Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucenka treba nám tu domácí po tom, co s ní promluví dá něco nového. Ale pochybuji.
Kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde. I kdyby jste se doma vznaseli, tak si babka stejne najde neco, jen aby vas mohla prudit. Nekteri, a obzvlast duchodci, to maji jako sport. To je uplne normalni, ze dite lozi a hraje si a pokud jste jenom trosku rozumni a nenechate ji delat ramus dlouho do noci, tak at si babka trhne. At si necha odhlucnit strop nebo se odstehuje na mars. Kdo bydli v panelacich, musi s detmi a beznym hlukem domacnosti v okoli pocitat. Howg. Vubec bych si s tim nenechala otravovat zivot.
@lucenka píše:
tak ono lezení po kolenech je dost hlučné … a opravdu nechápu, proč lidi v dnešní době pořád musí do panelákových bytů dávat plovoucí podlahu s nedostatečneou izolacíto je pak opravdu za trest pod takovými lidmi bydlet.
Majitel tam dá to nejlevnější a pronajme to. On tam nebydlí a nemusí poslouchat stížnosti sousedů.
@lucenka píše:
tak ono lezení po kolenech je dost hlučné … a opravdu nechápu, proč lidi v dnešní době pořád musí do panelákových bytů dávat plovoucí podlahu s nedostatečneou izolacíto je pak opravdu za trest pod takovými lidmi bydlet.
Souhlas.Malé děti bez izolované podlahy jsou pro sousedy mor.Dupání, pobíhání,padání čehokoli na zem,lahůdkou je odrážedlo.Bydlení za trest.Soudná rodina si dá u malého dítěte koberce.
@Pajka89 My jsme úplně normalni, takze dite si začíná hrat kolem 9 a v 7 vecer jde spát, takže v tom problém nebude. No musím počkat na toho domácího co vyřeší. Ale podle našeho rozhovoru se sousedkou nic kloudného z toho nevidim.. Když mi řekne, že my na ni taky klepeme, tak co.. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Souhlas.Malé děti bez izolované podlahy jsou pro sousedy mor.Dupání, pobíhání,padání čehokoli na zem,lahůdkou je odrážedlo.Bydlení za trest.Soudná rodina si dá u malého dítěte koberce.
on ten koberec je lepší i s ohledem na to dítě … líp se mu po něm pohybuje, není studený.
@Pajka89 píše:
Kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde. I kdyby jste se doma vznaseli, tak si babka stejne najde neco, jen aby vas mohla prudit. Nekteri, a obzvlast duchodci, to maji jako sport. To je uplne normalni, ze dite lozi a hraje si a pokud jste jenom trosku rozumni a nenechate ji delat ramus dlouho do noci, tak at si babka trhne. At si necha odhlucnit strop nebo se odstehuje na mars. Kdo bydli v panelacich, musi s detmi a beznym hlukem domacnosti v okoli pocitat. Howg. Vubec bych si s tim nenechala otravovat zivot.
S tímhle přístupem si babka může pouštět od rána do večera dechovku na plný pecky a dítě se jim nevyspí. Co je jí do toho, že někoho ruší, že?
Snažil bych se najít nějaký smírný řešení a neřešit to style „polibte mi p.del“. Může se totiž nakonec stát, že ten kdo z toho vyjde nejhůř bude zakladatelka.
@LucieH16 píše:
Dobry den, prosím o radu jak by jste to řešily vy maminky. Bydlíme v pronájmu v paneláku v 11. patre (úplně nahoře). Máme skoro 11 mesicni dcerku, která lozí po kolenou, hraje si s hračkami jako každé normalni dite. Pod námi bydli stará sousedka, tipuji ji něco pres 70, a neustále na nas klepe holí do stropu, protože ji obtěžuje, že malá lozi, hraje si a proste věci padají na plovoucí podlahu. Máme i pěnové puzzle, ale proste ji to obcas ujede jinam ty hračky a bouchne s nimi o zem a hned klepání. Je to na hlavu, protože dceři asi nevysvetlim, že má už chodit aby netloukla do země koleny nebo že si nemá hrát. Už jsem ji i vzala dřevěné hračky a kostičky, abych zmírnila hluk, ale pořád je to málo. Za sousedkou jsem dneska byla a řekla mi, že je to můj problém, že mi dite lozi a ze se budu ještě divit. Na to jsem tedy volala domácímu, aby to s ní nějak vyřešil, tak se s ní pokusí promluvit večer nebo zítra. Setkaly jste se s timto?
Pokud od šesti ráno do deseti do večera dělá hluk (které malé dítě ho nedělá), tak je to OK. Na sedmdesátnici má asi dobrý sluch. Nám nikdy nikdo za dítě nikdy nic neřekl a snažíme se hluk nedělat. Já žiju v paneláku bez dvou 40 let.
@Pajka89 píše:
Není normální být neustále rušen, to není o věku ani běžném hluku.Ten je tak možná pračka nebo splachování.Ne rozjívený hlučný dítě.Co si ona bude odhlučňovat nebo stěhovat na Mars?Tyhle bezohledný arogantní matky jsou napřesdržku.
@Burj Chalifa Kdyz máme jeste psa, tak je koberec nepraktický. Porad čistit, chlupy v tom .. Nic moc teda. Ale když nic jiného nezbyde… ![]()
@LucieH16 píše:
@Burj Chalifa Kdyz máme jeste psa, tak je koberec nepraktický. Porad čistit, chlupy v tom .. Nic moc teda. Ale když nic jiného nezbyde…
pes mi nevadí.
Na nas takhle klepal podsed smetakem do stropu, kdyz jsme byli mali.
Nicmene k veci, sousedka je stara nevrla babka, ale mne by to nedalo.
Kdyz byl syn maly a hazel hracky na plovoucku, dala jsem skoro po celem byte na plovoucku penove puzzle 50×50cm, aby hracky o zem nemlatily. Mne to vadilo samotne, ono z te plovoucky je to desne slyset. Ale my mame stesti na sousedy, ptala jsem se, jestli je nerusime, ale pry vubec, pani je dost stara a asi i trochu nahluchla. ![]()
@Prof. Farnsworth Poustet si dechovku na plny pecky neni hluk z bezneho uzivani bytu a byla by to záležitost hodna stiznosti. Oproti tomu si bezne hrajici dite v poradku a jestli to nekomu vadi, tak at si polibi tu zminivanou pr.del.
@Burj Chalifa Zadny rozjiveny hlučný dite nemám. Nemá ani rok, takže takovy hluk jeste nedělá. Ze lozi a obcas ji něco spadne, to je normální, ne? Nebo některé děti umi litat? ![]()
tak ono lezení po kolenech je dost hlučné … a opravdu nechápu, proč lidi v dnešní době pořád musí do panelákových bytů dávat plovoucí podlahu s nedostatečneou izolací
to je pak opravdu za trest pod takovými lidmi bydlet.