Stará sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.18 15:58

Záleží na lidech,babka je nejspíš potížistka a problémy bude hledat pořád.Letos jsme se přestěhovali do baráku,ale bydleli jsme v bytě se dvěma psy (JRT-takže hyperaktivní plemeno),já,manžel,dupající (skoro dospělý)syn a syn(1rok),který rejdil na odrážedle.Ani jedna připomínka od sousedů.U vás snaha vyřešit to po dobrém bude nejspíš marná.Já se svojí povahou bych babce začala dělat naschvály a schválně dupat,ať si to bouchání teprve užije,pak by si možná uvědomila,že ten HLUK nebyl HLUK.

• Citovat
  • Upravit
179
28.7.18 15:59
@elue píše:
@tini to o čarodějnici jsem psala já a stojím si za tím - nyní odhlížím od jakýchkoliv řešení, myslím, že tu bylo zakladatelce porazeno dobře - ale pokud na mě někdo arogantně mlátí klackem, jak na nějaké zvíře, jen co šoupnu pantoflí po zemi, tak to je u mě čarodějnice.

Presne tak. Za rady a názory děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
28.7.18 16:44
@Nattx píše:
Takže nejen, že sousedka musí poslouchat tvé dítě, ale ještě k tomu 3× denně vysavač? No to musí být radost pod tebou bydlet, vůbec se jí nedivím. Já bych ti tou holí přišla poklepat na hlavu.

takže už se nesmí ani vysávat :mrgreen: Může vůbec v tom bytě být přes den?

bydlela tady mladá rodina a ta si zase stěžovala na souseda že v noci když chodí dělá strašné rány holí :mrgreen: Občas mu u postele spadla a že oni mají mimino a budí se. Moc řešení to nemělo :? Koberce jsme z bytu vyhodili a máme jen plovoučku a dlažbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
28.7.18 17:06

@LucieH16 A neni ti divne, ze slysis tak dobre, jak sousedka boucha do stropu holi? ;) Mate spatne udelanou podlahu, chyba je u vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
28.7.18 17:26

Hja to měla podobně a když zaklepala ona zaklepala jsem i já. Přestane ji to bavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.7.18 18:06

Tak vysávat jistě může. Ale třikrát denně je to na palici a obzvlášť v paneláku. To jak arogantně a agresivne zakladatelka reaguje, myslím, že už chápu, proč se s ní paní ani nebavila a rovnou klepe holí :mrgreen:. Ať podloží koberec a má vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.7.18 18:11

My to máme taky. Už jsem to tu kdysi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32449
28.7.18 19:01
@Anonymní píše:
Záleží na lidech,babka je nejspíš potížistka a problémy bude hledat pořád.Letos jsme se přestěhovali do baráku,ale bydleli jsme v bytě se dvěma psy (JRT-takže hyperaktivní plemeno),já,manžel,dupající (skoro dospělý)syn a syn(1rok),který rejdil na odrážedle.Ani jedna připomínka od sousedů.U vás snaha vyřešit to po dobrém bude nejspíš marná.Já se svojí povahou bych babce začala dělat naschvály a schválně dupat,ať si to bouchání teprve užije,pak by si možná uvědomila,že ten HLUK nebyl HLUK.

No to nemusí znamenat,že jim ten kravál nevadí.
Co taky připomínat někomu,kdo nechá dítě rejdit v bytě na odrážedle. :roll: To si člověk pomyslí tak akorát něco o mdlém rozumu a ani radši nikam nejde,páč by je musel poslat kamsi.
To je jak ti dovedové nad námi,čtyři dospělí a dítě,tipuju tak 3 roky. To taky věčně na něčem „rejdí“,i pozdě večer. Rány,dupot,podpatky,řev,to ani nepočítám.
Kolikrát neví člověk,kdo dělá větší kravál,jestli to dítě nebo dospělí. A nebo ty jejich dva uřvaný čokli,který jsou tam věčně zavřený.
A nejvíc mě baví,já si platim nájem,tak můžu,co chci. No já si ho taky platim a chci mít zase klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.7.18 19:06
@LucieH16 píše:
@Lalelale No to právě ne, nikdo za nami nebyl. Mala si hraje jen v obýváku a ona na nas klepe z jejího obýváku a začalo to proste tak, že bylo odpoledne asi 3 hodiny a ona začala klepat jak šílená, při každé ráně. Malá si začíná hrát tak kolem 9, takže v tom problém taky nebude. No prave domácí se tomu do telefonu smál, že kdyžtak řešit pres policii, pokud ani on s tím nic neudělá, ale to nevím, jak bych jim dokázala, že malá když leze nebo si hraje, ona klepe. To by tu s námi museli být a cekat :nevim: ale takové omezovani, kvůli toho ze ona je stara doma sama a my mame dite , to jsem neviděla ještě. :pocitac:

