Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
1.8.07 13:15

Dalmi, my mame labradorku, ta lina celorocne, ale ted je to nejak horsi, asi z toho tepla :roll:

Ja bych ji prave pryc davat nechtela, zaprve by se mi hrozne styskalo a hlavne kvuli navazani zdraveho vztahu mezi ni a malou. Urcite bude lepsi, kdyz bude od zacatku s nami a najedeme si na nejaky spolecny rezim. Budu tu mit prvni tyden mamku, tak snad mi pomuze a pak to nejak pujde :D Prinejhorsim pujde dohola :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
1.8.07 13:18

Dalmi, tak dobrou noc :D
Taky se jdu na chviku natahnout. Zatim pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.8.07 13:18

Moje mami taky přenášela 3 týdny, pak to ale na ni přišlo samo. Ještě že už to teď hlídají.
Dalmi, mám uvařený asi litr, ale má se to pít průběžně celý den po douškách, takže já upíjím jak jdu kolem. Kdyby něco tak určitě pisnu,ale tak rychlé to nebude, už nejsem naivní :wink: :lol: :lol:

Klaudul, určitě to zvládnete, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.8.07 13:20

Tak holky teda dobrou :wink: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
1.8.07 13:55

ahojky…

dneska su s oběma dětma poprvý sama doma a mám uvařeno, částečně uklizeno, vymalovaný jedny omalovánky, z plastelíny postavenou celou zoo, nakojeno, přebaleno, vyprdíkováno (teda aspon doufám, cvičily sme s nožičkama a masírovaly půl hodiny), uspáno…OBA!!!.....no tak zatím zvládám…a nejsu z toho ani moc utahaná…jen se zase láduju čokoládou… :? …

Luci taky su zvědavá jestli s tebou ten lektvar hne…

Klaudul, my máme jezevčici a ty její kraťoučký chlupy sou jak jehličky…všude zapíchaný…hlavně v gauči…vím jak tě to štve…sme na tom stejně…a neboj, pesan mimčo příjme hned…Sindy tenkrát Ríšu nezpouštěla z očí…Nikču by ted nejrači hned celou olízala…nechaly sme jí jen očuchat hlavičku

Evi časká třebová je v poho…tak to su ráda že byse na případnej srazík přidaly i další holčiny.....bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic… :P

Dalmi, taky mě mrzí že bydlíš tak daleko…speciálně tebe bych ráda poznala…

Sedmo…haha, to je dobrý…rodina ti zakázala rodit…to mě se ted vyčítá, že sem neměla nohy křížem a nechodila po rukách…páč v plánu bylo že R. zůstane doma až v srpnu a né skoro celej červenec…tahle vyplata bude mizérie…budeme dřít bídu s nouzí.....(nééé, tak děsný to nebude)…jak se líbil pokojíček malýmu??,

sežrala sem 3 čtverečky čokolády (moje denní povolená taxa) a kruci ta čokoláda v tom baru mi nejde z hlavy…asi si povolím ještě 3 čtverečky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
1.8.07 14:13

Liduš haha povolený 3 čtverečky…jen si dej,když to malou nenadme,já jsem se unavila jen když jsem četla co jsi dnes zvládla :lol:
Jinak malýmu se pokojíček moc líbil a včera dokonce pomáhal při sestavování kuchyně,zatloukal záda skřínkám,a byl děěěsně důležitý…
Mišpul super zprávy,když Tě nepřemlouvají,já bych řvala dokud by nebyl přetočený,že chci CŘ,už ted jsem rozhdnutá,že jestli mě ty bolesti zad nepřejdou a naopak se zhorší při porodu,že budu dupat po epiduralu…ikdyž jsem zastáncem spíš nezasahovat…ale přeci se mám trošku ráda,že…
Klaudul neboj pejsek si zvykne a labrador je užasné zvíře,jen se připrav na uklid,až malá začne lézt,tak bude mít chlupy všude,já měla na paneláku při malým psa a ráno když jsme vstávali,tak prva malýho do židle,já kýbl,hadr a už jsem jela a každý den…ale zvládnout se to dá,zato ted když malý jede na kole,tak pes pobíhá s ním a nedá na něj dopustit…
Když se malý narodil,tak jsem měla na bytě taky babičku,ale na hlídání psa,protože manža oslavoval :lol:
No tak jak jsem dnes psala,že udělám spoustu práce,tak jsem jen uvařila ato čočku,polívku a krupicovou kaši,umyla nádobí a to je vše,zato jsem přes hodku spala,tak ted to pujdu dohnat,aby bylo taky něco za mnou vidět…tak papa,já ještě nakouknu jestli nějaká nerodíte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
1.8.07 15:56

ahojky vsechny, tak jsem stacila zhruba docist, no tak kde to vazne? srpen tady a my nic. ani zadne naznaky nebo tak neco? vsechny jste v absolutni pohodicce, co? coz ja o sobe nemuzu rict, termin mam za 5 dni a mam hrozny strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
1.8.07 16:03

jeste jsem se chtela zeptat, nebot vubec nevic so se to se mnou deje, k asistentce jsem objednana az na 7.8. coz je po mem terminu, takze mi ani nikdo nemuze poradit, nebo uklidnit
takze
je mi strasne, asi umru
v pondeli me zacly bolet zada, zebra, no vlastne cely hrudni kos, ve predu, i vzadu, maly se protahuje tak moc, ze to ty zebra asi nevydrzi, no a navic mam bolesti jak u mens, plus stydka kost boli tak ze ani nemuzu kolikrat chodit, pripadam si jak invalida, fakt
nevim, jestli je to normalni, nemam se koho zeptat

no a o spanku ani nemluve, spim tak hodinu, pak to zacne, ty zada bolet a tak vse dohromady a musim vstat a chodit!

prosim, uklidnete me nekdo, ze je to normalni a ze to mate taky, .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
1.8.07 16:28

ted tu sedim v kavarne a nejak me picha v podbrisku, fakt je to neprijemne, co se to deje? ja se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.07 16:40

Andisku neboj..boleni je nnormalni…bbolesti v zadech a jako na MS mam taky…

zkus jit domu dat si teplou a vanu a treba to prejde…

a kdyz ne tak treba ti zacina porod…

urcite se ozvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.8.07 16:41

ja se toho taky dost bojim,¨ale zaroven to chci mit za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
1.8.07 16:47

tak jo, ja fakt musim domu, neda se tu sedet, urcite se zas ozvu, papa zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.8.07 16:49

Andisko ahoj,
doufám,žes to v kavárně ještě vydržela. No nevím jestli tě uklidním, ale já to asi tak před týdnem, 14 dny měla podobně. Sice mě nebolely záda, ale jak říkáš, píchání v podbřišku jako u MS, hrudní koš mě bolel asi jen 2 dny, asi jak prcek špatně ležel, ale taky to bylo hnusný. Stydká kost mě bolí dodnes, chodím jak kachna. Myslím, že by to mělo být normální, tělo se asi připravuje, tak zlobí. Je blbé, že jsi tam sama a nemáš se ani s kým poradit. Mají tam divný příštup k těhotným :cry: Ale já myslím, že tě to přejde. Já byla taky na rozsypání a teď je mi naprosto skvěle. Píchání v podbřišku jen občas, už to není tak strašné a akorát co mě pořád zlobí je ta stydká kost, ale to si myslím, že už asi lepší nebude.
A porodu se neboj. Určitě to všechny zvládneme. Já se teď sice taky nebojím, ale jak to bude tady, tak bych nejraději vzala roha a někde před tím utekla, což naštěstí nepůjde. Držím palečky, aby ti bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.8.07 16:50

Tak než jsem napsala ten román, tak mi Andiska utekla. Měla bych se krotit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.8.07 16:50

Lenuli jak je dneska tobě? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí