dorovna
![]()
neboj je to holcicka a stihnes to.kdyz to sthinou ostatni,tak to taky zvladnes i kdyz zahul to asi bude
.ja budu rada kdyz zvladnu jedno ![]()
to jo Dalmi, já ze začátku, když se narodil Ríša sotva stíhala se najíst…páč sem se furt ňák zmítala mezi kojením, přebalováním, tišením bolavýho bříška, převlíkáním, páč furt ublinkával a mě to hrozně smrdělo…než sem našla tu správnou frekvenci byl malýmu měsíc…
…představ si, že chytrý knížky píšou, že tvoje mimi bude chtít pít po cca 2 hodinách…to moje chtělo snad každou půl hodinku a přicuclej byl asi taky tu půl hodinku…no síla…ale asi sem měla slabší mlíko, když byl furt hladovej…