Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.4.18 18:15

No budu si muset o tom s nim promluvit nic jineho se neda delat hlavne se rozhoupat k tomu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.18 18:17

@Paola21 @pe-terka no prave kolikrat si to rikam a mam to zapotrebi atd. ale potom prijde postezuje si nadava na ex a me je ho az lito a jsem zticha…

• Citovat
  • Upravit
14642
22.4.18 18:17
@pe-terka píše:
a máš tohle zapotřebí? :nevim:

Přesně. To nechápu. Tak dlouho bych nečekala ani omylem. Žádný chlap na světě se nestojí za to, abych se vzdala kvůli němu mateřství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.4.18 18:25
@Anonymní píše:
@Paola21 @pe-terka no prave kolikrat si to rikam a mam to zapotrebi atd. ale potom prijde postezuje si nadava na ex a me je ho az lito a jsem zticha…

NO jo chudáček… tak si holt udělal dítě s nesprávnou ženou, to ale neznamená, že má právo tobě mateřství upřít. Buď ať se vzmuží nebo ať ti na rovinu řekne, že dítě nechce a ty máš šanci se zařídit s někým jiným. Tohle je od něj hodně sobecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.4.18 18:31
@Anonymní píše:

Ale na lítosti se přeci nedá stavět vztah. Ty nejsi jeho matka, nebo sestra, aby jsi ho politovala, jaká je jeho bývalaka semetrika.To je jeho problém. Vy žijete ve vleku jeho bývalky, která s vámi pěkne voře. Ta musí být pěkně vysmátá, jak vás má dobře vycvičené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.4.18 18:34
@nostress píše:
Ale na lítosti se přeci nedá stavět vztah. Ty nejsi jeho matka, nebo sestra, aby jsi ho politovala, jaká je jeho bývalaka semetrika.To je jeho problém. Vy žijete ve vleku jeho bývalky, která s vámi pěkne voře. Ta musí být pěkně vysmátá, jak vás má dobře vycvičené.

Souhlasím, ty jsi vlastně chůva dítěte jeho ex, a když má jít ven sám tvůj přítel s malým, a ty jsi unavená, tak dostaneš ještě sprdana a milostpán je uražený.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.4.18 19:23
@nostress píše:

to teda jo. Lepší „macechu“ klukovi nemohla dopřát. S vlastním bytem, hlídají s mužem (byť se skřípěním zubů) takřka neomezeně, sourozenecká konkurence v nedohlednu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.4.18 19:26
@pe-terka píše:
to teda jo. Lepší „macechu“ klukovi nemohla dopřát. S vlastním bytem, hlídají s mužem (byť se skřípěním zubů) takřka neomezeně, sourozenecká konkurence v nedohlednu :pankac:

Jj, zakladatelka si mohla za pět let jako au pair vydělat slušné peníze. Toto dělá zadarmo, a ještě si musí nechat skákat po hlavě.

Příspěvek upraven 22.04.18 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.4.18 19:31
@nostress píše:
Jj, zakladatelka si mohla za pět jako au pair vydělat slušné peníze. Toto dělá zadarmo, a ještě si musí nechat skákat po hlavě.

jj, navíc mohla kasírovat tržní nájemné za pronájem bytu. Takhle tam má nacpanýho tatíka i s dítětem a ještě dostává čočku, že špatně hlídá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
22.4.18 20:09
@Anonymní píše:

Prosím tě uvažuj!! On je vyčerpaný z toho, že se stará o své dítě. Taky se mu může stát, že bude muset převzít péči o dítě úplně, nikdy nevíš, jak se život semele. Mě by teda děsila i ta jeho představa, že dítě je starost matky a když pečuje otec, tak je to chudáček politování. Mysli taky troochu na sebe. On si Tě pěkně tahá a cvičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.4.18 20:22

Tak já si myslím, že más tedy nejvyšší čas s ním tohle vyřešit. Normálně bych si s ním sedla a řekla, mu, že chceš dítě a at ti laskavě řekne, jestli ho s tebou chce nebo ne..Co si budeme povídat, času už moc nemáš a pokud by sis měla hledat někoho jiného, tak máš času ještě míň…Jestli tě miluje a chce s tebou být, tak by měl začít konat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122435
22.4.18 21:06
@lamicina píše:
Prosím tě uvažuj!! On je vyčerpaný z toho, že se stará o své dítě. Taky se mu může stát, že bude muset převzít péči o dítě úplně, nikdy nevíš, jak se život semele. Mě by teda děsila i ta jeho představa, že dítě je starost matky a když pečuje otec, tak je to chudáček politování. Mysli taky troochu na sebe. On si Tě pěkně tahá a cvičí.

Můžu jen potvrdit. Jsem otec a pečuji o svou dceru sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
23.4.18 16:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky mam ted takovou depku. Je mi 35 mam petilety vztah a pritel syna 7. O dalsim diteti zatim nechce ani slyset a ja se bojim ze se to nezmeni. Pritele nechci ztratit tak vlastne jen stale cekam a cekam.

No tak to si musíš vybrat. Buď přítele a bezdětná, nebo dítě s jiným. V tvém věku ještě jiného najdeš, ale za 5 let už může být pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
23.4.18 18:59
@mrav píše:
Můžu jen potvrdit. Jsem otec a pečuji o svou dceru sám.

Mohu se zeptat, proč jsi na svoji dcerku sám? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122435
23.4.18 19:03
@nostress píše:
Mohu se zeptat, proč jsi na svoji dcerku sám? :?

To snad radši ani ne, je to smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová