Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
8.8.07 12:28

lidusko nahodou to vse zvladas az moc dobre.jsi skvela mama :wink:

u nas opravdu neprselo.dokonce jsem si asi do 1 psala z holkama z baby cafe z diskuze plzenacek a v okoli plzne fakt byla bourka,ale do plzne to nedoslo.vzdy se to nak otocilo nebo co :cry: .uz by ale chtelo sprchnout,proto ze trava za barakem uz je uplne sucha :cry: .takze jsem to fakt nezaspala.jeste jsme se ze zdendou stridaly ve venceni megi,proto ze ma prujem,tak on byl venku v 1 a ve 3 a ja byla v 5,takze fakt ani kapicka :wink:

koukam ze se nerodi a nerodi.ja jsem si to tak vcera vse pocitala a nez jsem otehotnela,ak jsem si delala ovulacni testy,takze vim ze jsem otehotnela 10 a tak by to vychazelo na patek,tak jsem zvedava :lol:

luci krasna ikonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.07 12:29

luci a ty mas druhej termin kdy??
u nas se vyvolava az 10-14dni po druhem terminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
8.8.07 13:05

Ahoj holky,

tak ani ja zatim nerodim a hlasim se timto do klubu prenasejicich (podle MS a tudiz i tehu prukazky byl termin vcera). :lol:

Zadne naznaky, zadni poslicci…proste nic. Asi cekam holcicku, ktera se v brisku krasne finti a dava si proto na cas s prichodem na svet. :lol:

I ja doufam, ze to nejaka bourka rozjede, ale v Praze nespadla vcera ani kapka, jen se v dalce blyskalo.

Zitra jdu na KO a na monitor, tak uvidim, jestli se neco za ten tyden zmenilo (treba aspon naznak kontrakci…) :?

Koukejte to uz nektera spustit!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.8.07 13:59

Holky, tak jestli dobře počítám, tak jsme tu hned 4, co jdou zítra na KO a na monitor 8O :lol: Tak doufám, že všechny budeme mít dobré zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
8.8.07 14:03

Ahojky holky… Tak já si včera v noci myslela, že už… No a nic… A taky se hlásím zítra na KO a monitor… to se nám to ale hezky sešlo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.8.07 14:19

tak to máte hezky pohromadě…zítra teda čekám jen zprávy o tom, jak ste všechny nachystaný a že to do pár dní bude… 8)

my už sme zase slaměný…Ríša se vyspal, Richard zpravil auto (šikulka, opravdu to jezdí a vyšlo nás to o dost levněji, na dveře už ale nezbyde, tak nejspíš zaplácneme nějakej ten dluh, úvěrovej účet nebo tak) a už zase kamsi jeli…no tak počkám až se Niky vzbudí, přebalím, nakojím a nejspíš půjdu poprvé sama na procházku s kočárkem…jen se nám tam nějak zatahuje, tak doufám, že se nerozprší a nezhatí mi to moje plány…

Radulko, takže ty už taky přenášíš??… 8O

Klaudule, pěkný datum…to má narozeniny Ríšova prababička…19.8..... :wink:

Cibulko koukám taky pěkná noc…a podařilo se ti Šimonka zase uspat???…ještě chci reagovat na to jak jsi psala že tchýně neumyla š. ruce ze záchodu…já myslela že takový čuníci sou jen chlapi… :roll:

Luci, třeba Linduška/Viky nejsou kočkomilové…zkus fakt ty psí oči…třeba to zabere… :lol:

no a jestly se fakt rozrodíte najednou tak kdo tady se mnou bude kecat???

PATSY!!!!!…kde seš???? já se těšila že tady spolu budeme rozebírat jak nám ty holčičky krásně rostou, papají, kakají, prdíkují.....jak sou rozkošný v té růžové a ty nikde.....kruciš teda.....

to mi připomíná, že sem se taky chtěla pochlubit…Nikča už začíná mít podbradek a krásně se jí zakulacují tvářičky…už vypadá jako opravdový miminko… :wink: …a taky nožičky sou hezky obalený…sice holčička nemá ani 3kg, ale já už vidím jak mi krásně vyrostla…resp. zakulatila se…už to nejsou špejlky místo nožiček a téměř propadlý líce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
8.8.07 14:24

no vidíš Liduško, jaký jste šikulky… a to je moc fajn, že Nikča hezky roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.8.07 14:32

Peti a jak se vede jinak tobě??? co přítel, nezlobí??, myslím že ste se měly stěhovat…už se tak stalo???…moc toho o sobě nepíšeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 14:50

Dalmi, mě říkali, že dávají přednost termínu podle MS a pak se jde na vyvolání max. do 12 dnů. Tak si myslím, že by to u tebe měli brát taky tak, nebo ne?

Radulko, vítám tě v klubu přenášejících :lol: :lol:

Liduško, vidíš jak je Nikolka šikovná. Jestli se ti bude chtít, můžeš zase hodit nějaké hezké fotečky ať vidíme, jak Nikolka krásně roste a baculí se.

Peťulko, taky jsem zvědavá, jak to máte s tím stěhováním. Touhle dobou už jste měli být v novém, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iza
143
8.8.07 15:53

ahoj holky,vím,že mě máte v tabulce..tak hlásím Jáchymek se narodil 31.7.2007,měl 3900g a53cm, vyvolávali mi porod, to se nějak nedařilo, tak jsemšla na CR-epidurál neč´šel napíchnout tak nakonec celková anest…ale od neděle jsme už doma avše celkem fajn jen se nějak nemůžu rozkojit. Všem vám držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.8.07 16:00

Izo, moc moc gratulujeme k Jáchymkovi. :-) :-) :srdce:
To je ale kus chlapáka, jen tak dál a ať ti dělá jen samou radost. Ať jste oba zdraví a moc šťastní. Třeba se ještě rozkojíš, a když ne, tak svět se nezboří. Hlavně když se budete mít dobře. Závidím, že máš malého už u sebe, ale moc vám to štěstíčko přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
8.8.07 16:13

Izo, taky moc gratuluju! :srdce: Tak ať Jáchymek prospívá a pěkně papá mlíčko od maminky. :wink:
To je sranda, zítra s těma KO. :lol: Měly bysme pak večer udělat nějakou souhrnou tabulku, jak dopadly kontroly a monitory dne 9.8. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.8.07 16:19

izo moc gratuluji aa preji vam hodne stesticka,zdravicka a mlicka :wink: kdyz mlicko nebude,tak si z toho nelam hlavu.ja jsem taky byla na flasce a jaka jsem pekna :lol: :lol:

luci no doufam ze mas pravdu :lol:

holky ja jdu na KO az v pateka mam naky tuseni aby si me tam nenechali,proto ze ta sousedka co tam dela mi rekla at prijdu uz s taskou 8O

taky bych chtela videt fotecky Nikolky :! :wink: je holka sikovna kdyz se nam tak zakulacuje.

mame nastevu tak vecer budu.uz me ty nastevy stvou :twisted: a jestli sebou budou mit fotak,tak je chytnu za prdel a vyhodim :x .pripadam si jak opicka kdyz si me tetko chce kazdej fotit :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.8.07 16:47

Ahojky…tak helejme se, další drobeček!!!!

IZO mooooc velikánská gratulace a at Jáchymek hezky roste a usmívá se na svět
doufám že sem ted budeš chodit častěji..... :wink: …a chtělo by to fotečku…prosííímmmm 8)

jen v rychlosti vám sem hodím dnešní fotku a už utíkám za malou, trochu mi knourá v kolíbce…na procházce se jí asi moc nelíbilo, neb v kočárku nespinkala a pořád vyplivovala dudlíka, tak sem musela co chvílu zastavovat a strkat jí ho zpátky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
8.8.07 17:04

Lliduško,
pochvala!!! Máš určitě moc dobrý mlíčko, protože Nikolka už má fakt krásně baculatý stehýnka a vůbec je to pěkná ženská…hned bych se s ní pomuchlovala! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí