Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky!!!!
Tak jste všechny důkladně olíbané? My máme na zahradě všechny stromy odkvetlé, takže jsem sice olíbaná, ale ne pod stromem…
Dnes jsem začala konečně něco dělat, ta hromada v kuchyni už mi začala trochu vadit. Takže jsem do pytlů vyházela naše zimní věci - bundy, čepice, byly tam i balící papíry apod. a brouček navrtal poličky. Mám tedy prázdnou skříň a od zítra můžu začít prát. V Polsku jsme nakonec nebyli, prý tam včera byl taky svátek a my měli strach, že budou mít všude zavřeno. Ale co, práce je doma dost…
AHoj maminky,
vubec vas nestíhám dočítat, začínáme konečně se stěhování a do toho mám za 14 dní školu, tak trošku nestíhám. Na poslední poradně bylo všechno OK. Několikrát denně cítím pěkné kopance a dokonce už jsou vidět kopance i na bříšku, takže teď místo televize sleduju pořád svůj pupík ![]()
Za poslední 3 týdny mi vykouklo bříško, tak už konečně vypadám jako těhulka ![]()
Ještě jsem nezačala nic moc nakupovat, vrhnu se na to až v červnu, to už bude po stěhování a po škole, ale už se na to moc moc moc těším.
Doufám, že si to krásně užíváte, tak pohladte pupíky a mějte se krásně.
papa
Přeju krásnou neděli!!! Doufám, že si užíváte a nic moc neděláte!!! Já jsem teda pilná byla, prala, uklízela a dokonce jsem i okopávala skoroneviditelný pórek!!! A taky jsem rovnala miminkovské, vyprané a usušené věci do skříně…
Nikoušo, čeká Tě teda ještě pořádný záhul… Nezapomeň ale mezi školou a stěhováním taky trochu odpočívat!!!
Mně bříško už taky pěkně leze a začíná taky docela rychle přibývat váha!! Snad to nebude nijak dramatický…
Ibbu, jak dopadla skříň? Uhlídala tchýně všechny detaily? ![]()
Ahojky děvčata,
taky zdravím při neděli. Za chvíli razíme zpět do lázní.
Víkend jsme si užili, teda v pátek i v sobotu jsme se byli podívat na vodní výcvik na Těrlické přehradě. Pořádal to tam můj známý, co má našeho pejska s prvního vrhu. Byla to mega akce, kde bylo skoro 40 psů co cvičilo. Jo a byli tam především leongergři, jedna paní totiž jezdí pravidelně cvičit se svými dvěmi leony, no a na jedné akci měla sebou jednu polskou kamarádku. Těm se to tak zalíbilo, že si vyprosili aby byl vodní výcvik tady na té Těrlické přehradě. Tak že bylo především zastoupení Leonbergrů. No fakt super podívaná, měli jsme tam sebou i Baffy aby si taky trochu zacvičila a zaplavala. ![]()
Tady foto našeho pejska s prvního vrhu, Aramis ze Slezského panství. ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…P5026300.JPG
http://img3.rajce.idnes.cz/…P5026253.JPG
No a dnes při neděli jsme tak trochu odpočívali, ale stavila se tu dneska švagrová pro změnu zase s pejskem. Mají štěňátko bernského salašnického psa. Tak že se tady Rastík vyblbnul s našimi holkami.
http://img2.rajce.idnes.cz/…P5036579.JPG
No a už raději končím, nebo to tady zaplácám jen psími fotkami ![]()
Katy, ten Aramis, ten vypadá jako nějaký lord… Koukám, že jste si to nádherně užili… To z lázní jezdíte na víkendy domů?
Rosanko Aramis je opravdu moc pěkný pesan, váží 70 kg je to fakt kus.
Z lázní jezdíme na víkedny domů, no spíš zdrháme na víkendy domů, správně se nesmí, teda můžu jet kde chci, ale na noc bych měla být tady, což ze soboty na něděli vážně nejsem.
![]()
Ahojky holky,
zdravím po víkendu
![]()
Já jsem byla u kamarádky z pátku na sobotu, užili jsme si to super, napsala jsem zevrubný seznam toho co budu potřebovat pro miminko, protože už bych měla začít nakupovat, nemám vůbec nic…
Dneska jsme byli dopoledne u rybníku vyplavčit Áju a odpoledne jsem jela se ségrou a jejím přítelem kousek za Litomyšl, bude tam 23.5. koncert rádia OK, tak jsme jeli koupit lístky, je to hlavně dárek pro naši mámu, protože ta toužila se tam podívat, bude tam Petr Muk, JOJObend, Smolík a tak, tak uvidíme, já to moc nemusím, ale třeba to bude fajn akce… navíc pak už asi nikam moc jezdit nebudu
![]()
Zítra jdu zas na kontrolu na gyndu, tak jsem zvědavá co se nám zas událo v bříšku novýho
![]()
Katy - tak to musela být úžasná akce s pejsama, když vidím tu naši divošku, tak myslím že vodní výcvik je pro tyhle psi fak zábava.
Mimochodem Aramis je fak fešák pes
![]()
ahoj holky ,
V humpolci máme dneska zataženo a vypadá to na déšť ![]()
ale víkend byl super, počasíčko nádherný - celý víkend jsme grilovali … na váhu radši ani nelezu
a dneska si udělám lívance abych to maso trochu zneutralizovala ![]()
Katy - fotečky nádherný
… miluju velký psy ![]()
a je dobře že může aspoň na chvíli zajet domu, hned je to „veselejší“ viď? ![]()
Monďo - jak KO? mimís roste co?
já se UTZ asi už nedočkám
(kromě velkého ve 30tt)
Rosi - no tchýňka na to v pátek koukala zkušeným okem
sedla si do chodby na židli a koukala Liborovi pod ruku jak ty skříně montuje
…
jo holky dneska jsem si koupila v lékárně balíček do porodnice
- kalhotky, vložky a vložky do podprdy … a stálo to (podle mě jen) 199,–
ahojky,
tak hlásím u nás dnes taky zataženo a vypadá to, že sna bude každou chvíli pršet. To jsem teda zvědavá co budeme odpoledne v tom nečase tady dělat, se tu unudíme. ![]()
Monďo tak co KO?
Ibbu je to super, že můžeme i domů, teda můžeme, nemůžeme, ale zdrháme.
Jo a jak vypadá ten balíček do porodnice? Jsem to teda ještě nikde tak po kupě neviděla.
Kolik tam těch kalhotek je? A vložky jedno balení? Co tak vyfotit a ukázat jak vypadá ten balíček, ať vím co mám hledat.
Já teda na váhu lezu úplně v klidu, zatím žádná změna, už se dnes moc těším na oběd, máme tu bavorské vdolky, mají je tady mooooc dobré. ![]()
Katko, výrobce celého balíku je HARTMANN
a zjistila jsem že dělají kalhotky síťovaný (ty si holky chválejí, že se nechají i vyprat) a pak dělají takový jako umělý a ty jsou opravdu jen na 1 použití (ty jsem si objednala přes net a přemýšlím ještě o koupi těch síťovaných) …
balík vyfotím a dodám dodatečně ![]()
Tak asi tak ![]()
jinak u nás už prší …
a teď se psychicky připravuju na dnešní odpolední učení
) - a mě se tak nechce ![]()
Ahojky,
katy,krásní hafanové
…hele a je salašnák aspon poslušnej???Já jsem o něm taky kdysi přemýšlela a spousta lidí mi odradilo s tím,že jsou neskutečně tvrdohlavý a neposlouchají…
Ibbu,ty sítový kalhotky jsou fakt suprový,hlavně když je třeba tak je přepereš a jsou za chvilinku suchý
a dýchají…těch umělejch bych se bála,alel nemám s nima zkušenost,předtím jsem měla sítový a max.spoky. ![]()
Holky,já se dneska rozčílila
pořád řeším reklamaci varné desky,tedy spíše poškození pracovní desky při demontáži varné desky…kuchynské studio se teda postavilo kladně,že to teda zaplatí,ale že budou vymáhat na firmě Fagor a dneska mi došel mail od paní,prý abych věděla jak to probíhá, s přílohou,kde se technik,co škodu způsobil vyjadřuje k události,takže:on nic nepoškodil,o ničem neví a poškodili jsme si to sami,úplně někdy jindy,kdy on přitom nebyl grrrrrr
![]()
pardon,ale musela jsem si ulevit
ahoj KAčí, já jsem přemýšlela jak to s vámi dopadlo … ale že to pacholci řeší ještě skoro půl roku a nikde nic …
to je fakt na palici!
no budu držet pěsti, ať se to rychle vyřeší! ![]()
ibbu,nevím zkušenost s nima nemám…kdyžtak je můžeš zkusit prodat
nevím,v tom vedru asi nic moc ![]()
No jo,firmu fagor už nechci ani vidět,fakt,to si radši připlatím a koupím Electrolux,ty se chovají aspon férově…ježiš mě to dneska rozčílilo,až z toho malá dělá kotrmelce
kdyby se aspon chtěla přetočit hlavou dolů,pač takhle mě pořád kope do močáku a už to začíná být pěkně nepříjemný
![]()
tak ted to zkusím zahltit fotkama já
čerstvé foto dodám
http://img3.rajce.idnes.cz/…P8080033.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_2017.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…imek_002.jpg