Stará sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
29.7.18 10:52

@Gabi375 My jsme si dali vzhledem k sousedům nad námi ( viz výše jejich plovoucí podlaha ) na strop v ložnici odhlučovací desky modré ticho - cena včetně práce velmi vysoká. Je to úplně naprd, jak kdyby tam nebylo vůbec nic, vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.7.18 10:54

@Sexynohy Přesně, přesně tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
29.7.18 11:00

@Sexynohy
No to se my, kdo sdílíme trpký úděl žití v paneláku, snažíme zakladatelce vysvětlit, že když slyší paní ťukat hůlkou na strop, co za rány asi musí slyšet ta paní :D Ale ona nebude pokládat koberec, protože ona má psa. Paní je podle ní stará potížistka a konec disluse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.7.18 11:00

Udělala bych jedno. Jděte se do jejího bytu podívat, jak ty rány zní.
A pak to řešte podle toho, co zjistíte.

Souhlasím tady s tím, že plovoucí podlahy by měly být do bytů zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.7.18 11:18

@Nattx Případně nepřející zapšklá potížistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.7.18 12:03

Jako chápu, že stará paní je protivná a má ve svém věku na to jakýsi nárok. Chce mít klid.
Na druhou stranu si ale myslím, že koberec by měl do toho bytu pořídit majitel. Ne pronajímatel.
Takže bych se zkusila domluvit s majitelem, zda by to nešlo nějak udělat. Protože vyvíjet iniciativu někde, kde mi to neříká „pane“ připadá zase jako nesmysl mně.
Domluvit se, že se třeba bude pronajímatel podílet nějakou částkou, ale tenhle problém padá na hlavu majitele.

A jako úplně největší zhovadilá rada mi přišla - buďte i s dítětem co nejvíc venku.
:roll: K tomu snad ani není co dodat… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21394
29.7.18 12:27
@Nattx píše:
@Sexynohy
No to se my, kdo sdílíme trpký úděl žití v paneláku, snažíme zakladatelce vysvětlit, že když slyší paní ťukat hůlkou na strop, co za rány asi musí slyšet ta paní :D Ale ona nebude pokládat koberec, protože ona má psa. Paní je podle ní stará potížistka a konec disluse.

A navíc zakladatelka byla v tom baráku dřív, tak co. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.7.18 12:29
@radúna píše:
Jako chápu, že stará paní je protivná a má ve svém věku na to jakýsi nárok. Chce mít klid.
Na druhou stranu si ale myslím, že koberec by měl do toho bytu pořídit majitel. Ne pronajímatel.
Takže bych se zkusila domluvit s majitelem, zda by to nešlo nějak udělat. Protože vyvíjet iniciativu někde, kde mi to neříká „pane“ připadá zase jako nesmysl mně.
Domluvit se, že se třeba bude pronajímatel podílet nějakou částkou, ale tenhle problém padá na hlavu majitele.A jako úplně největší zhovadilá rada mi přišla - buďte i s dítětem co nejvíc venku. :roll: K tomu snad ani není co dodat… :lol: .

K tomu pobytu venku jsem se ani nevyjádřila :) :D urcite budu trávit v těchto vedrech třičtvrtě dne venku s malým dítětem, aby paní měla klid :zed: tak někomu to treba nevadí a rád se smaží. Každopádně my prave taky nechceme kupovat něco někde, kde to není naše. Proto čekáme co dohodnou majitele, oba jsou ochotni a vzdy vyjdou co nejvíc vstříc. :palec:

každopádně, dneska zatim žádné ťukani nebylo. :nevim: jsem tu dala malé jeste na zem peřinu, aby se neřeklo :D dokud se to nějak nezacne resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.7.18 12:31
@LucieH16 píše:
K tomu pobytu venku jsem se ani nevyjádřila :) :D urcite budu trávit v těchto vedrech třičtvrtě dne venku s malým dítětem, aby paní měla klid :zed: tak někomu to treba nevadí a rád se smaží. Každopádně my prave taky nechceme kupovat něco někde, kde to není naše. Proto čekáme co dohodnou majitele, oba jsou ochotni a vzdy vyjdou co nejvíc vstříc. :palec:každopádně, dneska zatim žádné ťukani nebylo. :nevim: jsem tu dala malé jeste na zem peřinu, aby se neřeklo :D dokud se to nějak nezacne resit.

vždyť se dá být s dítětem u vody, v lese mu taky bude líp než v paneláku.

• Citovat
  • Upravit
12154
29.7.18 12:35

@lucenka ale chápeš, že jít ven a netrávit čas doma by mělo být rozhodnutí založeno na potřebě té rodiny nebo chtíči? A ne proto, aby sousedka měla klid?
Jdu ven, kdy já chci a ne proto, aby měli sousedi klid, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.7.18 12:35
@lucenka píše:
vždyť se dá být s dítětem u vody, v lese mu taky bude líp než v paneláku.

Nerikam, že s ní nejdu ven, ale spise dopoledne, odpoledne je na umření teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.7.18 12:37
@radúna píše:
@lucenka ale chápeš, že jít ven a netrávit čas doma by mělo být rozhodnutí založeno na potřebě té rodiny nebo chtíči? A ne proto, aby sousedka měla klid?
Jdu ven, kdy já chci a ne proto, aby měli sousedi klid, ne?

jistě … ale v paneláku je taky vhodný, chovat se k sobě ohleduplně.

• Citovat
  • Upravit
179
29.7.18 12:37
@radúna píše:
Jdu ven, kdy já chci a ne proto, aby měli sousedi klid, ne?

To jakoby paní se mohla taky jit projit do lesa na čerstvý vzduch :palec: aby si mala mohla hrat s hrackami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.7.18 12:39
@LucieH16 píše:
Nerikam, že s ní nejdu ven, ale spise dopoledne, odpoledne je na umření teď. :nevim:

no v paneláku obvykle bývá hůř než v lese nebo někde v bazénu … nedovedu si představit, že bych měla být s klukem celé odpoledne zavřená doma.

• Citovat
  • Upravit
12154
29.7.18 12:39
@lucenka píše:
jistě … ale v paneláku je taky vhodný, chovat se k sobě ohleduplně.

Však podle popisu to právě zakladatelka dělá, ne?

A druhá nesympatická věc od té staré paní je, že nešla k zakladatelce osobně, ale rozhodla se rovnou mlátit do stropu. Nemá pusu? Kde je slušnost z její strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný