Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
17.3.09 15:49

ahoj kočičky

zdravím Moni - s těhu demencí si nic nedělej … zjišťuji, že je to normál :? :lol:

Lakai - třeba ty problémy s čůráním dělá poloha mimíse … kamarádka to měla teda až asi v 7 měsíci, ale musela kvůli tomu do nemocnice ptž mimís si vymyslel „spešl“ polohu :D ale vydrž a věř že to bude v pohodě a že je mimísek zdravý jako řípa :!

Ahoj Kačí - prosím tě, já koukala na TV že ikdyž nemáš nové autí se zabudovaným isofixem tak to jde přidělat - něco jako vzpěra o podlahu 8O moc to popsat nemusím, ale rozhodně neříkali že musí být na tohle moderní auto … a stejně to všichni výrobci nedělají tak to by jim k ničemu ty sedačky nebyly :lol:

Niki - gratulace k výsledkům! :lol: a neboj, za chvíli to uteče a utz je tu natotata :wink:

ten šátek si chci taky koupit! slyšela jsem na to super zkazky - jen teda přemýšlím, kam tak budeme chodit :lol: ale psaly holky že i třeba doma při úklidu - tak uvidíme :D

… pak můžeš psát info - mě osobně by zajímalo to odtržení od matky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
17.3.09 16:31

Ahojky holky,

no s tou demencí jsem na tom asi tak podobně, mám hrznou sklerozu :D

No my jsme si kupovali auto loni a když nám to předváděli, tak o tom isofixu něco říkal… takže to tam asi máme…

O šátku jsem po pravdě zatím vůbec nepřemýšlela… asi ho ani pořizovat nebudemem… S tím odtržením od matky si myslím, že to může být „dvojsečná zbraň“… švagrová malou málem nenechávala nikomu asi pochovat, natož poslat ven s kočárkem… pořád jí jen chovala a nosila a malá pak měla hysterický záchvaty, kdykoliv odešla třeba jen na záchod…no ještě nevím jak to budu mít já… ale spíš si chci od mala mimčo zvykat na to, že maminka občas někam odejde, je s ním někdo jiný a pak se maminka zas vrátí… ale toť můj názor neskušené nastávající matky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.3.09 18:03

Děvčata já jsem asi nějaká divná, já teda zatím žádnou demenci nepociťuji. :D

Jinak jsem se chtěla zeptat, už holky přibíráte, jestli jo tak kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
17.3.09 18:47

Já jsem zatím kilo nad normální váhou, ale je pravda, že jsem předtím zvracením zhubla… bříško mám zatím takové nijaké… (min. týden jsem dala do alba fotku :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
17.3.09 19:30

Ahojky a přeji příjemný večer …my byli s Ondřejem a kamarádkami s jejich dětmi na výletě (my jeli busem a kamarádky autem a pak pro nás přijel Petr) u další naší kamarádky též s dětmi a tak jsme měli fajn den

Ibbu ..na plovčení bych měla jet zítra. .ale Petr mi to rozmlouvá, zda je to nutné ..tam jezdit (je to 28 km od nás + pravidelné hlídání Ondřeje) tak nevím
Jj měl by to být kluk

Lakai ..tak držím palce, ať tě to v nemocnici rychle utíká a držím palce aby už vše bylo s pomocí Dr v pořádku
Seznámek doplním ..když tak to pošli znovu ..děkuji

Nikousa ..gratulace k výsledkům
Jj šátek jsem taky chtěla používat ..ale nějak mi to doma neprošlo ..tak třeba teď ..
Jj i ta gravid joga se zdá být zajímavá - vede jí jedna paní z vedlejší vesnice - porodní asistentka a prý by jí dělala solo i pro nás ( mě a mé kamarádky)..tak se zkusím zeptat

osatní zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.3.09 21:12

dobrý večer :lol:

Katy , já se až do víkendu chvástala že mám navrchu jenom 1,5 kila a teď už mám za 2 dny navrch další 1,5 kg 8O tak nevím, ale trochu mě to zaskočilo … ikdyž 3 kila nejsou moc :nevim:

a četla jsem že po 20tt (asi tak) je prý normál přibrat 0,5kg za týden … neslyšely jste o tom?

ale každá jsme jiná tak uvidíme :lol: Katko a jak jsi na tom ty s váhou?

Jezi - ono to dojíždění je taky na vyliž :lol: ale uvidíš zase kdyby se ti to líbilo tak si myslím že to není škoda … ale chápu tvýho manžu :wink: (všichni jsou stejní :lol: )

Moni - já mám nějak podobný názor na děti - ale jak to bude fungovat s naším bobíkem to je ve hvězdách … ikdyž zatím mám potenciálních chův mraky - ale prý je to zezačátku normální a pak se na to všichni vyprdnou :evil: :lol:

• ikdyž já přemýšlím, že bych později začala znovu pomalu učit - pokud bych měla hlídání - a pokud bych se vzpamatovala :wink:

bavily jsme se s kamarádkou nedávno o tom, jestli brát mimi do pelíšku … ona teď s odstupem doby lituje jak dlouho jim to u rodičů v ložnici vydrželo :lol: ale zase když oni jsou mimísci tak mazlicí a ňuchňací … no neber si je do postýlky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
17.3.09 21:21

Ibbu - přesně tak, podle mě má každý akorát spoustu řečí o tom jak bude chodit s kočárkem a nakonec je problém vůbec někoho sehnat, když potřebuješ pohlídat… Uvidíme uvidíme…

No s tím braním do postele… říkala mi kamarádka, že to pro ty úplně malý miminka není moc dobrý, dělala na dětské JIP. Nikde se o tom nemluví, ale v posteli u rodičů je větší teplo a to pro mimi není úplně dobrý, prý do dokonce může podpořit syndrom náhlého úmrtí… nevím co je na tom pravdy, ale takhle mi to říkala a je pravda že jejich malej u nich v posteli teda nikdy nebyl…
Já doufám že se bez toho obejdeme…
Nechci abych vypadala jako „krkavčí matka“, ale myslím, že i pro mimi je lepší když si zvykne na to spinkat ve své postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
17.3.09 21:28

Moni - to já si taky „maluju“ že si mimíse nebudu do postele brát … ale „bojím“ se toho že jsou fakt slaďoučký a musí to být nádhera když tě někdo potřebuje a bezmezně miluje … a ještě se k tomu mazlí :lol:

no, praxe nám ukáže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.3.09 08:10

Dobré ránko dámy:)
Lakai - doufám, že jsou na tebe v nem. hodní a buď silná holka a s mimčem budete určitě v pořádku :potlesk:
Katy2 - teda Ty jsi úžasná ženská, v lázních s prckem, teď nemocná a do toho rekonvalescence s hafinkou, no máš můj obdiv ať je všechno brzo dobré! :)
Monika 1980 - no tak to jsem ráda, že nejsem sama:) Už asi 3× se mi stalo, že odpoledne jdu z práce a fakt m chvíli trvá než si vzpomenu, kde mám auto. A minule jsem málem nechala přítele stepovat ve městě a vesele si frčela domů :roll: :lol:
JInak všem ostatním gratulace k výsledkům a „pohlaví“ :lol:
Já jdu na „velký“ až v půlce dubna, chjo, to je doba..... zatím mám 4 kilča nahoře, ale váhu už fakt nijak neřeším. Snažím se zbytečně necpat ( někdy marně), pohybu mám, myslím, dost a cítím se dobře a na KO to nijak nekomentovaly, takže zřejmě žádná hrůza :wink:
Tak mějte zatím hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.3.09 10:47

Ahojky děvčata,

Ibbu já mám na hoře 2-3 kg jak kdy, ale teď si myslím že se to zastaví. Ono v lázních se po večerech furt něco jedlo, tak že to bude asi tím, teď doma se teda večer nějak nepřecpávám. :D

Ivuno no zase tak úžasná nejsem, ono mě to ani nepříjde že je toho teď tak moc. A to chci ještě jet do těch lázních znovu tak za měsíc až měsíc a půl, pokud to vyjde, říkala jsem že fakt poslední termín kdy bych byla ochotná ještě jet je ten začátek května, pak už bych si asi netroufla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
18.3.09 11:44

Ahojky holky,

čekám až mi vychladne pizza tak jsem si říkala že vám napíšu :D

Dneska se chystám konečně do toho předporodního kurzu, tak jsem zvědavá jaký to tam bude…Pak vám dám vědět…

Dneska budeme konečně prvně umývat nádobí v té myčce, tak tady mám hromadu nádobí ve dřezu :evil: tak musím jít ven s :evil: Ájou a pak pojedu do toho kurzu, abych to radši neviděla ten binec co tady je, doufám, že nikdo nepříjde… u nás to tak bývá jak tady mám nějakej nepořádek, tak vždycky někdo příjde…

No nic jdu baštit už mi to vychladlo na akorátní teplotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.3.09 12:29

ahojky,

ibbu,no já myslím,že zapřít tyč o podlahu auta moc dobrý dení,ta sedačka nemá stabilitu a vůbec nechci domýšlet,co by se s ní stalo při nárazu…podle mě musí být připevněná o opěradlo a zároven o podlahu,to se fakt nehne…

S tím hlídáním dětí je to něco,ono se to lehce řekne hůř provádí.....u nás hlídá jen jedna babička a i přes to,že opravdu od mala,Anet je neskutečnej závislák :? ale řekla bych,že už se to lepší,hlavně to chci natrénovat než půjdu do porodky,zrovna dneska má spát u babi,pač jdu brzo ráno na KO a už melduje,že bude spát doma :lol:

Spaní v posteli - já jsem teda malou nikdy nebrala do postele a hlavně když byla malinká,měla jsem panickou hrůzu,že jí jeden z nás zalehne a nebo právě ze syndromu náhlého úmrtí :( v postýlce přece jen měla monitor.....až když byla tak roční,tak se naučila ráno,když tatínek odchází do práce jít ke mě do postele,ale jak to budeme praktikovat až bude prcek,to nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
18.3.09 12:59

Ibbu - teď mi psala ta paní z těhuplavání, že můžu chodit v pátek v 17:00, platí se 170 kč na hodinu, já si zaplatím 10 lekcí a 1000 kč na to přispívá VZP :D
Kdybys chtěla tak má tel. číslo : 608 227 603

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.09 14:16

Moni - děkuji za info - číslo si napíšu a pak to nějak zařídím (doufám 8O - nerada někomu ruším hodiny … tak jsem na některý svoje studenty zvyklá už víc jak rok a půl … ale zase si říkám že musím být v tomhle sobecká a myslet na sebe)

no Kačí - já na ten pořad o autosedačkách moc nekoukala protože mi isofix nemáme - ale prostě tam neříkali že na to musíš mít nové / novější auto - tak to musí jít nějak udělat, ne? … ale nevím :nevim: poradit by měli v krámě a říct co a jak

Katy - to máš s kilčama dobrý … jak já doufám že se moc nerozjedu

jo a koukala jsem na net a opravdu od cca konce 5. měsíce je normál přibírat 0.5 kg za týden

Moni - ze švagrový si nic nedělej … to je tvoje věc jak si to děláš a nikomu krom tebe do toho nic není :!

• mě třeba zezačátku točili příbuzní z manželovi strany (teda i manžel :evil: ) - neví jak se počítají týdny ale hádají se se mnou že není možné abych byla v 3. měsíci … prý jim to nevychází na 9 měsíců do termínu porodu …

… a pořád se se mnou dohadovali že to tak nejde … no na zabití! až si to nakonec nechal vysvětlit tchýnin přítel- na to že je chlap mu to jedinýmu cvaklo :lol:

to si pak připadáš jako magor … od dr. máš napsáno v kolikátým si týdnu ale rodina se ti vysmívá že budeš asi těhotná 10 měsíců :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.3.09 15:30

No já teda doufám, že přibírat moc nebudu, už teď jsem jako koule co teprve až bych přibrala, jsem to poctivě schazovala a teď to mám zase zpátky nabrat? :D :lol: :D

Jinak zrovna jsem se vrátila ze sklepa, trochu jsem vyčesala Baffy, ale je to na dloouho, asi se na to vykašlu a až bude jakš takš v pohodě tak půjde do salnou, tam jí Květka vyčeše a přistřihne, mě už se fakt blbě češe, navíc jí nemůžu dát ani na stůl, sama tam vyskočit nemůže a já ji teda fakt neuzvednu a navíc bych jí tam musela přetáčet a na to je pro mě taky už dost těžká a chlap tam přeci se mnou stát nebude, když na hoře hlídá Tinku. Tak že to kašlu a půjde do salonu a je to. :lol: :D :lol:

Jo a taky jsem Tince objednala předevčírem dětskou tříkolku Loped, jsou to výrobky pro postižené. Tinka dostala peníze od tchána před vánoci, tak jí za to koupíme tříkolku a budeme pěkně jezdit, teda spíš ji budeme tlačit, sama to asi neušlape, ale tříkolka je přizpůsobena pro takové děti, budeme tam mít i vodící tyč, tak že v pohodě jí budu tlačit a bude hezky rehabilitovat, má to furtošlap tak že bude nucena nožkama pořád hýbat. Sice se jí to asi nebude moc líbit, ale snad si zvykne. Jen kdyby za to nechtěli tolik peněz.......si představte, že taková tříkolka stojí podle vybavení 8-11 tis. 8O 8O Je sice pro děti až +- do 9ti let, ale i tak si myslím že je to dost drahé. NO ale co by jsme pro Tinku neudělali. :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí