Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
734
3.10.07 10:00

Ahojky holky,zase nestíhám,tak vám to tu zas zahltím :P
Nechápu jak to holky co bydlíte v baráku stíháte,já jen uklízím,peru a žehlím,ráno vstanu azas uklízím…a pořád dokola,večer už není vidět,že bych něco dělala,na paneláku mi ten pořádek vydržel aspon 2 dny :oops: ,dnes jsem se dostala jen proto,že jsem malého vezla do školky autem,tak jsem měla hodinku vyšetřenou,jinak ani prd,maximálně si přečtu co je nového…
Náš první výlet do čech dopadl výborně,kluci byly rozmazlovaní a my ostatně taky,vubec jsme se nedohadovali a jen jsme se užívalimoc hezké a včera mi manža přinesl kytku,prý už mi dlouho žádnou nepřines,milý…
Add zamčení jsem pro…
Holky krásný miminka…
Pasení,my se sice snažíme,ale pasení se to jen zatím podobá,al myslímže máme ještě čas,uvidím co řekne dr,jdeme 15…ale zato pozoruje,a povídá,je to skvělý a když se ještě zasměje,tak z něho ucvrkáváme :D
Ted spinká,dnes máme na oběd žampiony,už je mám obalený,tak asi skouknu mmb :P …kurnik zas rozhlas,to je vždycky když ho uspím…snad se nevzbudí…pááá zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.10.07 10:45

Sedmo, nic si z uklízení nedělej. Já to znám od našich-žili jsme v 5 lidech v 3+1(65m2) a pořádek se samovolně ztrácel půl hodiny po úklidu. Myslím, že to je tím, že bylo málo prostoru a odkládacích míst…Já mám teď sice taky byt, ale skoro 100m2 a je to o něčem jiném, protože ten binčus se nějak „rozloží“. Takže neříkám, že holky v baráčku mají míň práce, ale je to prostě jiný . Určitě nemusíš mít depku, že bys baráček nezvládla. :wink:
A rozhlas, to myslíš takovej ten z ampliónů z venku???To si pamatujuz dob gymplu-chodila jsem z klukem z vesnice a vždycky mi to přišlo strašně srandovní, když v neděli odpoledne začla po vesnici znít dechovka. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.10.07 11:11

Leni, Míša je nádherná, moc jí to sekne :wink: :D
Evi, Inna se právě narodila už s tmavýma očima a teď se jí zesvětlujou, bohužel jsem nenašla mladší fotku s otevřenýma očima, na téhle je jí 16 dní a má je skoro čerý, teď jí to jde dohněda - asi bude po mě :lol:
 http://foto.dama.cz/…3/163571.jpg

Sedmo, to jako každý den vysáváš, utíráš prach, pereš…apod.? Já každý den udělám něco, jeden den to, druhý den tamto a samozřejmě celý den průběžně uklízím poházený věci po chlapovi. A stíhám všechno super. Navíc mám teď dobrý, že Inna odpoledne spí i 4 hodiny v kuse, takže si naprosto všechno v klidu udělám a potom mám čas ještě dvě hodiny sedět na netu a už se těším, až se probudí, protože se bez ní skoro nudím :lol:
A rozhlas nám tu vyhrává taky, ale máme plastáky, takže z venku nic moc není slyšet.

Dneska mě akorát ráno zase vytočil Luděk. Jsem si chtěla po raním kojení ještě na hodinu s Innou schrupnout, ale Luděk šel něco dělat na domě, dupal tady po chodbě, třískal s dveřma, takže jsem samozřejmě nemohla usnout :twisted: :twisted: :twisted: Přes den to dospím těžko, protože to se mi zase nebude chtít, chjo. A ještě navíc jsem dneska chtěla dělat špenát, maso a br. knedlík ze sáčku a teď jsem zjistila, že jsem omylem koupila prášek na normální knedlík :roll: :lol: Tak fakt nevím, jak to vyřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.10.07 11:33

ahojky,
Patsy tak udělěj ke špenátu brabory… :wink:

Sedmo já taky furt jen uklízím, peru, žehlím, vařím, je to všude stejný, furt dokola, ještě k tomu zabavit toho malýho sígra, kterej mi dneska vyloženě pije krev, je děsně otravnej, něčím ho zabavím a během 5ti minut už je mi zase za zadkem a furt jen křičí nějaký ptákoviny kterým pomalu ani už nechcu rozumět…nechce se sám oblíkat, musím to říkat 10×, jídlo je taky sqělí…sní 3 sousta v klidu a to ho ještě musím krmit, jinak nedá ani to sousto, pak zdrhá ze židle, najednou má soustu práce…včera večer měl s tátou polšářovou bitku, byl z toho úplně v rauši a v noci se mu o tom asi zdálo či co a já mám totálně zkopaný záda, hlavně v oblasti ledvin, rval mi ze spaní pyžamo, no sqělá noc… :roll: …co vám mám povídat…zato Nikolka je úžasná, andílek…nacpala se v 7 večer, vypila obě prsa a spala až do 4 rána a vstávačka klasicky v 7…pak chvilku koukala a cestou do obchodu vytuhla v kočárku a spala celí dopoledne, ted leži v postýlce pod hrazdičkou a něco si žvatlá, Ríšánek mi rozprášil strouhanku (kterou sem obalovala rybu) po celé kuchyni, vlezl mi do baráku (kterej sem včera komplet vysála a vytřela) v holinkách z pískoviště (v noci pršelo).....chjo…

Míša a Innuška sou vážně kočky…Inna má nádherný oči a Míša plno vlásků a snad ani není možný že už má tričko 68…mě přišlo 68 včera a příjde mi ještě dost velký…

Evi Ládík je taky kus chlapa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.10.07 11:36

Vidíš a já myslela, že všechny mimi se narodí s těma šedomodrýma kukadlama. :oops: To máš super, že Inna spí 4 hodiny přes den.O tom si můžu nechat zdát :lol: , stalo se to párkrát, když přijel udrncanej z procházky . A vykašli se na knedlík-udělej brambor. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.10.07 11:40

Ládík teď vůbec nemá spací období, chjo, snad se k tomu dopracujem. A když je vzhůru, zachvíli se sám nudí a začne si stěžovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.10.07 11:45

Niky včera na procházce

Ríša včera na procházce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.10.07 11:58

:potlesk: :lol: Už věřím, že Ríša jezdí s váma! :lol: A ta příčka dole mu vůbec nevadí, i když ho musí tlačit, co?! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.10.07 12:06

Evi, nestěžuje si..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.10.07 12:33

Chudák Ríša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikolka je fešanda, je v kočárku evidentně spokojená :D

Holky, my nemáme doma jedinou bramboru :oops: Musíme prikupiť. Naštěstí jsem našla v mrazáku zbytek br. knedlíku od minula (ještěže to nevyhazuju), takže pro Ludě to bude a já si budu muset vystačit tak se dvěma plátkama. Později si asi udělám krupičnou kašičku, mám na ni zase děsnou chuť :lol:

Inna teď začala být spavá, ale šíleně! Probudí se jen na jídlo a než ji dám odbrnkout, tak zase usne. Spí celý odpoledne, prostě paráda :lol: No, spíš se až nudím. Dneska sjem si dala předsevzetí, že poklidím na zahradě konečně ty vytrhaný rajčata, tak jsem na sebe zvědavá :lol:
Jdu vařit ten špenát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
3.10.07 13:34

Ahojky,tak vidím,že je to všude stejný…patsy neuklízím vše každý den,ale štve mě,že dopo uklízím a odpo to nejde vidět a každý den znovu…jo a asi už máš uvařený,ale já zapékám špenát s těstovinama+uzenina-může a nemusí…
Rozhlas tady hlásí skoro denně a to 2 krát-dopo a odpo a jelikožho máme před barákem,tak ani plastáky nepomáhaj a je fakt,že tyto nejsou tak zvukotěsnýjak u nás na paneláku.
Liduško ten písek je prevít…včera jsem přišla pro malýho do školky,byly na zahradě a měl ho snad všude…
V neděli máme křtiny,pak velká hostina,poněvadž nás bude asi 18…za chvilku se neunesu..
jdu si ted na chvilku lehnout,manža změnil práci a je doma do tří nejpozdějš a to si pak neodpočinu,tak zatím…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
3.10.07 13:36

holky psala jsem to jednou rukou,protože chovám prcka,tak proto je to tak nasekaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
3.10.07 14:14

Ahoj holky,

teda já vás taky obdivuju, já nestíhám ani jíst, natož surfovat po netu :D Někdy je to lepší, jindy horší. O víkendu jsme byli poprvé za rodičema v Hradci, tak tam to bylo fajn, protože tam bylo hafo lidí a já měla volněji. Dokonce jsem vyrazila koupit Nelince kombinézu. Koupila jsem 68, je v ní jak zapadlý vlastenec, vůbec nedostane do nohou, tak snad do ní trochu doroste, ale je krásná - růžová :lol:

Jinak Nelinka je celkem hodná, jen od odpoledne je nějaká nespokojená, pořád by se chovala a do večerního kojení chce být pořád u mě. Ale musím se pochlubit, v noci spí jako andílek. Dnes chtěla mlíčko až v pět :wink:

Co používáte za mastičku na zadeček? My používáme Bepanthen, když jí dám cokoliv jiného - Rybilku, Sebamed, tak se mi oprudí. Taky se nám osvědčilo omývat zadeček po každé stolici a větrat, to má pak zadeček pěkný :lol:

Miminka máte moc krásný, taky brzy snad hodím nějakou novou fotečku.

Už se mi zase to šídlo budí :lol: Mějte se krásně, pohlaďte miminka. Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.10.07 15:09

Ahojky,
holky, buďte v klidu, já taky permanentně nestíhám. Snažím se uklízet aspoň trošku denně, ale výsledek je stejně za chvilku ta tam, takže na to prdím a pořádně uklidím jen když vím, že někdo dojde. Ne že bych jinak neuklízela, ale je to jen tak, ať to tu nevypadá jak po výbuchu.
Teď jsem začla dělat oběd. Malý pořád nespal, chtěl se chovat, tak jsem ho šoupla do šátku, vařila i s ním a za chvilku byl tuhý jak veka. Ale mám ho pořád u sebe v šátku. Tak se aspň trošku vyspí. V postýlce se mi budí půl hoďky po tom, co usnul a pak je protivný, protože je nevyspalý.
Jinak je Viky moc šikovný, rád si hraje s hrazdičkou a hračkama, snaží se do nich pořád bouchat a když se mu to povede, má pusu od ucha k uchu. A taky si sem tam už i něco žvatlá. Je strašně roztomilý, samou láskou bych ho snědla.

Pro zvědavé tetky :lol: ..... můj nový kočárek je super. Je sice polský (asi, stál jen něco málo přes 5000,– v akci), ale jezdí se s ním super. A malý v něm vydrží spát i 3 hodinky, o tom se mi v tom starém mohlo jen zdát. Je šedo zelený, pak někdy nafotím.

Klaudul, já používám na zadeček Rybilku a naprostá spokojenost. Malý má prdýlku jak broskvičku. Jsem ráda, že se máte s Nelinkou dobře a neboj do 68 doroste ani nebudeš vědět jak. My máme 68 už teď a myslím, že už se rychle budu rozhlížet i po větších, protože Viky roste jako z vody.

Sedmi, ať vám křtiny dobře dopadnou a pořádně to oslavte :wink: A kytku od manžela tiše závidím. Já ji nedostala dlouho, ani si nepamatuju kdy naposled. A jeden intim dotaz ..... co tulení … už ses dočkala??

Liduš, ta fotka s Ríšou pod kočárkem nemá chybu :potlesk: , hlavně že je spokojený. Ještě že má ten kočár tak velký košík :D Nikolka je moc hezká a v kočárku spokojená.

Patsy, Lenul, holky máte taky moc moc krásné. Jsem zvědavá, jaké z nich budou za pár let princezny. (Na Nikolku jsem taky zvědavá Liduš :lol: )

Evi, Viky má očička taky zatím modré. Z porodky jsme přijeli z tmavě modrýma, teď mu hodně zesvětlaly. Já pořád tajně doufám, že mu zhnědnou. Strašně se mi na chlapech líbí hnědý oči, jaký má taťka. Modrý ani nemá mít po kom. Ládíček má očička jaké, taky ještě modré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.10.07 15:10

...... ježiš, to je román :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie