Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holký pár dní jsem tu nebyla a už nějak nestíhám.Jinak všem přeji šťastný nový rok zdravá miminka a krásné těhulkování.Já jdu 11.1 na utz těším se jestli už uslyším srdíčka a hlavně je zase uvidím.
Přidávám údaje poslední MS 13.11.09 první pozitivní test 13.12.09 termín porodu zatím nevím 21.12.09 na utz nalezeny dvě krásné fazolky cca 4 týden..Zatím bezdětná a rok vdaná jinak s manželem žijeme už 6 let.
![]()
PetulaV - a nechceš si zařídit nějaké metříky, ať máme ty informace hezky před očima? ![]()
Já jdu na UTZ až 14.1 a nemůžu se dočkat ![]()
Tutinko - tak to máš fajn, že máš tak hodného koníka
Tak ono to ježdění určitě není na škodu, ale jsem méně odvážná. A na lyže bych nevlezla ani náhodou, to raději na koně. Já jsem teď vůbec hodně opatrná ![]()
Taky se nemůžu dočkat, až uslyším srdíčko ![]()
A přidávám fotku s koníkem a hafinou ![]()
http://photos-e.ak.fbcdn.net/…407467_n.jpg
Ahoj můžu se přidat?:) Je mi 19 a zjistila jsem, že jsem těhotná. Už jsem si na tu myšlenku docela zvykla a ráda bych si o tom s někým občas popovídala, protože moje kamarádky mají trochu jiné starosti. Termín bych podle poslední menstruace měla mít taky někdy v srpnu:)..btw hodně štěstí do Nového roku! ![]()
Tuti, nádherná fotka! Krásný kůň, pes je boxer? Známí mají boxerku, je úžasná. My máme zítra 8letého labrouše, kliďase, jen chudák nemůže pochopit, že se s ním teď nemůžu mazlit, bo bych se ![]()
SaNi, vítej!Dělám VŠ, tak můžeme na školu nadávat spolu ![]()
Tak po peti mesicich obrovske driny
jsem se 11.12.2009 dozvedela podle testu ze jsem konecne tehotna. Bude to me prvni miminko a silene se tesim, na svet by melo prijit 19.08.2010…Takze se oficialne pridavam k srpnu 2010. Budu rodit ve Skotsku, kde bydlim s manzelem jiz patym rokem…Prali bychom si chlapecka, tak uvidime:}} Jinak vubec nezvracim, ale silene me boli zada…Preji Vam vsem hezky den ![]()
Ahojík holky,
jsem tu dlouho nebyla, není nějak čas.
jinak Vám všem přeji krásný a šťastný nový rok 2010 ![]()
holky. Zdravím vás všechny v novém roce a přeji hodně moc zdravíčka
Vítám tu nové přírůstky. Vůbec jsem neměla mezi svátkama čas jsem nakouknout, koukám, že jste se činili
22.12. jsem byla znovu na UTZ a už bylo vidět krásné
byla jsem z toho dojatá. Moje Dr. se mě hned zeptala jestli chci fotečku, hned jsem si jí vzala
Další KO mám 11. 1. TP zatím nemám určen, jen mi Dr. oznámila, že budu na rizikovém, kvůli těm ledvinám.
Také říkala něco o kontrole na genetice, tak z toho mám trochu vítr, nemáte s tím někdo zkušenosti??
Ahojky,
Ani já jsem přes svátky vůbec nestíhla. Moc vítám nové těhulky!!!
Borůvko,neboj na genetice se Tě vyptají na Tvé a partnerovo nemoci + nemoce v rodině a zaměří se na mimískovi ledviny…pokud bude vše o.k., tak myslím, že nic víc Tě nečeká. A co ty kg drží se dole? Moc gratuluji k
!!!
Ahoj holky.Taky Přeji štastný Nový rok
Měla bych dotaz.Asi od začátku těhu mám výtok,je do žluta a je i cítit.Dr mě na to dala vag.čípky ale zabralo to jen na chvilku a zas se to vratilo,za den vypotřebuju i 3 imtimky.
Dr.říkala že stím bohužel nemuže nic dělat až po tom 12.týdnu mě muže dát AtB.Jenže bojím se jesli to nějak nemuže ohrozit mimíska ale snad ne.Nevíte o nějakých třeba bylinkových výplachách nebo něco podobného.Díky za názor ![]()
já mám taky výtok, ale asi ten normální, protože není cítit, ale sem tam intimku musím mít.
CHCI SE ZEPTAT! neschopenku třeba jen na 14 dní může vystavit i můj praktický lékař? nebo musí přímo gyndařka? potřebuju jen na leden, v práci nic netuší a bohužel mě docela pracovně zatěžují. sice netahám krabice, že jo, ale i kancl je na nervy…
díky
Ahoj holky,
přes svátky jsem vůbec nestíhala (ještě, že to všechno máme za sebou
), a když byla chvilka, o comp jsme se „mlátili“ s chlapem ![]()
Na první kontrole u doktora bylo všechno v pořádku, srdíčko tlouklo jak o život, dokonce fotku toho našeho svalovce (= slova gynekologa
) jsem dostala.
Akorát moje těhu stále tajíme. Nějak nebyla nálada to sdělit. Ale nevadí. Na konci ledna bych měla dostat těhu-průkazku, tak pak už to snad konečně prozradíme ![]()
Jinak vítám nově příchozí a zároveň bych Vám všem chtěla popřát, ať se k Vám v roce 2010 štěstí neobrací zády!
Pájunko, já při prvním těhu měla taky furt výtok, ale světlej vodovej. Bez intimky jsem se neobešla. dr mi dělala i stěry a bylo vše o.k., dostala jsem jen nějaké čípky s glycerolem, ale bylo to furt stejné, tak jsem nic nebrala.
Kachni,tak s neschopenkou teda nevím, ale jestli to bude neschopenka kvůli těhu myslím, že může vystavit jen gynekolog.
Ywett,ty jsi byla na kontrole dnes? Moc gratuluji!!!A bude fotečka? A kolikátý jsi vlastně tt?
A kde pak máme LuckuL???
Luci, já vlastně ani nevím, jaký jsem týden
Že by v 10.?
U doktora jsem byla 22.12. Jsem hrozná, od tý doby jsem se sem nedostala ![]()
Fotečku našeho svalovce máš tady: