Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky!
Monďo - gratulace! to je super, když tam máte tatínky ![]()
holky, s korbičkama máte pravdu, ale dneska nic nenaděláte
- a to mi říkal prodavač že cortina je jedna z největších u nás na trhu ![]()
ale psala mi tu jedna holčina zrovn o té mé cortině a má červencovou holčičku a prý jezdily i přes zimu … ale to záleží, jak velký cvalík to bude
(asi ho budem trápit hlady aby tam vydržel ![]()
hele, tohle by bylo řešení
![]()
Ahojky!
Monďo tak gratulace ke kotrole.
Koukám že řešíte kočárky. Taky se mi zdají ty korbičky dost málé.Ségra má 7 měsíčního kluka a už ho vozí taky ve sporťáku.
Ibbu super kočár a jak má velkou korbu
![]()
no super velkej … a za super cenu … 20000,–
jo, holky tak buď velkej kočár a drahej a nebo mimíse do fusaku a na sporťák ![]()
a viděla jsem od téhle firmy i „do barvy“ růžovoučkej asi přes 30 tisíc ![]()
a slyšela jsem, že korbička by měla mít polohovací dno (nebo jak se tomu nadává)
![]()
holky, loučím se s vámi, přijde kamarádka tak už se sem asi nekouknu a zítra frčíme směr Krkonoše
tak hlavně abych to tam nepromarodila a budu se příští víkend těšit co si tu přečtu ![]()
paaaaaaaa a ať se daří dobře vám i mimískům!
![]()
Ahojky holky,
do albíčka jsem vložila 2 fotečky co jsme dostali včera na tom screeningu ![]()
Jinak na mě leze asi taky rýma…ale snad to nebude chřipka, ale jen nachlazení, doufám…
Takže jsem nakoupila vitamínky, snad to bude stačit.
Zítra jsme chtěli jet s Ájou na výstavu, ale ještě nám trochu hárá, tak nepojedem nikam
to tak bývá když se člověk na něco těší…
Navíc bych tam tu rýmu asi dodělala…áááááááách jo
Monda já našla v albíčku jen jednu fotografii, tak nevím jestli jsem tu druhou přehlídla?
My teda máme s výstava utrum asi na delší dobu, když jdeme v Po na operaci s tím kolenem, za prvé bude vyholená a zarůstat to bude kdo ví jak dlouho a za druhé bude asi dlouho trvat, než zase běhat a to bez kulhání.
Taky mě to štve, chtěla jsem s ní jít letos na velikonoce na bontaci ať už to máme z krku, kdo ví co bude za rok. SIce jsou letos pak ještě dvě bonitace, jedna v létě a druhá na podzim, ale obě dvě na druhém konci republiky, tak že nevím kdo by tam s ní jel. ![]()
Monda a ty se pěkně vylež ať se ti rýma co nejdříve vyléčí.
Katy dík za upozornění… já tu druhou fotku vložila jinam ![]()
V pondělí na vás budu myslet, ať ta operace hlavně dobře dopadne a ať se to pak dobře hojí…
Třeba o velikonocích na tu bonitaci budete moc jít, nebo když jí to nezaroste tak by to nešlo?
No jo jsou to starosti s těma hafíkama…
Tak jsem do teď ležela, ale už se mi nechce…
Půjdu asi uklidit nádobí a pak zas odpočívat, mám tady od včera vynikající malinový zákusky, tak si pak dám do nosu
![]()
Monda na bonitaci by to snad nevadilo, že by nebyla zarostlá. U Novofundlanďanů se u bonitace jen měří a dělá zkouška povahy. No ale každopádně by asi neměla na bonitaci kulhat, tak že uvidímě jak na tom Baffy bude a když tak zavolám poradci chovu a domluvím se s ní, zda můžeme na bonitaci přijet třeba i s kulhavou fenou, když je to operace po uraze. No uvidíme.
Jejda mi děláš chutě s těmi zákusky, asi si udělám aspoň nudle s mákem. ![]()
Katy
tak uvidíš jak na tom v květnu budu, třeba to nebude vadit, že kulhá, když je to po úraze…
U nás bonitovat nebudeme kůli DKK 2/3
jinak by jsme bonitovali taky v květnu…
No tak snad se aspoň podíváme na sraz. V dubnu by jsme chtěli jet na klubovou výstavu (chovatelka by tam chtěla udělat sraz všech „holčiček“ z vrhu) tak uvidíme, raději se na nic netěším a nic moc předem neplánuju…
Nudle s mákem jsou taky mňam, zvláštní je že na mák mám teď chuť, někde jsem četla že mák je zdravý
tak asi proto…
Ahojky ..zdravím při sobotě ..před chvíli jsem přijela z Phy a jsem KO ..měla jsem v pá školu (a mam další zkoušku - tak ještě 1) a v so školení
Zas jsem jak balon .....:?
Ibbu ..ne peču tam všechny (nejen ty vlnky do trouby) jen na pečícím papíře a i tak peču krokety -obojí občas obrátím …přes 200 stupňů a asi půl hoďky a někdy (tedy dam je tam dřív) s tím peču kuřecí stehna ..to miluju ..jídla samochodky ..dělají se skoro sami ..to dělám k obědu když mam lenoru
Užij si Krkonoše
S těmi kočárky neporadím …já ho kupovala v kamenném obchodě (a až na druhý pokus to vyšlo ..- první polský se mi rozpadl) …zrovna dnes jsem v Pze měla čas a tak jsem okukovala mimi věci a měli tam kočár za 70 000 …vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ale myslím…že ojuknout si ho v obchodě a pak ho zkusit najít přes net taky není špatný nápad …
Monda ..gratulace ke kontrole ..je moc fajn, že je všechno tak jak má
Katy2 ..na po držím palce …
už se taky těším na středeční Ko ..budu zas klidnější
..jdu po měsíci a trochu se bojim ..jdu i krev
Tento kočárek mám já …přesně tu první khaki kombinaci ..Ondřej se tam vejde ještě teď
http://www.kocarky-online.cz/p/apollon-allux
Jezinko super, že máš další zkoušku, gratuluji.
No kočárky to bude fakt zajímavé, zatím nějaké favority mám, ale teda nevím nevím, pro mě prostě kočárek musí být hlavně lehký a dobře skladný, no a když to bude nutné, tak hold budu muset malé vozit v zimě už ve sporťáku, když ty korbičky dělají tak malé, no uvidíme. ![]()
Monda u Leonu je povoleno DKK do chovu max. 2/2, teda jestli jsem správně pochopila. U Nf to tak je, teda v Pražském klubu je max. 2/2 a v Brněnském 3/3, ale to už fakt odsuzuji chovat na takto vysokých DKK.
MOnda, gratulace ke KO, a zatím jdeme stejně, já mám termín podle MS 18.8. a podle UTZ 13.8. ![]()
Jezi, seš dobrá, já bych už do škole asi nevlezla
a Patona máme taky po Nikol.
Ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám i zkouškám ![]()
Já se prosím pěkně taky hlásím do klubu „neodolala hranolkám“, tak dlouho se to tady řešilo, že jsem si v pátek udělala smažený sýr a hranolky… no, sýru jsem moc nesnědla.. pak jsem náramně funěla, ale cpalal jsem se, aže se mi dělaly boule za ušima… ![]()
Jinak jsme měli tady přes víkend synovce.. holky, jestli já budu mít tak hodné dítě, tak budu šťastná.. dnes si pro něj sestra přijela (a dovedla toho druhého, 3letého).. a já jsem totálně off… ten mi dal taaak zabrat.. ![]()
Ale bylo fajn - hráli jsme člobrdu ![]()
Teď se jdu okoupat a asi to zaparkuji pod peřinkou, páč mi není od rána vůbec dobře..
Mějte se krásně!
http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif
SRPŇÁTKA 2009 TĚHULKY
Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - KO 26.2.
Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 7.8. - KO 12.2.
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.2.
Obrázek - Jana 30 a 34
Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Monika 1980 - Ostrava
Fuerte -
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Xxx Zuzana - Praha
Kacenka1
Evikule
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Peta25 - Brno ..