Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jóóó…nevim, kam všichni chvátají a chtějí vměstnat svůj život mezi 20 a 30 rok života, jak kdyby měli umřít ve 40-ti, fakt strašný, kdo si počká, dočká se hezkých věcí a ten kdo pospíchá, nechá vše hezké za sebou
Na stezce se psem potkáš leda tak úchyláka
najdi si kamarádky a choďte společně na různé akce od discoték (jsou i podniky, kde někoho pod 30 ani nepotkáš), přes bary, kina, divadla, sportovní akce, cvičáky pro psy, dovolené u moře, na horách, na kolech, galerie…začleŇ se do nějaké party, to nevadí, že jsou tam ostatní v páru, jednou se tam prostě vyskytne single chlap a třeba to klapne
takhle se seznámila moje 4Oti letá sestra se superchlapem v partě na běžkách a ve 42letech mu porodila zdravého chlapečka ![]()
@Conulka píše:
Na stezce se psem potkáš leda tak úchylákanajdi si kamarádky a choďte společně na různé akce od discoték (jsou i podniky, kde někoho pod 30 ani nepotkáš), přes bary, kina, divadla, sportovní akce, cvičáky pro psy, dovolené u moře, na horách, na kolech, galerie…začleŇ se do nějaké party, to nevadí, že jsou tam ostatní v páru, jednou se tam prostě vyskytne single chlap a třeba to klapne
takhle se seznámila moje 4Oti letá sestra se superchlapem v partě na běžkách a ve 42letech mu porodila zdravého chlapečka
úchyláka může potkat kdekoliv a daleko víc jich bude ve městě, prostě chodit mezi lidi, to stačí
@VENIVINIVICI jo však tak jsem to taky myslela, ten úchylák byl nadsázka - trochu
@Anonymní píše:
Ahoj Holky,Za dva měsíce mi bude 30. Jsem skoro 3 a půl roku sama. Jak se smířit s tím, že zůstanu sama bez dětí a manžela. Zkoušela jsem různé seznamky a nic. Okolo mě jsou muži kolem 30 a více nepoužitelní nebo zadaní. Myslím si, že když se neseznámí pád do 25 je žena odsouzena zůstat sama. Nemám přehnané požadavky na partnera. Hledám nekuřáka s kladným vztahem ke zvířatům. Kamarádky nemám a a v práci jsme ženský kolektiv. Chodím na procházky se psem a třeba do hospody nebo kavárny, kina a tam jsem nikoho nepotkala. Na seznamkách jsem taky na nikoho nenarazila.
Mě je 46 a do hrobu se ještě nechystám
, být mi 30, tak mě ani ve snu nenapadne, že jsem stará.
Zakladatelko, zkus nějaký hobby market, kamarádce se tam již 2× poštestilo, ze ji tam pekny chlap oslovil, ale je zadana ![]()
Ve 30 jsem měla několik nápadníků a vždy pres práci. Jeden z nich je už x let můj manžel ![]()
Mimochodem děti jsem měla ve 33 a 38 letech ![]()
@Breberka123 píše:
Zakladatelko, zkus nějaký hobby market, kamarádce se tam již 2× poštestilo, ze ji tam pekny chlap oslovil, ale je zadana
Někdy se to podaří dříve někdy déle.
Příspěvek upraven 09.09.17 v 21:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
asi bych potřebovala trochu povzbudit. Nějak to dneska na mě padlo. Možná za to může i počasí. Připadám si stará, nepotřebná, zoufalá a k ničemu. Možná za to může i fakt, že jsem bez partnera, jsem bezdětná, bylo mi 35 a nedovedu se smířit s tím, že mi ujel vlak. Když potkám na ulici těhulku, tak jí závistivě koukám na bříško. Moje poslední tři vztahy byly ze seznamky, trvaly každý tak 2 roky a ani jeden nedopadl, takže na seznamku určitě nechci. Když to řeknu blbě, tak „závidím“ i opuštěným maminkám ne to, že to mají těžké, ale že mají to svoje dítě, které jim dává smysl života, pro kterého tu musí být a že to jejich dítě je má rádo, protože je jejich maminka.
Propadám pocitu beznaděje, že jsem si zavinila život k ničemu. Nevím, jestli se dá někde najít pohodový čestný muž a hlavně normální. Připadá mi, že dneska všichni všechny podezřívají a snaží se toho druhého jen využít.
Chybí mi sebevědomí, chybí mi hrdost, nevážím si sebe sama. Dneska mám splín, tak se nezlobte, třeba mě některá z vás potěší, že ještě není nic ztraceno. Stydím se za sebe.
Přidávám po dlouhé době jeden osobní postřeh. Žena, která se trápí, že jí ujel vlak, a podezřívá chlapy, že si chtějí třeba jen užít a odejít, tenhle svůj pocit vyzařuje do okolí, a chlap který opravdu hledá, brzy zaregistruje, a uteče před ní. Kdo by chtěl babu, která honem honem spěchá, jako že je pro ní 35 konec světa. Taky je od věci zamyslet se, jestli si za to náhodou ta která žena nemůže sama. Ne každý chlap chce dobývat a uhánět, a některé ženské nároky nejsou normální. Tak nebude mít auto a barák, no a co? Jde jí o barák, nebo o partnera a o děti? Někteří chlapi děti prostě nechtějí, a nejhorší je si zoufat, že jsem sama - to je vidět přímo na obličeji - otrávená chudinka. Já osobně před takovýma zoufajícíma zdrhám. Baba musí být spokojená sama se sebou, ne zoufalka - to prostě nepřitahuje. A znám jich dost, které v pohodě beze spěchu po 35 stihly mimčo, dvě, i tři.
Ahoj holky, taky mam ted takovou depku. Je mi 35 mam petilety vztah a pritel syna 7. O dalsim diteti zatim nechce ani slyset a ja se bojim ze se to nezmeni. Pritele nechci ztratit tak vlastne jen stale cekam a cekam.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky mam ted takovou depku. Je mi 35 mam petilety vztah a pritel syna 7. O dalsim diteti zatim nechce ani slyset a ja se bojim ze se to nezmeni. Pritele nechci ztratit tak vlastne jen stale cekam a cekam.
A jsi vdaná? Žijete spolu?
@mrav
Vdana ne, zijeme spolu v mensim byte on by mel nejradsi maleho u sebe ale ja delam dvanactky jsem cely den pryc a on taky pracuje. On si ho bere skoro denne odpoledne do vecera snazi semu to vynahradit jen na me se obcas zapomina co chci ja.
. Obcas je i urazeny kdyz s nimi nejdu ven taky jsem znicena po praci a nechce se mi no a pak mam depky. Je to slzitejsi jeho ex mu dela naschvaly a on je porad ve stresu.
O dalším dítěti nechce zatím slyšet? je ti 35 a kdy ho chce mít až ti bude 50..