Poradna duly
Jana Čurdová
a ten svarak uz jsem zkousela a nic
.akorat se mi toila hlava
pak jsem mela vycitky ze jsem matyase opila ![]()
Nebo mi ještě kámoška radila chodit do schodů. No, se mi do toho ale moc nechce, s těma mojima pipinovýma bolestma
Už tak chodím jak kačena, dokážeš si představit jak kačena leze do schodů?
![]()
Lucošek píše:ja zase stratila ten recept
Tak co, jdeš do toho „otvíráku“?
Já ten recept mám uložený, tak ti ho když tak můžu poslat znovu. Já ho asi po té středě vyzkouším, ale asi bez toho sporýše. Zkusím ještě Dr. říct o tom Halmiltonovi, tak snad mi ho udělají.
Lucošek píše:dneska mi zrovna o tom chozeni do schodu povidala jedna kamoska ze zivota po potratu a taky jsem si hned predstavila jak tu budu funet.sousedi by se asi pobavily
Nebo mi ještě kámoška radila chodit do schodů. No, se mi do toho ale moc nechce, s těma mojima pipinovýma bolestma![]()
Už tak chodím jak kačena, dokážeš si představit jak kačena leze do schodů?
![]()
Tak koukám,, že schody jsou nějaké populární, že by fakt pomáhaly???
tak mi ho prosim posli do SZ,tam ho vzdy najdu ![]()
to mu normalne reknes at ti ho udela?to ja bych se stydela si o to tak rict ![]()
ahoj holky..
super ze je Patsy lip ![]()
me je dnes taky dobre…jen me zacalo ted tvrdnout bricho…
Lucošek píše:kdyby jsme meli barak,tak uz beham,ale tady mezi sousedama behat nemuzu a ja si stejne myslim ze ve druhym patre bych dostala uz infarkt
Tak koukám,, že schody jsou nějaké populární, že by fakt pomáhaly???
dalmatinka píše:
tak mi ho prosim posli do SZ,tam ho vzdy najdu
to mu normalne reknes at ti ho udela?to ja bych se stydela si o to tak rict
Já se ho Dalmi první zeptám, že jsem o tom slyšela a uvidím co řekne. Třeba mi ho nabídne sám. Jen doufám, že tam nebude ten Dr. co minule, to bych se na to asi vyprdla ![]()
Recept ti teda pošlu ![]()
a schody bych as taky nedala..my tady vytah nemam, ale bydlime nastesti jen v prnim patre ale i tak jsem zadychana a lezu do nich jak nemohouci..
ja bych to memu dr taky rekla,ale takle jak uz chodim do ty porodnice,tak je tam pokazdy jinej doktor a prijdou mi vsichni strasne neprijemny
a takovy neosobni
.memu dr bych rekla cokoliv,to je zlatej chlap
.
lenul to je dobre ze uz je ti dneska lip
me taky tvrdne bricho,ale jenom kdyz spim ![]()
lenulinda píše:
ahoj holky..super ze je Patsy lip
me je dnes taky dobre…jen me zacalo ted tvrdnout bricho…
Ahoj Lenul,
mě taky břicho tvrdne nějak víc, ale to nic nebude. A co tvoje záda, už to přešlo?