Já si myslím, že to je potížistka, která si koření život. A že i kdyby dítě kleplo jednou denně, tak z toho bude scéna. Rovnou začít klepat na zeď je příšerná nevychovanost. Upřímně, neřešila bych ji. Majitel bytu je na vaší straně, ať si baba klepe. Pokud máš hodně dobrou náladu a chceš to řešit po dobrém, navštiv ji a požádej, jestli tě pustí dovnitř, abys zjistila, jak moc zlé to je. Já jsem psala, nade mnou měli malé dítě a ty rány byly úplně příšerné, přitom o jiných sousedech jsem nevěděla. Ale měla jsem tu slušnost za nimi zajít (místo bušení do stropu jak deb*l) a slušně jsme se dohodli. Když tě bábá vyhodí a bude protivná, hned budeš vědět, že ona to nechce řešit, nýbrž chce dělat dusno. Tohle zažila kamarádka, a situaci vyřešilo, když agresivnímu sousedovi začali klepat zpátky.

• Citovat
  • Upravit
1212
28.7.18 19:51

Ha ha, to je sranda jak se tady do tebe obouvaji, jak jsi hrozná, že vysavas, nechává dítě dupat :D no hrozný!!!:-D hele úplnej klid. Dítě do babyboxu kvůli babe nedáš, noční klid nerusis, celodenní mlácení to není. Mám sama roční dítě, počkej až začne běhat, chodit a padat. To baba bude jen stát a klepat :-D:-D to jsou fakt někdy pecky. Takže má rada je ignorovat ji. Nic ti nemůže… Žijte normální život a na ni se vykasli. Zbytečně se jí budeš nervovat… Ji to jednou přestane bavit, nebo ji klepne :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
28.7.18 19:56

Dala bych urcite koberec,dal bych to neresila.Plovoucka neni moc vhodna a ohleduplna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 20:01
@Tejule píše:
Ha ha, to je sranda jak se tady do tebe obouvaji, jak jsi hrozná, že vysavas, nechává dítě dupat :D no hrozný!!!:-D hele úplnej klid. Dítě do babyboxu kvůli babe nedáš, noční klid nerusis, celodenní mlácení to není. Mám sama roční dítě, počkej až začne běhat, chodit a padat. To baba bude jen stát a klepat :-D:-D to jsou fakt někdy pecky. Takže má rada je ignorovat ji. Nic ti nemůže… Žijte normální život a na ni se vykasli. Zbytečně se jí budeš nervovat… Ji to jednou přestane bavit, nebo ji klepne :D :D :D

V pohodě, mě to zas tak nevadí :) prijde mi normální a samozřejmé vysávat, když mám psa, který pelicha jak trdlo.. Ano, byli jsme na trimovani i stříhání, kdyby to někoho zajímalo a chtěl mi něco vycist, ale proste to moc nepomohlo. A nenechat v tom dite se válet. ale hold kdo to nezažil, neví. :roll: dekuju aspoň normálním uzivatelkam, které umí napsat něco na místě :potlesk: :palec:

Btw. Majitelé za ni už byli, ale neotevřela. Takže přijedou jeste zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 20:07

@Sworley samozřejmě, ze kazdy chce mit klid. Ale když se přestěhujes do paneláku, tak musis počítat i s dětmi, psy.. A chodit jak myška ani si pomalu neuprdnout, asi nejde, že. Taky když jsem bydlela s rodiči ještě, v přízemí paneláku, tak šlo slyšet jak si děti hrají. A určitě jsme na nikoho neklepali jak šiblí do hlavy, ale deti si proste hrajou, tak jsme to překousli. Nemůžu malou strcit do postýlky na celej den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.7.18 20:09
@Nattx píše:
Tak vysávat jistě může. Ale třikrát denně je to na palici a obzvlášť v paneláku. To jak arogantně a agresivne zakladatelka reaguje, myslím, že už chápu, proč se s ní paní ani nebavila a rovnou klepe holí :mrgreen:. Ať podloží koberec a má vyřešeno.

Asi nevis, co je agresivni chovani :nevim: :roll: a vyjádření k vysavani jsem psala o 2 prispevky výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
28.7.18 20:49

@LucieH16 proč neotevřela,chudák třeba je neslyšela :mrgreen: Nebo s nimi řešit nic nechce ;) @Nattx vysávám dle potřeb a jestli má zakl psa co hodně líná :? My máme dvě feny, starší trimuji a ani chlup, mladší je ještě malinká takže trimovaná nebyla a zatim taky chlupy nepadají :mrgreen: . Ale mít koberce tak logicky vysávám nejspíš denně,dětičky všude drobí takže takhle stačí jen vzít koště :mrgreen: Ale když někomu vadí batole co leze po kolenou :? tak to za chvíli bude bušit že si dovolí v noci spláchnout wc :mrgreen: Byt neni jejich takže nějaké investice do bydlení, to je věc majitele ;) Já už koberce v bytě fakt nechci a ani je mít nemůžeme ;) ale za celé roky co tu jsme nikdo nic neříkal a to jsme tady jediní s dětmi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný