Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
30.7.07 19:18

a ten svarak uz jsem zkousela a nic :oops: .akorat se mi toila hlava :lol: :lol: :lol: pak jsem mela vycitky ze jsem matyase opila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 19:19

Tak co, jdeš do toho „otvíráku“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 19:20

Nebo mi ještě kámoška radila chodit do schodů. No, se mi do toho ale moc nechce, s těma mojima pipinovýma bolestma :lol: :lol: Už tak chodím jak kačena, dokážeš si představit jak kačena leze do schodů? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:20
Lucošek píše:
Tak co, jdeš do toho „otvíráku“?
ja zase stratila ten recept :lol: no ja mam strach abych malimu neublizila,ale nejradsi bych do toho sla.no asi jeste pockam.jsem srab :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 19:22

Já ten recept mám uložený, tak ti ho když tak můžu poslat znovu. Já ho asi po té středě vyzkouším, ale asi bez toho sporýše. Zkusím ještě Dr. říct o tom Halmiltonovi, tak snad mi ho udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
Lucošek píše:
Nebo mi ještě kámoška radila chodit do schodů. No, se mi do toho ale moc nechce, s těma mojima pipinovýma bolestma :lol: :lol: Už tak chodím jak kačena, dokážeš si představit jak kačena leze do schodů? :lol: :lol:
dneska mi zrovna o tom chozeni do schodu povidala jedna kamoska ze zivota po potratu a taky jsem si hned predstavila jak tu budu funet.sousedi by se asi pobavily :lol: a kacenu si dokazu predstavit,proto ze to jsem ja :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222

Tak koukám,, že schody jsou nějaké populární, že by fakt pomáhaly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:23

tak mi ho prosim posli do SZ,tam ho vzdy najdu :lol:
to mu normalne reknes at ti ho udela?to ja bych se stydela si o to tak rict :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.7.07 19:23

ahoj holky..

super ze je Patsy lip :)

me je dnes taky dobre…jen me zacalo ted tvrdnout bricho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:24
Lucošek píše:
Tak koukám,, že schody jsou nějaké populární, že by fakt pomáhaly???
kdyby jsme meli barak,tak uz beham,ale tady mezi sousedama behat nemuzu a ja si stejne myslim ze ve druhym patre bych dostala uz infarkt :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.7.07 19:25
dalmatinka píše:
tak mi ho prosim posli do SZ,tam ho vzdy najdu :lol:
to mu normalne reknes at ti ho udela?to ja bych se stydela si o to tak rict :lol:

Já se ho Dalmi první zeptám, že jsem o tom slyšela a uvidím co řekne. Třeba mi ho nabídne sám. Jen doufám, že tam nebude ten Dr. co minule, to bych se na to asi vyprdla :roll:
Recept ti teda pošlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
30.7.07 19:28

a schody bych as taky nedala..my tady vytah nemam, ale bydlime nastesti jen v prnim patre ale i tak jsem zadychana a lezu do nich jak nemohouci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.7.07 19:29

ja bych to memu dr taky rekla,ale takle jak uz chodim do ty porodnice,tak je tam pokazdy jinej doktor a prijdou mi vsichni strasne neprijemny :roll: a takovy neosobni :roll: .memu dr bych rekla cokoliv,to je zlatej chlap :lol: :lol: :lol: .

lenul to je dobre ze uz je ti dneska lip :wink: me taky tvrdne bricho,ale jenom kdyz spim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
lenulinda píše:
ahoj holky..

super ze je Patsy lip :)

me je dnes taky dobre…jen me zacalo ted tvrdnout bricho…

Ahoj Lenul,
mě taky břicho tvrdne nějak víc, ale to nic nebude. A co tvoje záda, už to přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

luci diky za sz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie