Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
tak doufám, že už jste některé vyspinkané a brzo se pujdete kuknout do diskuze, ať tady nejsem sama.
Je u někoho něco nového?
ahojky tak uz jsem zpatky.mimco strasne roste.doktor byl vyrizenej z toho jaky mam bricho.rikal ze to se jen tak nevydi a porad ho hladil a rikal ze je to obr.mimco uz ma ctvrt kila.je prej strasne cily,porad tam plavalo jak blazen a doktor porad tady ma nohu a tady ruce atd a ja nepoznala nic .uz je tak velky ze je tezko ho zachytit
jedinou chybicku kterou mame je ze mam moc velky bricho a tak mi pan doktor predepsal magnezium aby prej deloha nedelala nejakou neplechu.pak kdyz mi sahal na brisko tak mimco zrovna kopalo a rikal ze je tak citit proto ze mam placentu v zadu a slabou brisni stenu.
jo a za cele tehu jsem pribrala jen pul kila.vse jsem schodila pri te strevni chripce,tak snad zase neco naberu.to mi reknete kam to jidlo jde kdyz toho snim tolik???
jo a jestly je to holka nebo kluk se jeste musime nechat prkvapit.stale se tam mlelo a melo nozicky u sebe ![]()
Ahoj Dalmi. Já ti fakticky tak závidím. Musí to být krása, to malé zase vidět. Mě to čeká až 14. března. Nekonečná doba. Jsem ráda, že je u tebe všechno jak má být a mimi roste jako z vody. Jestli máš nějakou novou fotečku, tak ji hoď do garerky, ať se taky pokochám.
luci v nejblissich dnech se vyfotim
.do nedele urcite,tak neco pak hodim.
neboj do 14 to utece jako voda a mimco zacne i kopat,tak budes v klidu.ja si oddychla.i kdyz braly mi krev na ty tipltesty a vysledky budou az za 14 dni,tak jeste trochu nervy mam,ale uz je to lepsi. ![]()
jinak uz to neni takova krasa na tom ultrazvuku.mimco uz je fakt velky,tak bud je prez celou obrazovku ruka nebo noha,ale celkove uz neni moc videt jak je velky.dostala jsem dneska fotku hlavicky.vypada jak mimozemstan ![]()
A máš tu fotečku normální nebo už tu 3D? Na těch 3D snímcích vypadají ty miminka opravdu jako mimozemšťani. Takoví pokřivení, ale i tak je to nádherný. Zkoušela jsem,jestli už ucítím ty pohyby, ale pořád nevím, jestli to je ono. Když v klidu ležím, a dám si ruku na břicho, tak sem tam mi připadá, jako by se něco ve mě pohlo, ale nevím, jestli si to náhodou nevsugerovávám. Myslela jsem, že to první poznám sama v břiše a ne na pohmat. Taky budu radši, až ty pohyby ucítím, aspoň poznám, že je mimi v pohodě. Takhle ještě pořád stresuju a nemůžu se dočkat kontroly…
A Dalmi neboj, ty tripl testy ti určitě vyjdou na výbornou. Pokud ti vyšli dobře vy první testy, tak se myslím nemáš čeho bát. Ale stresy to jsou, to věřím. V pondělí musím zavolat Dr. co s těma mýma tripl testama. Dneska tam nejsou ![]()
dalmi, gratuluju ke kontrole ![]()
Lucosku, no ja kdyz jsem citila pohyby tak to uplne poprve byly takovi motylci v brise
no a datum 7. dubna a diky tomu mi soupli termin na konec srpna (skoro se trefili) a proto o rok pozdeji tu prudim vas ![]()
dalmi, jeste me napadlo kdyz muzu prudit do seznamku, my meli v zari kolik kdo ma obvod pres bricho a kolik pribral
(jsem to cele vedla tak jsem si na to vzpomnela
)
Ahoj EnkoL, to vůbec nevadí, že za náma chodíš a vůbec neprudíš. Necháme si poradit od zkušenější. Teda aspoň já. A v kolikátém týdnu jsi ty pohyby vůbec cítila? Kamařádky co už mimi mají, mě uklidňují, že je to normální je teď ještě necítit. Obě je cítily až kolem 20. týdne. Tak aspoň nejsem sama.
enko diky.ten obvod klidne taky muzu pripsat jestly holky chteji,ale hodne jich pise ze jeste brisko nemaj,tak pockame az budou chtit
luci nejdriv jsem pohyby citila (asi v 15 tydnu) bylo to jako kdyz mam sumak v brise.takovy buublinky,ale jen na pohmat.pak jsem zacla citit takove tukani,ale jen jednou dvakrat vecer a tet uz je citim i bez toho abych na bricho sahala a i prez den.dneska teda zatim jenom 3×
.
zkus to vecer,ale uvidis ze za chvilku budou a poznas je 100procentne.
jo doufam ze ty tripltesty taky budou o.k.tam zavolej hned pristi tyden
.maj se provadet v 16-17 tydnu.
Lucosku, 17. 18. tyden? presne si to nepamatuju na tydny jen datum (puvodni termin byl 11.9. a posunuli mi ho diky pohybum na 23.8., takze jsem je citila hodne brzo), jinak kolem toho dvacateho tydne to uz je fakt poznat a nebudes premyslet jestli je to miminko nebo si to vsugerovavas ![]()
jen upozornuju ze pak budete tak hlidat ty pohyby ze kdyz se chvili nehne tak pojede do poorodnice - ja to tak udelala ve 25tt
ale ten vecer na me byli hodni jen dalsi rano uz ne
(jsem pak chodila do porodnice od toho 25tt kvuli vysokemu tlaku)
luci jinak nemej vubec strach ze je neco spatne.vetsina holek je fakt citi az ve 20tydnu.ja jsem holt extra pripad
.taky mam placentu ulozenou v zadu,tak proto je citim.ty ji klidne muzes mit ulozenou ve predu a bude to chvilku trvat nez ji mimco prokopne ![]()
dalmi, my jsme to tam meli taky az po dvacatem tydnu jen ze me to napadlo a kdyz holky budou chtit
(jsem zvedava jak na tom budete ja mela 130cm ![]()
luci a zkusenejsi no nevim nevim jestli jsem
zacala jsem k vam nakukovat ze dvou duvodu prvni je ten ze kamaradka je tu s vami
a druhy ze se standa narodil v srpnu tak z nostalgie, i dkyz vetsina z vas je ted o par tydnu napred nez ja jsem byla v tehle dobe ![]()