Poradna duly
Jana Čurdová
SEDMO: tak dodatecna gratulace ke svatbe, mlada pani! ![]()
A neboj, my taky nechceme vedet, jestli to bude holka nebo kluk. Snad nam to vydrzi ![]()
ANDISKU: stastnou cestu domu! A poradne si zase prohlidni na UTZ mimiska ![]()
MISPULINE: ty jsi z Prahy? super. To bychom se mohly nekdy sejit. Uz vis, kde bys chtela rodit? Ja asi skoncim v Motole - mam to nejbliz. ![]()
LENULINDO: vse nejlepsi k svatku a at ti vsechno vychazi tak, jak si prejes! ![]()
Holky, vy mi davate s temi nakupy! Ja jeste nemam vuuuuubec nic!!!
S temi plinkami mi velke zasoby zkusenejsi kamosky rozmlouvaji, ze se musi vyzkouset, ktere miminku nejlepe vyhovuji. U kazdeho to je pry jine.
DALMI: musi to byt prima citit pohyby. Kdyz ty jsi takove vyzle proti mne
Ja jeste necitim ani to simrani. Ale uz se snad taky brzy dockam.
LUCOSKU: ahoj!
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)17+1
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)15+4
andiska(28.11.1981/Brighton/V)16+2
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 16+1
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)15+4
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)15+4
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 15+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)15+3
Mispulin(29let/praha)13+6
Lenulinda(15.61984/Brno/S)13+6
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)13+4
Klaudule(1979/byk/praha/)13+1
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)12+5
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)12+3
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté
drobek //
Dalmi mooooc dekuju ![]()
ja si ten monitor kouupim urcite..taky jsem silenej plasan…ale myslim ze i s nim budu porad vzhuru a nakukovat jestli spinka ![]()
Drobku moc moc blahopřeji k těhotenství. Tak už ses taky dočkala. Zakládala jsi tuto diskusi, ale nějak ti to nevyšlo. Ale teď už bude všechno O.K. Myslím, že za všechny holky můžu říct, že ti moc držíme palečky. Někdy sem zaskoč a povykládej, jak se máš, jak mimi roste a tak. My ty hezké(?) začátky už máme za sebou.
lenulindo nemas zac ![]()
lucusko uz jsem to opravila.jinak termin mam na 26 cervence,ale jestly vam to nevadi budu tady svami.jestly me teda nevyhodite kdyz mozna budu mit cervencatko ![]()
radeji bych byla tady s vami.stejne se tp muze stokrat zmenit a ja jsem tady doma
.
radulko no vyzle uz moc nejsem.mam strasnej pupek.po kontrole hodim foto
.neboj za chvilku je taky ucitis.zatim u me taky nejsou nic moc ![]()
Dalmi, Lucošku a další těhulky s TP v srpnu díky za gratulace a Vám taky přeji bezproblémové těhotenství.
Dalmi ozvu se a Tobě na kontrole hodně štěstí.
Mějte se všechny krásně Drobek říjen 2007
lenulinda píše:omlouvam se
Dalmi mas me v seznamku 2×
drobku pridala jsem te mezi nas.prece jen jsi zakladatelka diskuze ![]()
Dalmi, nikam nechoď! My bysme tě stejně nepustili. Takže jsi titul Matka pluku převzala ty. Gratuluji.
Radulko, s těma pohybama jsme na tom asi stejně. I když mám někdy pocit, že už to třeba je ono, tak to hned přestane. Budu si asi jistá, až to budou pořádný kopance ![]()
JO a taky bysme mohli pomalu házet do galerky naše pupíky, co říkáte. Já asi dneska zaúkoluju miláčka a pak tam něco hodím. A taky nějaký vaše fotky, co říkáte, ať víme, s kým si píšeme.
drobku tak se ozvy a diky za drzeni palcu.mej se krasne
a urcite bude vse o.k
Dalmatinko díky někdy mezi Vás zajdu moc ráda a popovídám s Vámi.
Lenulindo díky za gratulace a vše nejlepší k dnešnímu svátku.
Lucošek píše:souhlasim s tebou ve vsem
Dalmi, nikam nechoď! My bysme tě stejně nepustili. Takže jsi titul Matka pluku převzala ty. Gratuluji.Radulko, s těma pohybama jsme na tom asi stejně. I když mám někdy pocit, že už to třeba je ono, tak to hned přestane. Budu si asi jistá, až to budou pořádný kopance
JO a taky bysme mohli pomalu házet do galerky naše pupíky, co říkáte. Já asi dneska zaúkoluju miláčka a pak tam něco hodím. A taky nějaký vaše fotky, co říkáte, ať víme, s kým si píšeme.
DROBKU: super zpravicka! Taky se pripojuju ke gratulacim a preju, at je vse v poradku! ![]()
Ja jdu do poradny taky ted v patek. Uz bych se mela dovedet vysledky triple testu, tak to zas budou nerviky
Krev mi brali uz minuly tyden, protoze podle UTZ jsem totiz asi tri dny napred oproti metriku. Takze jsem akorat zacinala 16tt.Porad se to meni, takze to nejak neresim.