Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Radím totéž, co už tu padlo. Vážný rozhovor na téma dítě. Pokud by výsledkem bylo fiasko nebo neurčité kličkování, radím okamžitý rozchod. Bydlení máš svoje, at on se postará…
Opravdu si nemyslím, že by žena měla obětovat svoje touhy kvůli měkotovi, kterého ovládá bývalka s dítětem.
@pe-terka píše:
Radím totéž, co už tu padlo. Vážný rozhovor na téma dítě. Pokud by výsledkem bylo fiasko nebo neurčité kličkování, radím okamžitý rozchod. Bydlení máš svoje, at on se postará…
Opravdu si nemyslím, že by žena měla obětovat svoje touhy kvůli měkotovi, kterého ovládá bývalka s dítětem.
Dekuji kdyz to tak ctu tak je na tom kus pravdy
A dítě chce časem nebo vůbec? V 35 letech bych už moc nečekala teda, třeba mu nedochází, že ty nejsi plodná do konce života jako on…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, taky mam ted takovou depku. Je mi 35 mam petilety vztah a pritel syna 7. O dalsim diteti zatim nechce ani slyset a ja se bojim ze se to nezmeni. Pritele nechci ztratit tak vlastne jen stale cekam a cekam.
Upřímně? Je to neskutečný sobec, který nebere na tebe vůbec žádné ohledy. Normálně bych mu to všechno na rovinu a v klidu řekla, tak jak to cítíš, a řekla bych mu, že chci i svoje vlastní dítě, a pokud to on tak necítí, tak se budu muset s ním rozejít, a najít si partnera, který bere ohledy i na moje potřeby. Chyba byla, že jsi to nechala dojít tak daleko. Jemu je to zřejmě jedno, vždyť on už svoje dítě má.
@Anonymní píše:
@elle21 ze at jeste pockam a az si koupime vetsi byt a ted uz se ho tak pul roku ani neptam pze to pak jen obrecim a hadame se.Na jed u stranu ho chapu. Maleho nema u sebe jeho byvalka dela porad naschvaly. On ho vezme ven napr v jednu a ona mu v osm nebere telefon at si ho necha na noc atd. Taky jsem nastvana na sebe ze jsem mu na zacatku nerekla ze chci dite vlastne jsme resili uplne jine veci. Tak si za to muzu i sama ale opustit ho neumim na to ho moc miluji jinak nam to klape ale porad myslim i na to ze ja sitaky zaslouzim byt mama.
No to byla chyba, ale jestli ho miluješ a ani to, že by dítě v budoucnu nechtěl tě nepřinutí si najít jiného chlapa pro založení rodiny, tak ok..osobně si ale myslím, že dřív nebo později na tom váš vztah ztroskotá, protože už teď kvůli tomu brečíš, to bude akorát horší, když tě neoplodní.
@Anonymní píše:
Pet let
No tak to s měla holka řešit už dříve. Ve třiceti bych dala limit do svou let. Pokud by se nic nedělo, šla bych hledat dál…ty už teď budeš ve fázi bud a nebo. V tvém věku už bych brala o dítě bez tatínka. PS mě je za pár dní 39..
Jedno dítě šest, jedno devět let, naštěstí ve stále trvajícím manželství.
@truelly píše:
No tak to s měla holka řešit už dříve. Ve třiceti bych dala limit do svou let. Pokud by se nic nedělo, šla bych hledat dál…ty už teď budeš ve fázi bud a nebo. V tvém věku už bych brala o dítě bez tatínka.PS mě je za pár dní 39..
Jedno dítě šest, jedno devět let, naštěstí ve stále trvajícím manželství.
neblbni, není jí 40
Jako neváhala bych už ani týden, je třeba to rozseknout. Ale že by v 35 musela rezignovat na kvalitního partnera, to ještě ne.
@pe-terka tak držím palce, aby jí to ještě vyšlo. Ale tedy Dobrý partner by musel být svolny k dítěti třeba do roka. S tou plodností nikdy nevíš ![]()
@truelly píše:
@pe-terka tak držím palce, aby jí to ještě vyšlo. Ale tedy Dobrý partner by musel být svolny k dítěti třeba do roka. S tou plodností nikdy nevíš
tak jasně, chce to určitou životní kliku. Ale mít děcko bez chlapa taky není ideál, tak bych ještě chvíli počkala
Rok dva, jak píšeš.
Také napíšu svůj názor…myslím si, že on už svoji rodinu má a ta ho dostatečně naplňuje/vyčerpává. Mně osobně by vadilo byt s někým, kdo mi nedá dítě. Je to to nejúžasnější v životě. Ať si kazdy rika co chce. Práce mě neskutečně baví, ráda cestuji, bavilo mě studium, ale mít dítě je nepopsatelné. Je úžasné někoho tak milovat, jako svoje dítě. Jinak od partnera bych odešla nejspíš nejen kvůli tomu, že nechce dítě, ale to Vás ještě po pěti letech nepožádal o ruku?
@sediza nepozadal no to je vycerpany mami ka ta si uziva volnicka a tatinek jen hlida a pak je k. o.
@Anonymní píše:
@sediza nepozadal no to je vycerpany mami ka ta si uziva volnicka a tatinek jen hlida a pak je k. o.
a máš tohle zapotřebí? ![]()
Dekuji