Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak já se tky pochlubín našimi mazlíky. tohle je náš andílek, který nás před necelými 2 měsíci opustil
A tady jeho menší a vzteklejší bráška, který nám dělá společnost a těší se s náma na miminko
Ahojky dnes je dobrý den pár vět pro pobavení ráno manžel odjel tak si říkám vyspím se a v tom slyším jak Nella okusuje tapetu na kuchyšké lince(od té doby co ji máme je tam už druhá tapeta)tak dostala poprvé pak jdu na snídani(bydlíme totiž v práci pracuji na pensionu)a během půl hodinky co jsem nebyla doma zvládla Nella vzteky vytrhat lino za hlavními dveřmi,že nešli otevřít takže nejen že jsem se rozčílila,ale trochu jsem ji poponesla (má už 18 kg) a dostala znova.Dávám ji ještě jednu šanci jdu ji venčit vracíme se domu a v tom Nella vidí asi tak 300m od nás spoustu dětí(miluje děti¨)a co se nestalo utekla jak jinak opět jsem nas… dostává znova.Přijdeme domů a já si říkám tak to by snad dnes stačilo ono ne o 5 minut později žvýká a trhá moji pantofli co dodat náš roztomilí hafíček je dnes na zabití.
![]()
Omlouvám se že jsem se tak rozepsala,ale to nešlo si to nechat pro sebe.
Lucie krásný hafíci je mi líto že Vás jeden opustil .Jojo myslím chodského psa(pokud se mi to povede přidám fotečku)byla hrozné zlatíčko to Nella je anděl s ďáblem v těle
![]()
Zdraví nové těhulky a přeji krásné těhulkování.
Petul to je uličnice, náš Jonáš je taky takový, když něco provede a dostane, tak je mu to úplně šumák, klidně to udělá okamžitě zase ![]()
Foto určitě hoď, jsem zvědáva ![]()
Tak já letím na oběd, zatím papa ![]()
všechny nové maminky a přeuju jim i mimíškům hlavně zdravíčko, klid a hodné tatínky. ![]()
budu tu až v pondělí, tak si pohodově a ve zdraví užijte víkend a zvládněte tu haldu sněhu
Taky nám tu na Šumavě pěkně nasněžilo.
papa
Ahojky,
moc nestíhám přispívat tak aspoň dočítám. Všem moc gratuluji a vítám nové těhulky…
Tak srdíčko mám potvrzené. Je mi pořád hrozně zle, tak jsem dostala i torecan neb mi z toho zvracení začli praskat žilky v krku a tím jsem zvracela i krev. No fuj… Nikomu to nepřeju. Opatrujte se. Budu asi až v pondělí nějak víc.
Ahoj, tak jsme zoět doma, si vždycky tak oddychnu ![]()
Dneksa to tedy byla cesta, bus jel dobře, ale z Brandýsa jezdím autem a to už bylo pěkně nasněženo, párkrát se mi to klouzlo, a to jsem jela krokem, od koně už to bylo veselejší, potkali jsme i pluh proti nám, ale kus za ním toho sněhu zas bylo požehnaně.
Zítra jedem zas na hory, když to půjde, tak se vážně těším na cestu ![]()
LuciL, krásnej haf! A druhej taky dobrej (nemám tedy tyhle prcky v lásce, neb znám jen vzteklouny), ale v kombinaci s rotvajlerem to muselo působit kouzelně
Budete chtít ještě dalšího psa? Asi máte domek, že.
Renatiko, vítám a přeju hodně štěstí, ať je vše ok!
Moc dekuju za pridani Andrimce
![]()
Mam jen jednu ‚technickou malou‘-Terezka má v dubnu už 12 let ![]()
DÍKY MOC!!!! ![]()
Ahoj, tak vsem tehulkam zavidim k ultrazvukum, jelikoz jsem ve Skotsku tak tady pujdu na prvni ultrazvuk okolo 11 ci 13tt. 5.1. jsem teprve byla navstivit poprve midwife, ktera mi polozila 100 otazek, vysetrila mi tlak a take do moce dala nejaky papirek a rekla ze je to cisty. Jinak krev mi vubec nebrala… Tak jsem trosicku ze vseho vice nervozni, protoze bych chtela vedet, ze je vse v poho. Muze mi prosim take nekdo napsat co je KO?? Podle PM jsem v 8+1tt. // jsem mela jiz 11.12. Tak doufam, ze u me je vse ok… A vsem Vam preji prijemne tehotenstvi.
Uz bych taky chtela slyset ![]()
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230prs__.png:http://tickers.baby-gaga.com/…230prs__.png
Moje miminko ![]()
Andrimka píše:
Farska Terezka opravenajsem se sekla o 10let
Katuskowww KO = kontrola u doktora. (já chodím co 3týdny)
Z těch maminkovských časopisů mám vyčteno,že si tu v čechách můžeme celkem pískat jak o nás dbají a vyšetřují. Vím, že v plno zemích je to tak jak píšeš, UTZ+krev hodně pozdě… A my tu bombardujeme fotkama a KO apod. a ty stále čekáštak se drž a opatruj.
Mishaczek chudinko, drž se!! zní to neuvěřitelně ty popraskané žilky, fujky.
Dekuji za vysvetleni KO, ted uz tomu rozumim:}} Je to tak kazda zeme to ma jine… Ja musim jen doufat, ze vse je v poradku… V Cechach jste jako v bavlnce… ja Vam muzu jen zavidet… Tak vsem Vam drzim palce
![]()