Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
8.5.09 14:14

Ahojky holky,

tady je dneska taky kásně, my už jsme s pejsanou u vody byli, pěkně se tam vyřádila a teď odpočíváme :D teda já teprve vařím oběd (dneska se nám to nějak celý posunulo :oops: )…
Rýmu mám pořád, ale už je to malinko lepší…

Rosanka - teda to ti závidím ten elán do práce, já dneska nemám žádný, říkám si, že dám nádobí do myčky a maximálně vyluxuju, dneska se mi fakt ani trošku nechce nic dělat…

Ibbu - mám dotaz na ty tetra plínky, já o něčem takovým nikdy neslyšela, můžeš mi prosím napsat nějaký podrobnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.5.09 15:13

Tak první nátěr hotový, druhý až zítra.....

Ibbu, líbí se mi Otakárku, Otakare, Otíne, Otínku, Oťulo,… Tak uvidíme, co se ujme…

Mondy, já právě musím využít, že ten elán mám, jak popisuješ, jsem se cítila před týdnem. To jsem ležela jen jako lemra na gauči a snažila jsem se sama před sebou obhajovat, že jsem přeci těhotná a tělo si žádá odpočinek!!! A myslím, že tento stav zase dřív nebo později dorazí :lol:

Držím palečky, ať Ti rýma co nejdřív poleví!!!!

Ibbu, o tetra plínkách jsem taky neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.5.09 19:36

holky, tetra plínky jsou silnější než normální a větší 90×90 - používají se jako usušky třeba a dobře sají…

… pamatuju si že ještě jako malá jsem se do ní utírala

tady posílám odkaz na obchod - ale bohužel z toho moc poznat není

http://www.kikko.cz/…/-/3076.html?…

ale naprd s tím objednáváním je že poštovní stojí stejně jako 2 ty osušky, tak asi lepší se zeptat v textilu :wink:

holky, já mám taky nálady a snahu nastřídačku - a většinou se mi nechce nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.5.09 20:29

jo a Rosi - ty jména jsou všechnym oc fajn, já pořád přemýšlela a něja jsem nemohla na nic přijít :oops: :D

holky moje, dobrou noc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.5.09 15:20

Přeju krásnou sobotu!!!!!

Ibbu, já se taky dívala na internet, jak lze Otakarovi říkat :oops: Ale stejně se mi nejvíc líbí Otakar a Otakárek - tak mu říkáme i teď. Jen přítel občas ujede a řekne Oťas :twisted:

Šatnu mám vymalouvanou i podruhé a po obědě jsme s mamkou vyrazili do města koupit poličky. To bylo v pohodě, horší bylo vybrat konzole, nebyla jsem si jistá nosností. A hmoždinky a šroubky jsem raději nekupovala, nepoznala jsem, které jsou do zdi z cihel, které do zdi z porobetonu,… Personál se zrovna schovával, ale na to jsem zvyklá. Když jsme se snažili koupit sprchové dveře, hledali jsme někoho z personálu snad 15 minut a pak jsme ještě museli čekat, než vyřídí něco jiného. Pak suverénně zamířil úplně jinam, takže jsme ho museli zase nahánět. Dveře jsme nakonec objednali přes net, tam jsme se taky dozvěděli vše, co jsme potřebovali…

S těma poličkama to pak bylo docela vtipný, potřebujeme do šatny docela velké a já mám docela malé autíčko. Takže jsme si s mamkou na parkovišti připadali jako Pat a Mat, než jsme je tam nacpali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
9.5.09 15:53

Ahoj všem,

dneska u nás zas krásně svítí sluníčko, teď jsme přijely z pejsánkou od vody :D :D

Rosanaka - to tě obdivuju, já bych sama poličky asi nekoupila, takovýhle věci kupujeme s manžou, já jsem na tohle tak trochu debil :oops: :oops:

Ibbu - na ty tetraosušky jsem včera koukala na netu, mimochodem my se jako malý holky do nich taky utíraly :D :D

Chtěla jsem se zeptat kdo už máte postýlku, jak je vysoká od země po ten vrchní okraj, mě včera táta ukazoval jednu jestli by se mi líbila, ale přišla mi hrozně nízká, tak nevím…Má sice polohování do tří poloh, ale nemůžu si pomoct připadá mi na výšku malá, tak prosím o radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
9.5.09 16:45

Mondi, já je raději koupím sama, protože přesně vím, kam je chci a jak je chci. A než bychom s přítelem našli dobu, kdy máme oba čas jet nakupovat, všechny ty hromady, které potřebuju někam uklidit, by obrostly šeříkem :lol: A když už doma poličky budou, nezbude mu nic jiného než obstarat šroubky a hmoždinky a poličky přidělat :wink:

Jinak dneska už tolik elánu nemám, všechna ta práce mě tááák zmohla, že se musím přemlouvat, abych vstala od notebooku a šla připravit maso na večeři, popř. na zítřejší oběd - podle toho, kdy se mi o něco chytřejší drahá polovička vrátí ze školení. Nevím, nevím, jestli se náš pejsek dneska půjde čvachtat do řeky…

S postýlkou neporadím, zatím žádnou nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.5.09 15:30

ahojky :D

• kdepak jste všechny? asi si užíváte sluníčka co?

Monďo - tak jsem to teď měřila a máme postýlku vysokou 83 cm - od země k vršku

• jsem ráda že nejsem sama kdo si na ty „osušky“ vzpomněl - akorát jsme nikdy nevěděla že se jim říká zrovna takhle :wink: ale doufám že 4 budou stačit :nevim:

Rosi - no jsi teda šikula, ale s tím přístupem máš asi pravdu :lol: - jak už to doma jednou je tak příteli nic jinýho nezbyde :lol:

• jo a smála jsem se tu při představě jak jste tam ty poličky s maminou pasovaly :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.5.09 15:31

jo a co se elánu týče, tak já už od včerejška pospávám i přes den :oops:

… akorát s tímhle přístupem se na ty státnice asi nenaučím 8O než bych to vzala do ruky, radši si jdu lehnout :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.5.09 15:59

Ahojky,

tak my si taky užíváme krásného víkendu. Včera jsme zase zdrhly z lázní, po obědě jsme jeli k prababičce, měla narozeniny a dneska jsme jeli do ski areálu do Jablunkova. Je tam bobová dráhá a další atrakce. Tak že tam Tinka s taťkou pouezdila na dráze a s kraválem jsme se opět vraceli domů. No a teď zase balím do lázní a za chvíli razíme. :D :lol:

Tetra plíny jsou dobrá věc a 4 kusy stačí až až. :wink:
Co se týče elánu, tak toho mám si myslím až až. :lol: V lazních pořád něco děláme a když dojedu domů na víkend tak to taky nějak neodpočívám. Zrovna před chvíli jsme se vrátila s Baffy od vody. :lol:

Jo a v pátek jsme byli odpoledne v ZOO v Ostravě. Vzala jsem tu kamarádku co jsme spolu v lázních a vyrazily jsme s holkama do ZOO, tak že jsme si udělali krásné odpoledne. :D

Jo a taky jsem zapoměla napsat, že ve čtvrtek jsem byla na KO. Tak že čekáme stále holčičku, odpovídá úplně přesně tak jak má a váží už 840g. :lol: Má váha stále plus mínus stejná, teda podle toho kdy se vážím. Ale zatím se to pořád točí okolo 4 - 5 kg. :D Tak že jsem zatím spokojená a doufám, že to tempo přibírání nenabere nějakou vysokou rychlost. Je ta taky byly u dr. výsledky cukrovky, tu mám taky ok. Na příští kontrorlu jdu konec května, no a tam mi bude brát krev a bude velký UTZ v 30. tt. Nějak rychle nám to letí, co? :D

Jsem se pěkně rozepsala. No nic končím a jdu balit. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.5.09 17:16

Ahojda!!!!

Já byla ještě dnes pilná, i když po včerejšku jsem myslela, že se nehnu z gauče. Ale zvládla jsem trochu uklidit ve skříních, něco vyhodit, něco přerovnat a nemohla jsem věřit vlastním očím 8O , mám další volnou skříň pro Otakárka!!!!! Zatím jsem mu tam uložila ta dvě cinkátka… Pak bych tam chtěla mít takové ty věci na koupání, přebalování, mazání,… No a ještě jsem znovu přerovnala skříň s věcmi a ty větší jsem zatím dala do krabice, když teď budu mít tu šatnu :D

Odpoledne jsem trochu zahradničila, vyplela jsem salát a vydloubala bodláky a pampeličky z jahod - co jsem zvládla lopátkou. Ostatní mi mamka vyryla rýčem…

Na ty tetra osušky se teda musím podívat, my to asi jako děti neměly…

Ibbu , jestli jsi unavená, tak Helenka prostě potřebuje, aby si maminka odpočinula. Tak ji poslouchej. Ono to s těmi státnicemi nějak dopadne… Přeju, aby to dopadlo co nejlíp!!!!!

Katy , koukám, že jste měly nádherný víkend!!! A obdibuju tě, já bych asi ZOO nezvládla. Sice to asi vypadá, že dělám psí kusy, ale pořád si můžu kdykoliv odpočinout. V ZOO bych se bála, že někam dojdu, ale už nezvládnu dojít zpátky třeba na parkoviště…

Ještě si postěžuji na našeho bafana… Včera nám z ohrádky uteklo morče, takže ho trochu pomordoval - nechtěl mu ublížit, jen si hrát, jenže když položí tu svoji tlapu na tak malého tvorečka, je z toho pak pěkně vyděšený. No a to se mu líbilo tak, že jim u ohrádky dnes prokousal pletivo a rovnou jim tam strčil celou hlavu… Morčata pak celé odpoledne seděly v baráčku, ani nedutaly… Pejsan byl za trest sám na dvoře!!! Pak jsem ale vyměkla, takže jsme vyrazili i k vodě…

A jinak jsem zase prala, ale to je asi běžný :lol: Jen tentokrát věci dospělácký, na Otakárka už mám všechno, co mám, vypráno. Už mám i jakžtakž představu, co mu ještě musím dokoupit.

Holky, od jaké velikosti kupujete? Já jsem koupila 62 nejmenší, ale mám strach, že mi z toho hrozně rychle vyroste. Takže jsem převážně kupovala až 3 - 6 měsíců. Snad to na něm nebude moc plandat. Když vedle sebe položím bodýčko 0 - 3 a 3 - 6, mám pocit, že na délku je to rozdíl sotva 2 cm…

Nějak jsem se rozepsala, snad jste to vydržely číst až do konce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.5.09 18:35

Zdravím Katku - ty jsi si taky krásně užívala ! :lol: hlavně že drží počasí a jde to … jak dlouho vám ještě zbývá? 2 nebo 3 týdny? ale utíká to všechno, co :roll:

… mě láká ZOO strašně moc ale asi už počkáme na příští rok s Helčou :lol: (ta z toho sice ještě asi moc mít nebude, ale já jo :wink: )

… jo a gratulace k další poho KO - to už je Eli taky kus ženský :wink: a na velký UTZ v 30tt jdu někdy na začátku června (takže to letí fakt jak blázen)

Rosi - no děláš jak drak :lol: ale s tím místem se ti nedivím, já už v lednu přerovnávala naše věci a odvážela jsem …

• a už máš vypráno na mimíse jo 8O to jsi teda dobrá :wink: a máš aspoň klídek viď?
    co se velikostí týče já mám teda něco i 56 - dost děděných a něco jsem koupila i sama - ale je to ošemetný když člověk nevím jak velký mimi bude …

ale je pravda že výrobci se velikostmi liší - teď jsem někde četla porovnání bodýček z HM a CA - jedny prý jsou větší než „norma“ a druhý naopak :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
10.5.09 18:59

holky a zase mám problém a řeším :D

když se mimískovi dávají zezačátku látkové plínky navíc kvůli kyčlím, je třeba na to mít ještě plenkové kalhotky nebo to udrží bodýčko? 8O

• předpokládám že do jednorázovky se to asi nedává že :lol:

tak zatím pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.5.09 19:01

Ibbu , mně nezbylo nic jiného než prát a prát a prát, protože mi spoustu věcí kámoška poslala po prvním díťátku a já to do skříně chtěla dát už vyprané… Jinak jsem to měla, jak jsem už asi psala, uprostřed kuchyně :?

V těch věcech od kámošky jsou asi 2 kusy 56, jinak to šlo od 62 výš…

No a asi jsem trhlá, už jsem si dala do tašky věci pro miminko do porodnice a dnes jsem na netu hledala, co všechno mám mít do porodnice já. Zhrozila jsem se, že mám mít sbaleno už od 7. měsíce. Nevím ale, jestli mám už kupovat kojící podprsenku, zatím mi nic moc nevyrostlo a nevím, jestli mám teda čekat nějaké bujnější tvary… Takže buď koupím současnou velikost a pak mi bude malá nebo koupím, jak doporučují, větší velikost a pak mi třeba bude plandat… :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
10.5.09 19:04

Ibbu , to jsem taky řešila a mamka říkala, že brácha své holčině dal jednorázovku, bodýčko, pak látkové a na to dupačky - ale to se mi nějak nezdá, vždyť jak se bude mrňous chrout, tak se mu to určitě někam hne…

A kámoška, která měla mimi v červenci, říkala, že skoro vůbec nedávala, protože byly takové pařáky, že ho nechávala skoro pořád rozbaleného, aby se nezapařil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí