Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Aries6 píše:
Ten její obouchanej strop bych chtela videt
Jinak neporadím, omlouvám se.
@Limi123
Ale my máme puzzle, na kterém má hračky v jedne části obýváku, nemáme ho vsude kvůli psa, a tomu, že se do něj hezky zadelavaji chlupy, tak aby nebyla malá furt od chlupů..a že ji obcas něco spadne na podlahu, tak se z toho nezblaznim prece. ![]()
Tak zlaté děti, co bydlí pode mnou..tam je problém pan otec, co na ně ustavičně řve a to je teda něco, fakt rapl ![]()
@LucieH16 píše:
@Limi123Ale my máme puzzle, na kterém má hračky v jedne části obýváku, nemáme ho vsude kvůli psa, a tomu, že se do něj hezky zadelavaji chlupy, tak aby nebyla malá furt od chlupů..a že ji obcas něco spadne na podlahu, tak se z toho nezblaznim prece.
Ty ne, ale sousedka ano. To je porad já, pes… Ale být sousedkou, neklepu smetáčkem, ale zajdu na stavební úřad a řeším to s nimi. Jsou nějaké hlukové limity… Tyto rekonstrukce na pronájem jsou prostě mor. Obtěžuje to ji, stejně jako vás.
@LucieH16 píše:
@Limi123Ale my máme puzzle, na kterém má hračky v jedne části obýváku, nemáme ho vsude kvůli psa, a tomu, že se do něj hezky zadelavaji chlupy, tak aby nebyla malá furt od chlupů..a že ji obcas něco spadne na podlahu, tak se z toho nezblaznim prece.
no, ale to, že neodhlučníš podlahu, protože se ti na to chytají chlupy od psa, to babku fakt zajímat nemusí, to je čistě tvůj problém. Plovoučka v paneláku je za trest a to říkám jako bývalý obyvatel paneláku s plovoučkou. Nevěřila bys, jaký kravál to dokáže o patro níž udělat. Je na tobě vymyslet takové řešení, abys babču nerušila - i ona má nárok na klid.
Nad námi mají lidi taky plovoučku, je slyšet každý krok, když jim něco spadne, je to rána až nadskočím.Když mají u sebe vnouče, co tam lítá a padají mu hračky na zem, je to peklo.Jinak vnímáte ty zvuky vy a jinak je to slyšet v bytě pod vámi.Kolikrát jsem musela prostě někam z bytu odejít, to se nedá.Já na ně tedy nebouchám, ale je to o nervy..Naštěstí je tam to dítě jen někdy, neumím si představit, že by tam bylo pořád.
POřiďte si aspoň koberec, buďte ohleduplní.
@LucieH16 čím víc to s ní budeš řešit tím hůř.Dítě těžko uvážeš k posteli
Tvůj problém? Tak její problém že jí to vadí a jedině někde na samotě by měla klid a ticho
Tohle je provozní hluk který prostě slyšet Co bude až dítě začne chodit a každou chvilku spadne ![]()
@Markéta80 Tohle miluju, ty argumenty ať si bydlí na samotě. Plovoucí podlaha je do paneláku absolutně nevhodná, v tom je hlavní problém, násobí zvuky, rezonuje.Starý člověk má větší potřebu klidu, mívá bolesti, chce si odpočinout. Snažit se nějak domluvit a vyjít vstříc - třeba položením levného koberce, mi přijde normální.
Já bych to udelala fikane, upekla bych babovku, zasla bych tam, s tím, že chápeš, že ji to obtěžuje a že s tím hodlas něco dělat, řekla bych ji, že jsemti řešila s podlaharem ( kec) a že doporučil položit chlupatý koberec, že hned v týdnu ho pojedete koupit a položíte ho tam - na celý koberec bych se vyprdla a ve středu bych tam zasla a řekla ji, že tam Teda máte ten koberec a zda se to zlepšilo, tím Babe zavřete ústa a bude klid a když nebude pokrcila bych rameny a řekla ji, že dítě k topení privazat nemůžeš, že ona snad měla taky děti a že to musí pochopit, že ses snažila ![]()
![]()
![]()
@LucieH16 píše:
@aleaa![]()
![]()
dobra poznámka. Ano, buď prikoupime puzzle nebo majitel vymysli něco jiného. Každopádně teď malá spí, tak je klid
Kupte ale takove ty 50×50cm nebo 100×100 cm bez obrazku. Mit ty male po celem byte je na palici, co se tyce udrzby. Ja jsem ty male vyhazela a koupila ty velke…
Mozna, ze pani to zacne resit i jinak nez jen klepanim na strop a treba se i zakladatelka bude divit az dostane od majitele vypoved a bude si hledat jine bydleni…tyhle bezohledne lidi ohanejici se vsemoznyma pravama mam nejradeji. …a jeste misto vstricnosti kecy o chlupech na koberci
…lina hlidat a vychovavat dite, lina uklizet chlupy z koberce a jeste milion kecu kolem.....
@LucieH16 Ja to chapu… Mate to blbe… Ale pokud by nad nami meli plovoucku a deti a nad hlavou by se mi neustale ozyvaly rany jak hrom, nadsena bych z toho take nebyla… Ja tu sousedku docela dobre chapu, neco byste s tim udelat meli. Nebo byt v jine mistnosti, nez je pres den ona.
Prijde mi to stejne, jako kdyz moje kamaradka mela dite a soused v pokoji pod nimi kouril cele dny cigarety a jim to podel trubek slo do pokojicka. A soused je poslal do haje, ze preci kouri ve svem vlastnim byte, tak at daji pokoj… Pravne mel pravdu, ale moralne ne…
Jak rikam, bez si dolu k sousedce na hodinku dve poslechnout, jake rany to dela a mala at si nahore hraje s tatinkem. Jestli je to jen nervozni babka, nebo jestli je to opravdu hlasite. Podle toho bych pak volila reseni.
@LucieH16 Resila jsem,presne v te dobe,kdy mala lozila,bubnovala kolinkama,padala,kdyz se ucila chodit
Vysvetleni,co je zdrojem hluku,ze starsi dcera nesmi skakat z nabytku,behat apod.,ze mame polozene kusove koberce…a ze vic uz neudelam nestacilo.Jo,taky dle.me odflakla rekonstrukce,ale co s ni mam v pronajmu delat?Na druhou stranu deti spaly od 19:30 do 7 i dyl Mensi i pres den.Dvakrat za den venku,kolikrat jsme se odpoledne prisli uz jen najist,umyt a spat…a pak jsme i my sami byli po tichu,abysme si nebudili deti,takze o nejakem pernamentnin hluku si nemyslim,ze by mohla byt rec
Proste je to neprijemny,posli za pani manzela,at se jde domluvit,ze hluk je to a to,ze date koberce,ale ze vic uz neudelate a ze je zbytecne ,aby to resila mlacenim do stropu.Ze klidne muze prijit k vam na kafe,podivat se,co se tam deje nebo naopak ze byste si radi u ni poslechli,jak jdou teda zvuky z vaseho bytu slyset.Zamerne pisu.manzela,protoze ony tyhle typy na chlapa reaguji dost jinak…a pokud bude arogantni,nebude se chtit bavit a posle vas nekam,tak neresit,naucit se vypoustet,i.kdyz je to neprijemny. Preji,at se povede zklidnit situaci.Jo a pani,co tu byla pred nama,mi rikala,jaky s ni mela problemy…jenze pak casem slysis od dalsich sousedu ze ji tam decka jezdily po byte na odrazedle, pespesze vyl celou dobu co byli v praci, ze toto tamto…a mozna se ji u nas ani nedivim,ze kdyz videla zase rodinu s deckama,byla rovnou najezena,neprijemna a cekala nejhorsi…
@Tejule píše:
Já bych to udelala fikane, upekla bych babovku, zasla bych tam, s tím, že chápeš, že ji to obtěžuje a že s tím hodlas něco dělat, řekla bych ji, že jsemti řešila s podlaharem ( kec) a že doporučil položit chlupatý koberec, že hned v týdnu ho pojedete koupit a položíte ho tam - na celý koberec bych se vyprdla a ve středu bych tam zasla a řekla ji, že tam Teda máte ten koberec a zda se to zlepšilo, tím Babe zavřete ústa a bude klid a když nebude pokrcila bych rameny a řekla ji, že dítě k topení privazat nemůžeš, že ona snad měla taky děti a že to musí pochopit, že ses snažila
@Malaga píše:
Mozna, ze pani to zacne resit i jinak nez jen klepanim na strop a treba se i zakladatelka bude divit az dostane od majitele vypoved a bude si hledat jine bydleni…tyhle bezohledne lidi ohanejici se vsemoznyma pravama mam nejradeji. …a jeste misto vstricnosti kecy o chlupech na koberci…lina hlidat a vychovavat dite, lina uklizet chlupy z koberce a jeste milion kecu kolem.....
Co to meleš? Proč bych měla být líná hlídat dite? Jako hlídat aby se nehnulo na krok nebo si nehralo? Vysavam byt 3× denne od chlupů, takže mlč o linosti laskavě, když víš houby. Dekuji pěkně. ![]()