Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nattx My to dite i psa i vysavac meli driv, nez se ta pani pod nas nastehovala. To mam hlidat kdo se kdy odstehuje a novy nastehuje, abych jim rekla, ze nad nimi bydli rodina s ditetem a psem?
*a vysavačem
Příspěvek upraven 28.07.18 v 22:35
@LucieH16 ja to cele necetla. Ale prave kvuli sousedum pod nami jsme poridili koberce. Problem s nimi nemame, pry je to dite. A ver, bude mnohem hur az bude starsi. Jestli slysi i lozeni, poridila bych koberec jako prvni vec a ne penove puzzle.
@Limi123 píše:
No ono hodne zalezi, v jakem panelaku zijes. Nekde je slyset i spendlik, jinde jsou zdi dobre. Ale vysavac by mi tedy nevadil, to je takovy konatantni zvuk a da se odignorovat.Nicmene zacinam mit pocit, ze zakladatelka je takova celkem arogantni „mamynka“, ktera si sem nesla pro nazor, ale utvrdit se ve svem nazoru, ze je v pravu.
Uz to, ze uvazuje, ze bude sousedce lhat o tom koberci, mi prijde silne pres caru. Misto toho, snazit se udelat co nejvic pro klidne souziti a spokojenost obou stran, hleda zpusob, jak to cele obejit
Zakladatelko, ja jsem se treba sama aktivne ptala sousedu pod nami, jestli je necim nerusime. Za tu dobu, co mam deti, tak uz 2×.Jeste, ze my mame stesti na sousedy pod i nad nami.
Neomlouvala ses mi, za to, zes me narkla, ze bych chtela sousedce lhat? A ted o tom zase pises?
proc bych ji lhala, kdyz jsem kontaktovala i majitele bytu, aby to s ni resili? Jak bych to asi obesla? Logicky trosku.. Kdyz uz rikas, jaka jsem aniz bys me znala.
ja tu sousedku videla prvne a snad naposled, takze tak.
@blumen My ale koberce davat do bytu nebudeme. Uz jsem to psala.
A sousedi u nas vysavaji taky, co mi vubec nevadi. Dupani deti pri navsteve nad nami mi taky nevadi, nevadilo by mi i cely den, mame taky dite, ze. Kdyz bydlim v palelaku, pocitam s tim, ze o sousedech vim.
@LucieH16 píše:
@blumen My ale koberce davat do bytu nebudeme. Uz jsem to psala.
Jo, my s tim treba ale problem nemeli. ![]()
Zase chapu, ze je to otravne. Ted ve 3.5 uz mame misto jednoho elkeho v obyvaku dva mensi.
Příspěvek upraven 28.07.18 v 22:36
Ty jo a mě třeba vyloženě rozčilujou kuřáci na ulici, co mi přímo hulej do kočáru, mám je vzít nějakou holí? Ty jo, prostě žijou v kralikarne, tak se jedni i druzí musí smířit s určitým diskomfortem, a ne že sousedka bude klepat když dítě leze, to dítě na kolenou nemá podpatky, tak madam zcela jistě jen prudi… Že občas něčím hodi no a co, není to pořád… Taky se sousedka může odstěhovat když ji to tak vadí a nebo si odhlucnit svůj strop, ale baba nemá do čeho píchnout a otravuje, tak to vidím já. Q bych chtěla vidět vás super ženy, jak vazete své dítě k topení, a nebo izolujete podlahu v nájemním bytě… Ha ha ha
@LucieH16 píše:
@Nattx My to dite i psa i vysavac meli driv, nez se ta pani pod nas nastehovala. To mam hlidat kdo se kdy odstehuje a novy nastehuje, abych jim rekla, ze nad nimi bydli rodina s ditetem a psem?
Problém je, že ona to řešit nechce. A prostě když se bydlí ve špatně zaizolovaných domech, je to frustrující. Znám to. Asi počkat, co vám řekne ten majitel. Nebo domácí?
@Tejule píše:
Ty jo a mě třeba vyloženě rozčilujou kuřáci na ulici, co mi přímo hulej do kočáru, mám je vzít nějakou holí? Ty jo, prostě žijou v kralikarne, tak se jedni i druzí musí smířit s určitým diskomfortem, a ne že sousedka bude klepat když dítě leze, to dítě na kolenou nemá podpatky, tak madam zcela jistě jen prudi… Že občas něčím hodi no a co, není to pořád… Taky se sousedka může odstěhovat když ji to tak vadí a nebo si odhlucnit svůj strop, ale baba nemá do čeho píchnout a otravuje, tak to vidím já. Q bych chtěla vidět vás super ženy, jak vazete své dítě k topení, a nebo izolujete podlahu v nájemním bytě… Ha ha ha
@LucieH16 no to u nás taky zkoušela, jen místo stropu do topení.
ale za pět minut byla nahoře u nás a zvonila, co že za párty se to u nás děje
párty nebyla, jen malé dítě prostě leze… a občas mu něco spadne, eliminovat se dá ale snížit na nulu ne;) A pro paní je to trošku změna, jelikož předtím jsme z bytu odcházeli ráno, vraceli se večer a o víkendech byli pryč
takze prakticky sousedy nad sebou měla jen občas a i tak našla důvod;) někteří lidi to tak prostě mají… nejsme jediní sousedé u kterých byla ???? takže asi zkusit s paní jeste promluvit, ikdyz s vlastnim sebezapřením…a když nepomůže tak ať si stěžuje dále kde uzná sama za vhodné…u nás navíc celkem pomohlo když jsme ji jednou pomohli vyřešit problém který sama neuměla vyřešit, od té doby je trochu smířlivější, co kdyby něco příště jeste potřebovala… ![]()
@Nattx Majitele to s ni chteli resit, pokusi se opet zitra, kdyz dneska nepochodili.
@AndyVesela píše:
@LucieH16 no to u nás taky zkoušela, jen místo stropu do topení.ale za pět minut byla nahoře u nás a zvonila, co že za párty se to u nás děje
párty nebyla, jen malé dítě prostě leze… a občas mu něco spadne, eliminovat se dá ale snížit na nulu ne;) A pro paní je to trošku změna, jelikož předtím jsme z bytu odcházeli ráno, vraceli se večer a o víkendech byli pryč
takze prakticky sousedy nad sebou měla jen občas a i tak našla důvod;) někteří lidi to tak prostě mají… nejsme jediní sousedé u kterých byla ???? takže asi zkusit s paní jeste promluvit, ikdyz s vlastnim sebezapřením…a když nepomůže tak ať si stěžuje dále kde uzná sama za vhodné…u nás navíc celkem pomohlo když jsme ji jednou pomohli vyřešit problém který sama neuměla vyřešit, od té doby je trochu smířlivější, co kdyby něco příště jeste potřebovala…
No topení je vůbec folklor. Takový rychlý budík všech sedmi pater. Proč vyjít schody a domluvit se s tím, kdo mě ruší, když můžu pořádně zabušit, že ano. Žití v panelácích je radost ![]()
@LucieH16 píše:
Neomlouvala ses mi, za to, zes me narkla, ze bych chtela sousedce lhat? A ted o tom zase pises?proc bych ji lhala, kdyz jsem kontaktovala i majitele bytu, aby to s ni resili? Jak bych to asi obesla? Logicky trosku.. Kdyz uz rikas, jaka jsem aniz bys me znala.
ja tu sousedku videla prvne a snad naposled, takze tak.
Ja jsem se neomlouvala ani nic o lhani doted nepsala. Ale davala jsi tu nekomu palec nahoru, kdo ti radil, ze to mas udelat. Ale pokud to udelat neplanujes a situaci chces resit, tak budiz ti to ke cti ![]()
Ja si tedy moc nedokazu predstavit, jak to bude resit majitel bytu. Podlahy kvuli vam asi predelavat nebude, trhat, davat novou izolaci a znovu pokladat… Leda, ze by vam koupil koberce, nebo dal vypoved z najmu? Nebo nevim, jak by to jinak mohl vyresit… Nic me nenapada.
@Nattx přesně tak
aby si trochu srandy užili i ostatní, tak je třeba zapojit celý vchod
holt, bydlení v panelových domech, má svá nepsaná pravidla a nepochopitelná specifika ![]()
@Limi123 píše:
Ja jsem se neomlouvala ani nic o lhani doted nepsala. Ale davala jsi tu nekomu palec nahoru, kdo ti radil, ze to mas udelat. Ale pokud to udelat neplanujes a situaci chces resit, tak budiz ti to ke ctiJa si tedy moc nedokazu predstavit, jak to bude resit majitel bytu. Podlahy kvuli vam asi predelavat nebude, trhat, davat novou izolaci a znovu pokladat… Leda, ze by vam koupil koberce, nebo dal vypoved z najmu? Nebo nevim, jak by to jinak mohl vyresit… Nic me nenapada.
Možná by mohl fungovat jako prostředník mezi znepřátelenými stranami. Je to v jeho zájmu taky.