Poradna duly
Jana Čurdová
kat-ka píše:katko papa a zase prijd jo
Holky, já musímTady to hoří a za chvilku budu muset vystřelit ven
Zase přijdu! Opatrujte se a pohlaďte bříška
Kaťa
Holky,
tak už vás tady je víc. Tak já vás taky opustím, ať vám to tady tak nezahlcujeme ![]()
Vypadáte všechny moc pěkně, jste hubeňourky ![]()
Mějte se hezky a opatrujte se. Zase někdy nakouknu.
papa.
Lenka
Lliduska píše:je ty jsi tak mladounka.ja delam jak kdybych byla stara
Damli jsi kočka i s bříškem…s tím bříškem především!!!!…manžovi je taky 23(jako mě), takže má asi na nákej ten bedar asi ještě právo…hihi…pubertákMispul neboj bedary nás opustí pár týdnů po porodu…určitě!!!
Lenul cože??? přes zadek máš 63 cm??? to jsi se přepsala né?? to by jsi asi těžko rodila normálně!!!
Lenak to je jak můj rotoped…taky se na něj práší na půdě…hihi
no tak jeste jinak..tohle bylo z minuleho tydne..jsem se ted premerila znovu…tak to mam ted 103 prsa..97 bricho..a 96 zadek
lenak píše:lenko ahojky a preji krasny den a zase prijd jo.jsem se tady dneska moc nasmala
Holky,
tak už vás tady je víc. Tak já vás taky opustím, ať vám to tady tak nezahlcujeme
Vypadáte všechny moc pěkně, jste hubeňourky
Mějte se hezky a opatrujte se. Zase někdy nakouknu.
papa.
Lenka
No já budu muset nejdřív najít metr, jak jsme se stěhovali, tak pořád nevím, kde co mám, mám ještě asi 6 krabic knížek a dalšéch věcí, který zatím ani nebudu vybalovat, dokud nemáme police nebo knihovnu…
No možná rovnou koupím nový metr, to bude asi rychlejší varianta ![]()
Katy ahoooojjj..super pokec…přid zase…a opatruj se!!!!!
malej usnul dneska pozdě, tak snad ještě chviličku bude spinkat…pak valíme na bazén…už sme dlouho nebyly tak se těším…
Lenul to tvrdnutí by jsi poznala…je to vpodstatě vztah…nebolí to (pokud teda už nerodíš), ale je to nepříjemnej pocit v podbříšku a když si na bříško sáhneš tak je jak šutr…trvá to nekolik vteřin…mě se to děje asi tak cca 10× za den…na porod to musí bejt pravidelný po cca 10-15 minutách ze začátku a pak už to poznáš páč to k tomu bolí…snad jsem to popsala logicky…
tak ja mam
93-zadek, bricho 105 , a prsa 93 ![]()
to jsou teda miry
![]()
Mispulin píše:ja ho nasla taky jenom zazrakem
No já budu muset nejdřív najít metr, jak jsme se stěhovali, tak pořád nevím, kde co mám, mám ještě asi 6 krabic knížek a dalšéch věcí, který zatím ani nebudu vybalovat, dokud nemáme police nebo knihovnu…
No možná rovnou koupím nový metr, to bude asi rychlejší varianta
Lliduska píše:to asi patrilo me vid.ne lenul
Katy ahoooojjj..super pokec…přid zase…a opatruj se!!!!!malej usnul dneska pozdě, tak snad ještě chviličku bude spinkat…pak valíme na bazén…už sme dlouho nebyly tak se těším…
Lenul to tvrdnutí by jsi poznala…je to vpodstatě vztah…nebolí to (pokud teda už nerodíš), ale je to nepříjemnej pocit v podbříšku a když si na bříško sáhneš tak je jak šutr…trvá to nekolik vteřin…mě se to děje asi tak cca 10× za den…na porod to musí bejt pravidelný po cca 10-15 minutách ze začátku a pak už to poznáš páč to k tomu bolí…snad jsem to popsala logicky…
Lenak, taky ahoooj…a pusinku Adýskovi a pupíkovi…zase přijd…
já tady ted nechci štrachat abych našla metr…Ríša mi vytuhnul v ložnici a PC máme v ložnici a metr je v PC stole…tož tak…
Mispul myslím že ta druhá varianta bude fakt rychlejší.....koupit novej metr…
Dalmi asi ste se na to ptaly obě…no není to zase úplně ok, když je to 10× za den…nejlepší je když to prostě netvrdne vůbec…já si taky myslela že to nemá vliv a jak jsem psala z poslední ko u gyndr. tak čípek mírně zkrácenej byl…takže má to vliv… ![]()
lenulinda píše:
Dalmi myslim ze to bylo me![]()