SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1744
9.1.10 00:33

Ahoj holky, i já dlouho vyčkávám s prosbou o přidání, ikdyž poctivě pročítám od samýho začátku :oops:
My jsme těhu po umělém a ve středu se poprvé ukázala :srdce: :srdce: :dance: Příští týden jdu poprvé ke své doktorce, tak uvidíme - musím se šetřit, což nemám moc ve zvyku :roll:
Zdravím moc všechny těhulky a přeju, aby bylo vše v pořádku a mimískové rostli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.1.10 10:08

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
9.1.10 10:10

Ahoj holky, jsem tu nova. Pozitivni test jsem mela uz 2.12, ale na tuhle diskusi jsem prisla az ted. Jsem v 10tt. Tak zdravim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
9.1.10 10:53

ahoj, tak ještě před odjezdem jsem nakoukla, nějak jsme si přispali.

katusko, někdy si myslím,že v ČR nás zbytečně plaší, stresují, že nejvíc pro pohodové těhu je klid a pohoda a ne testy a testy…

Víc jak půl mého těhu byl stres, většinou původcem byli lékaři, nechci říct, že tu není dobrá péče, ale pořád tu s tebou jednají jako s pacientem, který se bezpodmínečně musí všemu přizpůsobit a nemá nárok na vlastní názor.

katule vítám a gratuluju ke dbvojčátkům ;-)

werco, taky vítám, se tu pěkně množíme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
9.1.10 14:35

Andri, děkuju moc za přidání do seznámku. Jojo, pochopila jsi to dobře, UTZ ve středu ukázal 2 bušící srdíčka :oops: .
Koukám, že dvojčátka už jsou v seznámku troje 8-o My bychom měli mít TP 22.8. podle poslední MS (15.11), ale uvidíme, jak nám to ve čtvrtek paní doktorka spočítá a taky, jak všechno bude probíhat dál. Jsme přeci jen ještě hodně na začátku a u dvojčátek se může stát cokoliv :-?
Tak přeji všem krásný zachumelený víkend, tady už se to zase sype :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
10.1.10 10:24

Ahoj holky,

děkuji za přivítaní a přidání do seznamu :palec:
Chtěla jsem se Vás zeptat, jak ze začátku prožívate těhotenství…Holky, co už mají miminka, tak radí, ať si to užívame, že ta doba v bříšku letí…Jenomže, když si tak čtu, kolik těhotenství je neúspěšných, bojím se vubec radovat, abych to nějak nezakřikla, abych se netěšila předčasně (jsem dost pověrčivá :-( ) Na kočárek nebo dětské oblečení se bojím pohlédnout… 8-o

Jo, a taky jsem se Vás chtěla zeptat, kolik je Vám let, mně je 26 a je to moje první těhu a sestřička, co mi brala krev mi říka: jaká jste jěště mladá! tak to mně pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
10.1.10 12:41

Holky diky za pridani na seznamek. Michel ja jsem o 10 let starši,mam 36,ale ja jsem otehotnela po umelem oplodneni na potreti,tak se to protahlo.
Holky me zajima jak se to u vas z tehu nevolnostma, ja jsem mela 3 tydny bolesti hlavy a pocit na zvracenia a unavu,ale všechno zmizelo nejednou v 8tt, mam strach jestli je s prdolkou všechno ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
10.1.10 16:39

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, vítám všechny nové maminky, krásně se rozrůstáme. :potlesk: To bude porodnost!
Jinak, co u nás nového, pořád padá bílý hnus, tak manžel neustále prohazuje naši dlouhou cestu k domečku, já mu moc nepomůžu, tak je na to chudák sám.
Na odběrech jsem už byla, musela jsem nalačno a to bylo :poblion: , brali mi krevní obraz, žloutenky,HIV, krevní skupinu a glykémii. 19. jdu na genetiku, budou brát odběry a pak ultrazvuk, já se vždycky bojím :oops:
Zle je mi pořád, je jedno jestli ráno nebo večer…
Holky, co pijete? Nemůžu vodu, čaj, colu, džus, teď jsem byla týden na piškotech a vodě s citronem…chjo, ať to už přejde. U prvního to nebylo tak strašné nebo jsem zapomněla??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.1.10 17:32

Ahoooj!!!

Moc zdravím nové maminky…jen teda už se pěkně ztrácím…dočítám pravidelně, ale psát jsem líná :oops: …furt je mi podivně…někdy je to o.k. a někdy děs. Dnes jsem vstoupila do druhého trimestru toto letí.

Liško, já si taky říkám, že při prvním těhu mi až tak strašně zle nebylo nebo už si to nepamatuju :lol: …je fakt, že na tohle člověk rychle zapomene. A s pitím mám taky problém…, což si teď občas s chutí dám jdou ty studené sladké čaje. Před těhu jsem je nesnášela :lol: . Jinak s pitím mám též problém.

Renatiko,neboj to, že nemáš nevolnosti vůbec nic neznamená. I mně se stane, že dva dny nic a pak je to děs. Moooc gratuluju!!!

Michelll,moc Tě tu vítám a gratuluji!!!Já se u prvního těhu bála děsně…dost dlouho trvalo než se povede, pak vyšel špatně tripll test, pak malá málo kopala…no já zrovna dobrý příklad k veselému a šťastnému těhu nejsem. ALe naštěstí dopadlo vše dobře a máme doma krásnou, zdravou holčičku…No a teď u druhého těhu jsem na tom podobně…v 7ttjsem trochu krvácela, tak se taky furt bojím. Drž se a ono to fakt rychle uteče.

Katule,moc gratuluju k :srdce: :srdce: …to tu bude dvojčátek.

Katuskowww,s tou péčí je to v ČR opravdu jiné a myslím, že zrovna v gynekologii fakt na dobré úrovni, ale neboj oni se tam o Tebe dobře postarají!!! A ty jsi se do Skotska vdala?

Borůvko,doufám, že už jsi v pořádku a žádné střevní nevolnosti se nekonají.

Mishaszek,koukám, že teda nevolnosti máš pekelné a to si říkám, jak je mi furt zle, ale na Tebe teda nemám. Jak se zvládáš starat o kluky? Držím palce ať je brzy líP!!!

Luci,hafani jsou úžasný :srdce: :srdce: :srdce: !!!

Petul,jste měli fakt super den s hafanem…,jak dopadl zbytek dne? A bydlet v penzionku a mít snídani přichystanou bych si nechala líbit :palec: !

Holky víc, fakt nevím…i tak to bude asi zmatené…snad jen, že ještě zdravím Tutinku, Andrimku, Kachnika a všechny na které jsem zapoměla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
10.1.10 18:20

Ahojky koukám že nás tu je už hodně a to je super zdravím všechny nové těhulky a přeji hodně zdarvíčka a pohodové těhu.
A jak to dopadlo s hafanem zjistila jsem že to bylo naschvál z důvodu toho že ten den manžel odjel na celý den(to se nestává tak často jak jsem říkala bydlíme v práci)tak byla normálně vzteklá protože když se večer vrátil tak byla jak andílek a od té doby je to úplně vzorný pejsek :-D :-D :-D
Je fakt že je výhoda že bydlíme na pensionu je to tedy i s restourací nemusím zatím vařit(až budou děti tak budu,ale těším se na to,ale má to jednu nevýhodu a to u že máme koupelnu nad kuchyní takže rána jsou teď někdy pro mne dost náročný :poblion: :poblion:
:poblion:
A ke všemu teď tu je jeden lyžařský výcvik za druhým takže 40 dětí většinoou sedmá třída docela nářez.
Jinak jsem spokojená moooc a hlavně pořád na čerstvém vzduchu a šumava je fakt krásná a v zimě bych řekla,že nejhezčí.
Holky zítra jdu na utz držte palečky měli by být už :srdce: :srdce:,aby vše dobře dopadlo.
Já jediné co poránu zvládnu je jogurt a rohlík s máslem jinak nic jiného a celkově moc nejím až mne manžel začal do jídla honit a s pitím je to taky těžké jeden den mohu vše a pak nemůžu čaj a pak zase minerálku tak jen vodu fakt je to každý den jiné,ale zjistila jsem,že když je mi hodně zle tak pomáhá zmrzlina fakt mi několikrát zklidnila žaludek.
Odběry mi doktor ještě nedělal ale nevím jak zvládnu jít ráno nalačno jakmile se nenajím tak zvracím no bude to náročné.
Holky opatrujte sebe i miminka a já se zítra ozvu. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.1.10 18:26

.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
10.1.10 19:45

Ahoj, zdravím po návratu z hor ;-)
Sice máme víc sněhu tady v Benátkách, ale i tak tam sněžilo a byklo to moc fajn :-)
Zítra jdu taky na KO, tak na nás myslete, mám strach, aby bylo vše, jak má být… Taky mi teď je nějak míň špatně. Ale ono se mi v práci zas udělá, si myslím, tam totiž máme ve dvoře restauraci a přes chodbu to jde až ke mě do kanceláře, je to teda :poblion:

michelle, poprvé jsem byla těhu v 25 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
11.1.10 09:54

Ahoj holky, tak se taky hlásím po víkendu :mavam:

michellle já si taky myslela, že to těhotenství bude úplně jiné. Těšila jsem se, jak si ho budu naplno užívat a realita je trošku jiná. Je to celodenní strach, který začíná hned jak ráno otevřu oči :oops:
V 6 týdnu jsem začala špinit, našli mi hematom, který se sice už vstřebal, ale pořádný strach už zůstal.
Naštěstí mi není vůbec špatně, nevadí mi žádné pachy a jediný můj příznak je, že mi ukrutně narostla prsa :dance:
A já nejsem vůbec pověrčivá, takže za odměnu za vstřebaný hematom jsem koupila fazolce už 2 bodýčka a tepláčky :oops: Nemohla jsem si pomoct.
Navíc já si nemyslím, že by mi to mohlo přinést smůlu, spíš mě to potěší a zastávám názor, že jestli se něco pokazit má,tak se to může pokazit i měsíc před porodem. :oops: :-(

renatiko, neboj s miminkem je určitě všechno v pořádku, jak jsem psala, mě není špatně vůbec. Na vývoj miminka nemá nevolnost žádný vliv. Teda aspoň doufám :wink:
Já z toho byla ze začátku špatná, říkala jsem si, že něco není v pořádku, když mi není zle a můj doktor říkal, že mám být jedině ráda a že broučkovi se daří taky skvěle. :wink: A stejné je to určitě i u tebe. Tělo už mimíska pěkně přijalo, nebrání se té změně a už ho bude jen hýčkat do té doby, než se drobek rozhodne vykouknout na maminku. :wink:

Ahoj Luci :mavam: ty jo, ty už jsi ve druhém trimestru 8-o 8-o 8-o
To je strašný, já už se ho t aky nemůžu dočkat, že to nejkritičtější období už bude za náma :think:
A co malá? Jak užívá sněhu? Chodíte sáňkovat? :wink:

Holky, chci se zeptat, jak to máte s vitamínama v těhu. Já beru jen listovku a moc se mi nechce se ládovat něčím dalším. :oops: Jaký na to máte názor?

Jo a mě je 24, v době porodu mi bude 25 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.1.10 12:42

Ahoj všem.Loučím se s Váma.Bohužel měla jsem zam.těhu :cry: .Měla sem být už 10týden a mimi se zastavilo na 6+4t.Takže se opatrujte.ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
11.1.10 13:01

Ahojky

tak po střevních problémech ani stopy. V sobotu jsem :poblion: celé odpoledne a k tomu migréna, ale od té doby pohoda ani už mi není po jídle špatně, tak doufám, že už to tak zůstane :-) Dnes jsem byla na kontrole, Dr. měla nějaký porouchaný UTZ tak jsem toho moc neviděla, ona jo :mrgreen: smála jsme se když říkala tady je to a tady to a já tam viděla jen blikající obrazovku. Jo ta technika :pocitac: Ale příště už bude opravený, tak snad toho uvidím víc. Jinak :srdce: je v pořádku. Jsme 9 týden :-) Teď v pátek jdu na krev a další kontrolu mám 25. 1. - Také beru jen listovku a vitamín C. Nechci to moc kombinovat, aby to nebylo horší než lepší. Snažím se jíst pomeranče mandarinky a jablíčka a také hodně zeleniny. Jinak mě je také 24 let a v době porodu už skoro 25. Zdravím a vítám nové maminky a držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí