Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
31.7.07 13:38

luci ja tu jsem.delala jsem ptacky a uklizela jsem lednici.
uz jsem unavena jak pes.tet se tady laduju rafaelem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.7.07 13:42

No, mně ani tak nevadí, že mimčo spalo, spíš, že mi spala ta děloha :lol: :lol:

LENULINDO- jestli se nepletu, tak chceš rodit taky v Bohunicích? Třeba se tam na monitoru nebo na porod setkáme. Já jdu příští čtvrtek, ale to ty už máš v plánu mít porozeno, co? Teda jestli se mi to neplete :? PATSY už tam asi nestihnu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 13:49

Jé rafaelo bych si Dalmi dala. Ale já už mám dneska vybráno. Sežrala jsem celou tabulku oříškové čokolády. A to jsem původně chtěla nechat i Víťovi. Aby mu to chudákovi nebylo líto, tak jsem obal zahrabala v koši co nejhloub :lol: :lol: :lol: ale co, ještě tam má nanuk.

Cibulko, Patsy tam asi fakt už nestihneš. Myslím, že psala, že jestli bude všechno v pořádku, pustí ji zítra domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 13:52

luci ty jsi jako ja. :lol: ja mu vzdycky taky vsechno snim i kdyz jsem rozhodnuta ze mu aspon kousek necham,tak za chvilku jdu a sezeru vsechno :lol:
minulej tejden jsem byla u nasich a oni mi koupily 4 pytliky bombonu a ja je vsechny schovala do supliku kde mam kalhotky aby je zdenda nenasel a nechtel je snist.vcera byl zdenek u nasich neco vyzvednout a mama se ho ptala jak mu chutnali ty bombony :oops: ,tak rekl ze zadny nedostal,tak mi mami volala a smala se ze jsem lakoma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 13:55

Tak to já bych se i rozdělila, kdyby mě dneska nepřepadla nějaká žravka. Už jsem sežrala nanukáč, tu čokoládu a ještě se chystám na oplatky. Ale to snad vydržím a dám si je ke kafi, až přijde Víťa z práce. Jinak mu ale taky skoro všechno sním, i když se zapřísahám, že se rozdělím. Jsem hrozná a moc moc se stydím :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 13:58

ja se taky stydim,ale chut zvitezi skoro vzdy :lol:
kdyz jdu do kramu,tak uz vsechno kupuju misto 2× 3×,proto mi je jasny ze bych snedla vse :lol:

vcera jsem zkusila ty schody a malem jsem dostala infarkt a to jsem si to dala jenom do druhyho patra :lol: .jsem se tak klepala,ze jsem ani nemohla odemknout dvere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 14:02

U nás jsou sladký i slaný pochutiny naprosto vyžrány :cry: :cry: :cry: Teď jsem si dala aspoň jogurt se zavařenejma borůvkama a navrch ještě třešňovej kompot :lol: …aspoň něco sladkýho.

Vyfoťte pupíky, dokud je ještě máte, ať vidím, jak vypadají vaše bříška ve finále! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 14:02

me se dneska fotit nechce,ale treba zitra se vyfotim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 14:04

Tak jak vidím, je to všude stejný, že Evi :wink: :lol: :lol:

Pupík bych hodit mohla, uvidím jak se bude chtít Vítkovi. Taky už jsem o tom přemýšlela, naše poslední pupíkový foto by nebylo špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.7.07 14:16

Holky, vy mi teda děláte chutě :lol: Já jsem teď našla jen polystyren politej čoko polevou, tak jsem ho zabavila :lol:

Jo a víte, čeho jsem si v čekárně dneska všimla? Vystřídalo se tam asi 15 těhulek a kromě dvou měly všechny ůplně malinký bříška 8O A byla jsem tam opravdu jedniná, kdo měl nechutně oteklé nohy. Ostatní měli krásně vidět kotníky 8O Já jsem včera ani nešla na náš srazík, co chodíme tady s maminama z emimi, protože pršelo a já se do žádných uzavřených bot momentálně nevejdu a na boso v žabkách bych zmrzla :lol:

Ještě, že si můžu počíst, že v tom nejsem sama a že máte podobný potíže. Ty maminky vypadaly jako modelky na těhu modu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
31.7.07 14:23

No Cibulko, tak já teda jako modelka na těhu módu nevypadám. Spíš jak Míša kulička. Ale dneska mě potěšila aspoň teta, když mi řekla, že mi to šlo spíš všechno do bříška, do zadku a stehen jen trochu. Tak aspoň něco :roll:
A kotníky mám taky nateklé jak balony, už se ani nesnažím s tím něco dělat, protože mi stejně nic moc nepomáhá :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.07 14:35

tak ja natekly kotniky nastesti nemam.nastesti mi nic nenatyka,akorat kdyz je hoooodne velky vedro :wink:
jdu se na chvilku natahnout.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
31.7.07 17:03

Sedmo já ani ty plínky nestihla ošahat, dala sem je na oddělení kde byla Niky (tam přebalovaly zá:,–(ně sestřičky, já si jí přebalila asi 2× den před odchodem domů) a pak sem musela koupit stejně Happy inkubátorový 1-3kg…který mmch používám i ted…a sou ok…ted mi teda docházej…už tam mám jen poslední 3…pak najíždím normoš na ty Huggies co jich mám zásobu..ty sou sice 3-6kg, ale zkoušela sem je a musím je jen víc utahovat a jinak jdou…držím pěsti na monitor i se synátorem…

holky „brněnský“…co takhle potom až budete mít mimísky u sebe spáchat nějakej ten srazík v Brně???
koukám že bysme byly 4

hihi, bavím se jak tady „okrádáte“ svý drahý polovičky…hlavně Dalmi je pěknej krkoun.....u nás je to obdobný…R. koupil jablečnej závin a druhej den se po něm ptal a já rudá jak rak…„víš miláčku, když on byl tak dobrej“… :lol: …hmm a Niky pak měla celou noc prdíky… :twisted:

a ted žádaná fotečka s dudlíkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
31.7.07 17:10

Niky je fešanda :dance: , jen mi tentokrát přijde trošku menší-to jak má dudlíka přes půlku obličejíčku :lol: . Nekrade jí Ríša i dudlajze?
Už se moc těším na foto naší další slečny Innušky.
Lliduško, ráda bych se taky sešla, ale s miminkem bez auta se na začátku do Brna nedostanu :-( . Jedině až se otrkáme a budem trošku větší, tak v šátku vlakem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
31.7.07 17:49

Eví to víš že jí ho krade…Niky ho má asi 3 dny a už sem ho musela 5× vyvařovat… :lol: …přemýšlím, že mu koupím jeden výhradně jeho…jako miminko dudla odmítal, tak si to ted chce asi vynahradit…za to já su v sedmým neby, že mi Nikolka bere dudlíka a nevříská jako Ríša…to je vám taková havaj…jen R. furt straší, že je ještě maličká a na to pravý rodeo teprve zbírá síly… :lol:

Evi, a odkud že jsi???

já se taky třepu na foto Inušky…tak doufám že bude Patsy tak pilná a hodí nám fotečku hned ten den jak přijede z porodky…(jako já :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí