Stará sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
28.7.18 13:50
@Burj Chalifa píše:
pes mi nevadí.

Mně zas nevadí dětský křik. Přežiju puberťacké pouštění hudby nahlas. Ale psí vytí a štěkot mě deptá. Říkám si, proč mají psa, když ho tam akorát tak zavírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
28.7.18 13:54

Hele zkus se s pani domluvit. Jeste jednou takhle na me mlatil soused, kdyz jsem cvicila Jillian Michaels, jak jsou tam ty poskoky. Mlatil do topeni. Kdyz jsem mu vysvetlila, co ty zvuky znamenaji a ze je to jednou denne na 6×30 sekund, tak se zklidnil :-) Treba ta pani nevi, ze tam leze po zemi dite a rika si, co je to za rany… Ono by mozna stalo za to, aby sis to k ni dosla i poslechnout, co to tam dole u ni dela. Ono pokud mate blbou izolaci, tak to muze byt o nervy. Pak by to bohuzel bylo spis na to udelat u vas stavebni upravy nebo poridit lino, nebo najit vhodnejsi najem. Jde o to, jestli to je opravdu tak strasne, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
28.7.18 13:57
@Burj Chalifa píše:
Není normální být neustále rušen, to není o věku ani běžném hluku.Ten je tak možná pračka nebo splachování.Ne rozjívený hlučný dítě.Co si ona bude odhlučňovat nebo stěhovat na Mars?Tyhle bezohledný arogantní matky jsou napřesdržku.

Ja myslim, ze zakladatelka zadne hlucne a rozjivene dite nepopisuje. Jestli nekomu vadi si normalne hrajici dite, tak nemuze bydlet v paneláku. Nebo by se meli vsechny deti vznášet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
28.7.18 13:57

Víte je to těžký, dříve bylo dětí spoustu a na to už se zapomíná.. my ječeli ve třech celej den venku že nás bylo slyšet na kilometry daleko, ale co druhy byt/ dům měli děti také a tak se to bralo a naučilo se s tím žít. Teď jsou např. V paneláku sotva dvě rodiny s dětmi a ostatní postarší duchodci atd.. a bohužel u nás je to podobné a bohužel pro někoho já mám dítě a dost akční, živé plné radosti takže sousedi pod náma to taky nedokážou pochopit a vadí jim i když manžel malého lechtá a malej u toho vejska apod. ale pro mě je to výhra mám zdravé dítě co se raduje ze života, hraje si a navic bych k tomu řekla, že deti se neumí nadnášet a létat :lol: :lol: :lol: a na to že i oni měli děti na to se zapomíná.
U nás to je taky, že nedokážou přijít a slušně se domluvit, pouze výhrůžky a naschvály. Pouštění radia s namířeným reprakem na náš strop aby to pěkně rezonovalo v době spánku malého (bohužel pro ně nám to je jedno, protože dítě tu bude pořád a každý den a je to bavit nebude. Navíc mám maleho naučeného na spaní při hluku takže usne i kdyby jela sbíječka ) :lol: :lol:
Pochopila bych kdyby třeba dítě vzalo paličku a triskalo schválně do radiátorů a rodiče ho nechali.. ale malým dětem se to nevysvětlí a mě taky nebaví ho přes den neustále okrikovat, choď potichu, nelitej, nekřič atd stejně to má opacnej efekt..

Jediné co máme jsou koberce, o plovoucku se ten hluk opravdu roznáší a je slyšet každý krok a vše co spadne.

Edit: pro rypaly :lol: nejsem arogantní matka, která nechá dítě bezmezně dělat hluk. I já jsem byla v roli souseda, kterému nad hlavou delali nonstop bordel a hluk i v noci.
Dítě koriguju a hluk se snažím mírnit ( i mě osobně to vadí a jedno mi to není) Jsem z baráku a bydlím v paneláku a i já chápu, že je to bydlení o vice bytech, rodin a panel je panel . A pokud chci ticho a někdo bude hlučný nemohu udělat nic pouze se zkusit slušně domluvit nebo odstěhovat k lesu, kde budou tak max. Jeleni v říji :lol:
Tím mám namysli, pokud to nechce někdo řešit se mnou osobně a jde cestou výhrůžek a naschvalu apod. Tak mu pak pomoci neni. Dítě tu je a bude

Příspěvek upraven 28.07.18 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 13:58

@Limi123 Ja ji řekla, že lozi po kolenou a ona mi řekla, že je to muj problem :zed: :roll:… takže tak. No neco se s tím bude muset udělat, protože nebudu omezovat v pohybu malá dite. Tak uvidíme, jak se domluví s domácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
28.7.18 14:03

Třeba hraje morzeovku,zkuste na ni taky ťukat, schválně, kdo to dýl vydrží :D.
Ne, vážně… tady se prostě nedomluvíš. Pořiďte si koberec a bábě řekněte, že víc dělat nejde, ať zainvestuje taky a koupí si pořádný sluchadla :nevim:.
Budeš akorát zbytečně stresovat to dítě :zed: mě to dělala tchyně, ještě za éry společného bydlení, malou chodila jen peskovat, z toho měla chuděrka akorát šoky.
Slušnost / neslušnost, ať jde do háje, nebere ohledy, taky je neberte. Miluju ty kecy o úctě ke stáří ale sami se chovají jak hovada, protože oni už můžou!? prdlajs, normální člověk to pochopí a s volem se nedomluvíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
28.7.18 14:05
@Pajka89 píše:
Ja myslim, ze zakladatelka zadne hlucne a rozjivene dite nepopisuje. Jestli nekomu vadi si normalne hrajici dite, tak nemuze bydlet v paneláku. Nebo by se meli vsechny deti vznášet?

Ne, ale pokud ma zakladatelka blbe odhlucnenou plovoucku a k tomu ma dite, musi na tu podlahu dat neco, co to odhlucni. Ja jsem tam dala penove puzzle 50×50 cm pres cely obyvak a kuchyn, kde jsme byli nejcasteji. Ted uz je syn vetsi a vydrzi si s hrackami hrat na koberci, ktery ma k tomu urceny, tak jsou penove puzzle pryc. A az bude lezt a mlatit s hrackama mladsi, tak zase na nejakou dobu pujdou na zem. Nevidim duvod, proc by kvuli nam meli trpet sousedi, ze jsme si dali plovoucku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
28.7.18 14:09
@LucieH16 píše:
Ja bych to taky neřešila, kdyby mi furt někdo neklepal do stropu :D je to fakt na palici. Mala si hraje, bum hračka na zem a 2× klepání do stropu. A furt dokolecka :zed:

Ten její obouchanej strop bych chtela videt :mrgreen:
Jinak neporadím, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
28.7.18 14:10

Plovoucí podlaha v paneláku je peklo, zvlášť pokud je byt na pronájem a je zvolen nejlevnější materiál bez izolace. Ano, my si také v bytech hrali, ale za mého dětství byly obvykle celoplošné koberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.7.18 14:13

Choďte co nečastěji ven zdravé to je jak pro dceru, tak pro vás.

A odhlučněte si podlahu. Pokud domácí je majitel celého domu, tak výměnu mizerného povrchu za něco, co lépe izoluje by mohlo být v jeho zájmu, pokud je to družstevní dům a sousedka ten svůj byt vlastní a vy jste v pronájmu, tak vážně nejste v dobré pozici.

A nebo rozpoutejte sousedskou válku. Kterou teda úplně nevyhrajete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
28.7.18 14:17

Já si už 3 rokem říkám, jakou máme skvělou rozumnou sousedku pod námi :) Bydlíme v 10patře z 11 a máme dva kluky (3 a 1r) a super :) Kluci běhají apod a ona za námi ještě nikdy nepřišla, že by děcka obtěžovali .. Kolikrát si říkám, že ji upeču koláč nebo něco, za shovívavost, trpělivost :)

Ale znám taky příklad u nás v baráku, kdy má kamarádka má dítě skoro 3r a 10let a pod nimi soused pořád bouchá do radiátoru, ať jsou děcka zticha apod..

Takže možné to je, vyjít se z takovými lidmi po dobrém nedá.. Výjimečně ano, ale spíš ne .. Co kdyby si to zkusila opačně :D jak náhodou jeden den nebude baba klepat, upeč ji koláč a poděkuj ji, jak je tolerantní. Třeba se ji to bude líbit a bude se těšit na další :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
28.7.18 14:18

Jak říká @Cuddy a Ou

Já jsem taky jsem pro odhlučnění podlahy, fakt je že koberec to tlumí.
Vstřícný krok směrem k sousedům pod bytem

Plovoucí podlahy jsou opravdu hodně hlučné zažila jsem to, cokoliv spadlo nahoře na zem, bylo jak kladivem do podlahy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.7.18 14:21

Paní není nesnesitelná, protože je stará. Můj táta říkával, že starý blbec byl kdysi mladý blbec. :mrgreen: S věkem se to jenom zhoršuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.7.18 14:23

Znam to od mych rodicu.Nad nimi rodina s batoletem a fakt peklo.Pred tim meli lide koberec a daleko lepsi! Plovoucka je v panelaku nevhodna, dejte si koberec.

Příspěvek upraven 28.07.18 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 14:23

@aleaa :D :D :D dobra poznámka. Ano, buď prikoupime puzzle nebo majitel vymysli něco jiného. Každopádně teď malá spí, tak je klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný