Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
21.2.07 18:58

Tak já s těma tripl testama nevím.Krev mi sice brali, Dr. říkal že 15. nebo 16. týden už je to jedno, tak nevím jestli to bral automaticky nebo to byl jen rozbor. Na lístku co byl ke krvi byl napsán jen krevní obraz, myslím nic dalšího už ne.

Já taky volím vaničku,a možná ji ani kupovat nebudu, ještě nevím. Koupila bych jen lehátko do vany. Z koupelny to máme do pokoje kousek, teplo u nás je, tak mimi asi nen přenesu. Musím se poptat ostatních mamin, jak to dělaly, tohle mi nějak uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 19:12

evi ja jsem proste radeji pro pohodli.uz jsem si i objednala hygienickej kos na pliny a opravdu zustanu u jednorazovych i kdyz mozna zatezujou prostredi atd :oops:

luci ja myslim ze ti to nabraly na ty tripltesty.ja mam taky jen napsano v prukazce odber krevniho obrazu :! :wink:
jinak ja taky vzdy prenesu vanicku do obyvaku a pak ji napustim kyblikem a pak ji zdenda odnese.

jdu mrknout na fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 19:14

evi mopc hezky fotecky :wink:
koukam ze jsme tu sami kocky co :lol: :lol:
jinak co je za druh ta stribrna kocicka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.2.07 19:21

Tzv. modrá kočka by mohla být ruská, britská nebo nejspíš typově nejblíž kartouzská…máme obě z útulku a Olík je určitě něčím „řízlý“, protože má bílou náprsenku velikosti koruny na ohryzku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.2.07 19:24

Dalmi a kolik zkumavek ti brali? Mě jenom jednu, nevím teda jak to chodí, ale myslela jsem, že se bere víc, dokonce jsem někde četla, že někomu brali i 3 zkumavky. Ale nevím, jestli si nevymýšleli.

My doma žádnýho chlupatýho mazlíčka nemáme. Teda máme chlupatýho pavouka, ale to žádnej mazlíček není. Je to malý agresor jen tak pro parádu. Zato máme doma hady. Krajtu a hroznýše. Super zvířátka. Nedělají kravál, nesmrdí, práce kolem nich taky v pohodě. A jsou taky strašně příjemní na dotyk, takoví teplouncí. Jo a ještě máme veliký akvárko s rybičkama. Akorát ty rybičky nám jaksi vymírají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 19:34

luci me to jeste nebraly.jdu tetko v patek,tak se ti muzu doktora zeptat jestly krevni obraz je tripl test a pak napisu kolik mi toho taky braly :wink:
luci mi mame psa a kocku.skoro 200litrovy akvarium,pak 50 litrove akvarko a pak jsem mela jeste nez jsem potkala zdendu uzovku cervenou,tu jsem nechala bejvalymu proto ze jsem odesla na rychlo jen z klicema od auta :evil: .
pavouky nesnasim.mam z nich strasnej strach. :cry:

evi vy jste si je obe vzaly z utulku??to jsi moc hodna.jsou krasny.mi jsme si tu nasi potvoru kocici vzaly zase ze zoo.krmily tam kotatama varany komodsky :twisted: ,tak jsme si ji radsi vzaly i kdyz jsem kocku nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.2.07 19:37

LUCOSKU: a uz se s tebou nekamaradim :! :! :! :lol: :lol: :lol:
Proboha, co to mate doma za prisery? Ja mam na hady regulerni fobii. Me by to zabilo. Kdyz na nejakeho narazim v lete, nemuzu se pohnout. Nezacnu jecet, ale strasne brecet. Nejde to zastavit. Manza si uz zvykl, takze me nasilim odtahne pryc. :oops:

Mne brali na ty triple testy taky jen jednu zkumavku. A jeste rikali, ze k porovnani potrebuji vysledky z odberu ve 12tt. Musim jim je dodat, delal mi je jeste ten predchozi doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.2.07 20:16

Mě brali taky jen jednu zkumavku, ale to bylo úplně poprvé, předtím nic, takže nemají ani co porovnávat. Jen na tom screeningu, ale to byla jen jednorázovka pro to vyšetření. Vůbec nevím jak to je. Dalmi, kdyžtak se mi v pátek zeptej, jestli ten krevní obraz je i jako tripl test. Jinak bych musela zavolat Dr. a zeptat se jeho.

Radulko, žádný strachy, jsi na míle daleko a mě by mrzelo, kdyby ses se mnou přestala kamarádit :cry: . Chtěla jsem dát nějakou fotku hadu do galerky ale někdo by zrovna ty krajty nemusel rozchodit, takže tam radši dávat nic nebudu. Měří víc jak 3 metry a váží kolem 30 kilo. Naštěstí je to jenom už na koukání, braní do ruky ani náhodou. Na to máme hroznýše. Ten je tak akorát a strašný mazel.
Taky jsem se jich zprvu bála, jak říkáš ty, hned jsem začala brečet a nešlo to zastavit. Na výstavě tereristiky docela trapas :lol: .

Holčiny, pro dnešek už končím. Milášek přišel z fitka, tak se jdu mazlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
21.2.07 20:18

Ahojky holky,teda vy dnes jedete,nestačím číst,natož reagovat…jen jsem zahlídla debatu na téma koupání versus vanička…osobní zkušenost mám s objema…na malýho jsem měla kyblík tak do 10 měsíců asi,už ani nevím,pak šup do vany…kyblík můžu jen doporučit,je to užasný a dítě se v něm cítí jako v děloze,taky byla pro mě výhoda,že jsem se nemusela krčit jako k vaně…jak je ale trošku víc pohyblivější,tak to chce vanu,prostě víc místa,chodil jsme taky pak na plavání,tak to už chtěl prostor…taky mám šátek a ten mi byl velkým pomocníkem,protože malý trpěl do 4 měsíců na větry a v tom mi šátek pomohl,malý v něm byl klidnější,prostě jak píší dítě v něm víc cítí maminčino teplo a tlukot srdíčka,jak v bříšku…ale malý se narodil nakonci září,tak nevím jak v něm bude v létě,ale můžu říct,že když plakal,tak bych se byla třeba zamotala do vaty,kdyby to pomohlo…
JaniR neodpověděla jsi mi na otázku kde budeš rodit,nebo jsem si tě s někým snad spletla?
Budu končit,zase se mi nějak začal houpat žaludek,neví kdy to skončí…pa.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 21:13

luci neboj.zeptam se ti :wink:

sedmo jo dneska to tady fakt jelo.tak se mi to liby :wink:

zitra jdu k prakticke lekarce pro neschopenku,tak budu az odpoledne,tak pekne piste at mam co cist :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 22:31

jsem tu zase :lol:
tet me mimis poradne pokopal.cejtil to i zdenda.byly jsme oba dojaty.trvalo to docela dlouho,tak jsem i to uzila.tet me z toho boli bricho,tak jsem si radeji vzala magnezium :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.2.07 09:50

Dobre rano holky?? jeste tu nikdo neni??

Dalmi to je super ze uz tak kope :) uz se taky tesim al jeste si nejaky ten tyden pockam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.07 10:32

Ahoj Lenulindo, já jsem tady, v práci jako každý den :-)
Já zatím ani nemám pupek, tak mě ani nemůže kopat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
22.2.07 10:35

ja bricho mam ale taky nnic necitim..jen to pichani :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.07 10:39

No schválně, když máme stejný termín, jestli budeme stejně cítit i pohyby. píšou, že hodně štíhlé holky to cítí dřív, jinak okolo 20. týdne. Já hodně štíhlá nejsem, špeků na břiše by se našlo dost :-)))
Ale teším se, v práci mám hned několik kolegyň těhulí, jedna zítra jde na mateřskou a tak to sleduju u nich, jak se to vyvíjí. Teď se těšíme na pohyby a za dva měsíce se budeme těšit, až to bude venku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí