Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LucieH16 píše:
Kňuči možná zvířata, ne jáv mem zájmu je klid ano, ale ja budu osobne řešit věci se slušně vychovanymi lidmi, kteří umí otevřít ústa, když mají nejaky problem, a ne když na tebe začnou bušit jak padli na palici.
klasika… takže ty nic, ty si „jen“ budeš stěžovat na starou sousedku. Někdo ten první slušný krok udělat musí - a když budete obě zapšklé, tak se holt budete navzájem trápit ještě několik let. A obě budete čekat, že ten první slušný krok udělá ta druhá. Kéž by se všechny sousedské trable daly vyřešit tak jednoduše jako by to šlo u vás. Stojí ti to za to?
@lucenka píše:
a chápeš, že se majitel taky s tou babčou může domluvit na tom, že si najde nové nájemníky a ty si budeš muset sbalit svých pět švestek?
O tom silně pohybuji, když jim platíme nájem v termínu, zadny bordel tu neděláme ani nenicime byt, ze bude hledat kvůli nejake duchodkyni, jine nájemce
navíc když mají sami malé dite. ![]()
@neumisa píše:
klasika… takže ty nic, ty si „jen“ budeš stěžovat na starou sousedku. Někdo ten první slušný krok udělat musí - a když budete obě zapšklé, tak se holt budete navzájem trápit ještě několik let. A obě budete čekat, že ten první slušný krok udělá ta druhá. Kéž by se všechny sousedské trable daly vyřešit tak jednoduše jako by to šlo u vás. Stojí ti to za to?
Vsak říkám, dneska už neklepe ![]()
@LucieH16 píše:
O tom silně pohybuji, když jim platíme nájem v termínu, zadny bordel tu neděláme ani nenicime byt, ze bude hledat kvůli nejake duchodkyni, jine nájemce![]()
navíc když mají sami malé dite.
no bordel teď děláte, když si na vás babča stěžuje. A když se to neurovná a babča si začne stěžovat při schůzích společenství vlastníků, tak to majiteli nejspíš příjemné nebude … já bych si tedy hledala jiné nájemce, být na jeho místě
@LucieH16 píše:
Vsak říkám, dneska už neklepe
a máš pocit, že je vše vyřešeno? Asi těžko, že …
@lucenka píše:
no bordel teď děláte, když si na vás babča stěžuje. A když se to neurovná a babča si začne stěžovat při schůzích společenství vlastníků, tak to majiteli nejspíš příjemné nebude … já bych si tedy hledala jiné nájemce, být na jeho místě
Jeste že nejsi majitel teda ![]()
@lucenka píše:
Jj babča si zacne stěžovat, že dite lozi po bytě a obcas mu spadne něco na podlahu. Tak ji zaťukají na čelo.
@LucieH16 Pokud s tim netriska o zem od rana do vecera jako smyslu zbavena, tak pani nic nenadela, ani kdyby se na hlavu postavila…vim o tom sve, dlouhodobe resim spory se sousedkou, ktera ac je stara, dea denne 12ti hodinove diskoteky…vyresilo se to az v dobe, kdy mivala pustenou televizi 24 hodin denne a nas to rusilo pres zed i v noci. Dostala vytku od druzstva, volala jsem policii - nekolikrat. Za 3 vytky hrozi vyhazov z baraku, i kdyz byt ma ve vlastnictvi SVJ. Nicmene od te doby se vyrazne uklidnila, nechce se mnou mit dalsi problem…kazdopadne co se tyka denniho hluku, tak neni-li to nad ramec bezneho chovani, tak ti nikdo nic nemuze. Max ti muzu doporucit koberce. Ty narazy tlumi. Vic pro ni udelat nemuzete. A neboj, ona vam take ne. Musela by to dat k soudu, nechat predtim provest mereni hluku na vlastni naklady /na tohe hygiena nejezdi/ a to bych chtela videt…navic by museli namerit fakt randal.
@JaniceB píše:
@LucieH16 Pokud s tim netriska o zem od rana do vecera jako smyslu zbavena, tak pani nic nenadela, ani kdyby se na hlavu postavila…vim o tom sve, dlouhodobe resim spory se sousedkou, ktera ac je stara, dea denne 12ti hodinove diskoteky…vyresilo se to az v dobe, kdy mivala pustenou televizi 24 hodin denne a nas to rusilo pres zed i v noci. Dostala vytku od druzstva, volala jsem policii - nekolikrat. Za 3 vytky hrozi vyhazov z baraku, i kdyz byt ma ve vlastnictvi SVJ. Nicmene od te doby se vyrazne uklidnila, nechce se mnou mit dalsi problem…kazdopadne co se tyka denniho hluku, tak neni-li to nad ramec bezneho chovani, tak ti nikdo nic nemuze. Max ti muzu doporucit koberce. Ty narazy tlumi. Vic pro ni udelat nemuzete. A neboj, ona Vam take ne. Musela by to dat k soudu, nechat predtim provest mereni hluku na vlastni naklady /na tohe hygiena nejezdi/ a to bych chtela videt…navic by museli namerit fakt randal.
Vsak ona tu má puzzle, na něm hračky, obcas ji něco z toho puzzle sjede, prece jen je ještě malá, a pohyby tak nekoordinuje. Navíc když začne nejak extra třískat tak ji zprdnu, a dal to nedělá. + taky spí 2× denně a chodíme i ven, takže žádný ramus šílený nedělá. Bych ji ani nenechala, protože by se to nelíbilo ani mě. Ale ze lozi po kolenou a snazi se sama pohybovat, to jí zakazovat nebudu.
@LucieH16 Jo a snekterymi lidmi slusna domluva neni mozna…ja to zkousela osobne, pisemne a pak jsem se proste uz vytocila a malem ji o pulnoci vyrazila dvere, kdyz mi vzbudila tehdy potreti nemocne deti…Pak mi prisla vyhrozovat, ze jestli ji nedam pokoj, neco uvidim…/resp. chtela asi rict, ze uslysim/. Narvala si televizi reprakem ke zdi a pustila to v noci…uplne padla na hlavu. Takze mi akorat nahrala do karet a ja to zacala resit ofiko. Co se da delat proste. Ted je to tak, ze to v noci pres zed slysime, ale podstatne mene a pres den si uz konecne zavira dvere od balkonu, tak to neni okolo jako kdyz prijely kolotoce…Ale muzu ti rict, ze toto trvalo pres 3 roky! Mela jsem co delat, abych se nesebrala a nesla ji normalne profackovat. Clovek by od starsi zenske cekal fakt trochu vic rozumu…ale nektere senilni baby byvaji horsi, jak pubertacky…Tak poloz koberec a drzim palce.
@LucieH16 píše:
Vsak ona tu má puzzle, na něm hračky, obcas ji něco z toho puzzle sjede, prece jen je ještě malá, a pohyby tak nekoordinuje. Navíc když začne nejak extra třískat tak ji zprdnu, a dal to nedělá. + taky spí 2× denně a chodíme i ven, takže žádný ramus šílený nedělá. Bych ji ani nenechala, protože by se to nelíbilo ani mě. Ale ze lozi po kolenou a snazi se sama pohybovat, to jí zakazovat nebudu.
Tak jiste ze ne…baba urcite take nelita doma vzduchem, kdyz se premistuje…takze bych se klidne zeptala sousedu nad ni, jake s ni maji zkusenosti. Ja to tak udelala a zjistila jsem, ze neni problem jen muj… ![]()
@JaniceB píše:
@LucieH16 Jo a snekterymi lidmi slusna domluva neni mozna…ja to zkousela osobne, pisemne a pak jsem se proste uz vytocila a malem ji o pulnoci vyrazila dvere, kdyz mi vzbudila tehdy potreti nemocne deti…Pak mi prisla vyhrozovat, ze jestli ji nedam pokoj, neco uvidim…/resp. chtela asi rict, ze uslysim/. Narvala si televizi reprakem ke zdi a pustila to v noci…uplne padla na hlavu. Takze mi akorat nahrala do karet a ja to zacala resit ofiko. Co se da delat proste. Ted je to tak, ze to v noci pres zed slysime, ale podstatne mene a pres den si uz konecne zavira dvere od balkonu, tak to neni okolo jako kdyz prijely kolotoce…Ale muzu ti rict, ze toto trvalo pres 3 roky! Mela jsem co delat, abych se nesebrala a nesla ji normalne profackovat. Clovek by od starsi zenske cekal fakt trochu vic rozumu…ale nektere senilni baby byvaji horsi, jak pubertacky…Tak poloz koberec a drzim palce.
Tak to je šílené, takové naschvály.
ja nemam zapotřebí vyvolavat konflikty, nikoho neotravuju nebo neobtezuju, když si daný člověk nezačne sám. Snažím se starat jen o sebe a svou rodinu
. Děkuju, snad se to vyřeší co nejdříve ku spokojenosti všech. ![]()
nestresoval bych se, nevšímej si jejího klepání holí a mysli si svoje. Ona se stresuje.
@lucenka píše:
a chápeš, že se majitel taky s tou babčou může domluvit na tom, že si najde nové nájemníky a ty si budeš muset sbalit svých pět švestek?
Presne tak jsem to resila ja. Byly stiznosti na najemniky, tak nejlepsi reseni bylo vymenit je za bezproblemove. Zajemcu o pronajem je dost a nebudu si komplikovat vztahy s ostatnimi sousedy...... ale kazdy to ma nastaveno jinak no… pani se od zacatku diskuze o sousedce vyjadruje dost nelichotive a vubec pusobi tak nejak pridrzle…zatim ma nejspis majitele bytu na sve strane, ale to taky nemusi byt naporad…a je otazka, jestli opravdu nejsou poruseny hlukove limity a neresilo by se to jinde…
Plovoučka + panelák rovná se peklo… Slyšet je každý krok, tapka od psa, nedejbože malé malé dítě hrající si na zemi. Dítě sousedů shora už naštěstí vyrostlo, ale obtěžovalo nás to sakra. Řešila bych izolaci na své straně, sousedku bych požádala o trpělivost.