Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2445
30.11.15 14:25
@efka127 píše:
Nejak nechapu, co neni vuci diteti fer? Zadne narozeni ditete neni uplne fer, protoze se ho nikdo nepta, jestli chce na tenhle svet… Kazda matka (at uz svobodna nebo vdana) si porizuje dite proto, aby svym zpusobem uspokojila sve potreby, naplneni smyslu svého zivota, matersky pud, atd… Neznam zadnou co by do toho sla z nejakych vyssich pohnutek, jako zachovani lidstva a rovnovahy vesmiru :) A promin, ale uplne chapu, ze zenska nechce zustat sama a chce dat svemu zivotu smysl tim, ze bude mit dite, kdyz to nejde s chlapem, tak klidne bez nej, a nemyslim si, ze tim to dite bude nejak skodne, naopak. Mne se nedavno jedna svobodna bezdetna 40tileta ptala, jestli si myslim, ze bude jendou litovat, ze ona deti nechce. A myslim si, ze jednou bude, treba za 10-20 let, ale bude. Vzdycky bude mit v hlave zasetou myslenku, jake by to bylo, byt mama, jake by bylo jeji dite atd…

Pod to bych se podepsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
30.11.15 15:21

Škoda, že to zakladatelka psala tenkrát anonymně a už sem asi nechodí. Ráda bych věděla, jak se jí daří dnes a jestli se třeba za ten rok a půl něco změnilo, přála bych jí to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 12:06

Nerodič - jak se s tím smířit.

Ahoj Holky,

Za dva měsíce mi bude 30. Jsem skoro 3 a půl roku sama. Jak se smířit s tím, že zůstanu sama bez dětí a manžela. Zkoušela jsem různé seznamky a nic. Okolo mě jsou muži kolem 30 a více nepoužitelní nebo zadaní. Myslím si, že když se neseznámí pád do 25 je žena odsouzena zůstat sama. Nemám přehnané požadavky na partnera. Hledám nekuřáka s kladným vztahem ke zvířatům. Kamarádky nemám a a v práci jsme ženský kolektiv. Chodím na procházky se psem a třeba do hospody nebo kavárny, kina a tam jsem nikoho nepotkala. Na seznamkách jsem taky na nikoho nenarazila.

• Citovat
  • Upravit
19983
9.9.17 12:11
@Anonymní píše:
Ahoj Holky,Za dva měsíce mi bude 30. Jsem skoro 3 a půl roku sama. Jak se smířit s tím, že zůstanu sama bez dětí a manžela. Zkoušela jsem různé seznamky a nic. Okolo mě jsou muži kolem 30 a více nepoužitelní nebo zadaní. Myslím si, že když se neseznámí pád do 25 je žena odsouzena zůstat sama. Nemám přehnané požadavky na partnera. Hledám nekuřáka s kladným vztahem ke zvířatům. Kamarádky nemám a a v práci jsme ženský kolektiv. Chodím na procházky se psem a třeba do hospody nebo kavárny, kina a tam jsem nikoho nepotkala. Na seznamkách jsem taky na nikoho nenarazila.

30 a cítíte se stará? Je mi 31, mám manžela ale dítě taky ještě ne. V klidu, ještě to nic neznamená. Můžete někoho potkat zitra a do roka mít muze i dítě. A nejvíce samotnych chlapů vidam když se jedu projet na kole nebo jdu běhat.

Příspěvek upraven 09.09.17 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.9.17 12:12

Tak ve třiceti ještě vlak nikomu neujel :) já třeba denně potkávám nějaké zajímavé muže, seznámit se můžeš třeba i v supermarketu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 12:14

Zakladatelka - chodím po stezce se psem a nikoho jsem nepotkala, ale máte pravdu, že nejvíce chlapů je při sportech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.17 12:15

Zakladatelka - No, ale proč jsem tak dlouho sama? Prý nejsem ošlivá a ani nepříjemná.

• Citovat
  • Upravit
3248
9.9.17 12:15

Uz jsem psala do jednoho odkazu, napis odkud jsi, pokud mas zajem o seznameni.

Treba ja a urcite jeste nekdo dalsi, znam bezdetneho, nezadaneho muze a myslim, ze fajn povahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
9.9.17 12:16

To že potkáváte chlapi běhat nebo jezdit na kole, neznamená že jsou single, přeci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 12:18

Zakladatelka - ano neznamená, jen jsem chtěla říci, že se dá seznámit při sportu. Takhle. Omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit
6061
9.9.17 12:19

Za 10 let se teprve začni s něčím smiřovat. Teď ještě zabojuj. Byla jsem v podobné situaci. Souhlasím, že výběr chlapů po třicítce stojí za velký kulový. Ale něco se splašit dá. Mně bylo 36, když jsem se seznámila s mužem, a dítě jsme taky stihli. Ještě to nevzdávej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.9.17 12:20

Kamaradka byla sama asi 6 let. Ted ve 34 letech ma za sebou rocni vztah, zadost o ruku a od noveho roku se chteji zacit snazit o dite. Takze klid, stara opravdu nejsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.17 12:22

Zakladatelka - Děkuju za podporu. No, já nevím, co mám udělat více. Asi zkoušet seznamky.. Obrnit se. A zkoušet a zkoušet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.17 12:23

Zakladatelka - Já hledám nekuřáka, který ví, co život obnáší a má rád zvířata. Bezdětného, ale není podmínka. Hledám normálního muže hlavně žádného frajera.

• Citovat
  • Upravit
332
9.9.17 12:25

Hlavně nazapšknout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová