SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1959
2.1.10 20:55
:palec:

Příspěvek upraven 02.01.10 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
2.1.10 21:01

Ahoj holký pár dní jsem tu nebyla a už nějak nestíhám.Jinak všem přeji šťastný nový rok zdravá miminka a krásné těhulkování.Já jdu 11.1 na utz těším se jestli už uslyším srdíčka a hlavně je zase uvidím.
Přidávám údaje poslední MS 13.11.09 první pozitivní test 13.12.09 termín porodu zatím nevím 21.12.09 na utz nalezeny dvě krásné fazolky cca 4 týden..Zatím bezdětná a rok vdaná jinak s manželem žijeme už 6 let. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
2.1.10 21:51

PetulaV - a nechceš si zařídit nějaké metříky, ať máme ty informace hezky před očima? :wink:
Já jdu na UTZ až 14.1 a nemůžu se dočkat :srdce:
Tutinko - tak to máš fajn, že máš tak hodného koníka :palec: Tak ono to ježdění určitě není na škodu, ale jsem méně odvážná. A na lyže bych nevlezla ani náhodou, to raději na koně. Já jsem teď vůbec hodně opatrná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
2.1.10 21:59

Taky se nemůžu dočkat, až uslyším srdíčko :-)
A přidávám fotku s koníkem a hafinou ;-)
 http://photos-e.ak.fbcdn.net/…407467_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.1.10 14:30

Ahoj můžu se přidat?:) Je mi 19 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Už jsem si na tu myšlenku docela zvykla a ráda bych si o tom s někým občas popovídala, protože moje kamarádky mají trochu jiné starosti. Termín bych podle poslední menstruace měla mít taky někdy v srpnu:)..btw hodně štěstí do Nového roku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
3.1.10 22:13

Tuti, nádherná fotka! Krásný kůň, pes je boxer? Známí mají boxerku, je úžasná. My máme zítra 8letého labrouše, kliďase, jen chudák nemůže pochopit, že se s ním teď nemůžu mazlit, bo bych se :poblion:
SaNi, vítej!Dělám VŠ, tak můžeme na školu nadávat spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.1.10 22:32

Srpen 2010

Tak po peti mesicich obrovske driny :hug: jsem se 11.12.2009 dozvedela podle testu ze jsem konecne tehotna. Bude to me prvni miminko a silene se tesim, na svet by melo prijit 19.08.2010…Takze se oficialne pridavam k srpnu 2010. Budu rodit ve Skotsku, kde bydlim s manzelem jiz patym rokem…Prali bychom si chlapecka, tak uvidime:}} Jinak vubec nezvracim, ale silene me boli zada…Preji Vam vsem hezky den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.1.10 08:30

Ahojík holky,
jsem tu dlouho nebyla, není nějak čas.
jinak Vám všem přeji krásný a šťastný nový rok 2010 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.1.10 08:47

Ahoj

holky. Zdravím vás všechny v novém roce a přeji hodně moc zdravíčka :-) Vítám tu nové přírůstky. Vůbec jsem neměla mezi svátkama čas jsem nakouknout, koukám, že jste se činili :lol: 22.12. jsem byla znovu na UTZ a už bylo vidět krásné :srdce: byla jsem z toho dojatá. Moje Dr. se mě hned zeptala jestli chci fotečku, hned jsem si jí vzala :-) Další KO mám 11. 1. TP zatím nemám určen, jen mi Dr. oznámila, že budu na rizikovém, kvůli těm ledvinám. :cry: Také říkala něco o kontrole na genetice, tak z toho mám trochu vítr, nemáte s tím někdo zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.1.10 09:08

Ahojky,

Ani já jsem přes svátky vůbec nestíhla. Moc vítám nové těhulky!!!

Borůvko,neboj na genetice se Tě vyptají na Tvé a partnerovo nemoci + nemoce v rodině a zaměří se na mimískovi ledviny…pokud bude vše o.k., tak myslím, že nic víc Tě nečeká. A co ty kg drží se dole? Moc gratuluji k :srdce: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.1.10 09:50

Ahoj holky.Taky Přeji štastný Nový rok :-D Měla bych dotaz.Asi od začátku těhu mám výtok,je do žluta a je i cítit.Dr mě na to dala vag.čípky ale zabralo to jen na chvilku a zas se to vratilo,za den vypotřebuju i 3 imtimky. :-? Dr.říkala že stím bohužel nemuže nic dělat až po tom 12.týdnu mě muže dát AtB.Jenže bojím se jesli to nějak nemuže ohrozit mimíska ale snad ne.Nevíte o nějakých třeba bylinkových výplachách nebo něco podobného.Díky za názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.1.10 10:09

já mám taky výtok, ale asi ten normální, protože není cítit, ale sem tam intimku musím mít.
CHCI SE ZEPTAT! neschopenku třeba jen na 14 dní může vystavit i můj praktický lékař? nebo musí přímo gyndařka? potřebuju jen na leden, v práci nic netuší a bohužel mě docela pracovně zatěžují. sice netahám krabice, že jo, ale i kancl je na nervy…
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.1.10 12:07

Ahoj holky,
přes svátky jsem vůbec nestíhala (ještě, že to všechno máme za sebou :roll: ), a když byla chvilka, o comp jsme se „mlátili“ s chlapem :wink:
Na první kontrole u doktora bylo všechno v pořádku, srdíčko tlouklo jak o život, dokonce fotku toho našeho svalovce (= slova gynekologa :-D ) jsem dostala.
Akorát moje těhu stále tajíme. Nějak nebyla nálada to sdělit. Ale nevadí. Na konci ledna bych měla dostat těhu-průkazku, tak pak už to snad konečně prozradíme :wink:
Jinak vítám nově příchozí a zároveň bych Vám všem chtěla popřát, ať se k Vám v roce 2010 štěstí neobrací zády!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
4.1.10 13:33

Pájunko, já při prvním těhu měla taky furt výtok, ale světlej vodovej. Bez intimky jsem se neobešla. dr mi dělala i stěry a bylo vše o.k., dostala jsem jen nějaké čípky s glycerolem, ale bylo to furt stejné, tak jsem nic nebrala.

Kachni,tak s neschopenkou teda nevím, ale jestli to bude neschopenka kvůli těhu myslím, že může vystavit jen gynekolog.

Ywett,ty jsi byla na kontrole dnes? Moc gratuluji!!!A bude fotečka? A kolikátý jsi vlastně tt?

A kde pak máme LuckuL???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.1.10 14:17

Luci, já vlastně ani nevím, jaký jsem týden :oops: Že by v 10.? :wink: U doktora jsem byla 22.12. Jsem hrozná, od tý doby jsem se sem nedostala :oops:
Fotečku našeho svalovce máš tady:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital