Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@elue píše:
@tini to o čarodějnici jsem psala já a stojím si za tím - nyní odhlížím od jakýchkoliv řešení, myslím, že tu bylo zakladatelce porazeno dobře - ale pokud na mě někdo arogantně mlátí klackem, jak na nějaké zvíře, jen co šoupnu pantoflí po zemi, tak to je u mě čarodějnice.
Presne tak. Za rady a názory děkuji. ![]()
@Nattx píše:
Takže nejen, že sousedka musí poslouchat tvé dítě, ale ještě k tomu 3× denně vysavač? No to musí být radost pod tebou bydlet, vůbec se jí nedivím. Já bych ti tou holí přišla poklepat na hlavu.
takže už se nesmí ani vysávat
Může vůbec v tom bytě být přes den?
bydlela tady mladá rodina a ta si zase stěžovala na souseda že v noci když chodí dělá strašné rány holí
Občas mu u postele spadla a že oni mají mimino a budí se. Moc řešení to nemělo
Koberce jsme z bytu vyhodili a máme jen plovoučku a dlažbu ![]()
@LucieH16 A neni ti divne, ze slysis tak dobre, jak sousedka boucha do stropu holi?
Mate spatne udelanou podlahu, chyba je u vas.
Hja to měla podobně a když zaklepala ona zaklepala jsem i já. Přestane ji to bavit ![]()
Tak vysávat jistě může. Ale třikrát denně je to na palici a obzvlášť v paneláku. To jak arogantně a agresivne zakladatelka reaguje, myslím, že už chápu, proč se s ní paní ani nebavila a rovnou klepe holí
. Ať podloží koberec a má vyřešeno.
@Anonymní píše:
Záleží na lidech,babka je nejspíš potížistka a problémy bude hledat pořád.Letos jsme se přestěhovali do baráku,ale bydleli jsme v bytě se dvěma psy (JRT-takže hyperaktivní plemeno),já,manžel,dupající (skoro dospělý)syn a syn(1rok),který rejdil na odrážedle.Ani jedna připomínka od sousedů.U vás snaha vyřešit to po dobrém bude nejspíš marná.Já se svojí povahou bych babce začala dělat naschvály a schválně dupat,ať si to bouchání teprve užije,pak by si možná uvědomila,že ten HLUK nebyl HLUK.
No to nemusí znamenat,že jim ten kravál nevadí.
Co taky připomínat někomu,kdo nechá dítě rejdit v bytě na odrážedle.
To si člověk pomyslí tak akorát něco o mdlém rozumu a ani radši nikam nejde,páč by je musel poslat kamsi.
To je jak ti dovedové nad námi,čtyři dospělí a dítě,tipuju tak 3 roky. To taky věčně na něčem „rejdí“,i pozdě večer. Rány,dupot,podpatky,řev,to ani nepočítám.
Kolikrát neví člověk,kdo dělá větší kravál,jestli to dítě nebo dospělí. A nebo ty jejich dva uřvaný čokli,který jsou tam věčně zavřený.
A nejvíc mě baví,já si platim nájem,tak můžu,co chci. No já si ho taky platim a chci mít zase klid. ![]()
@LucieH16 píše:
@Lalelale No to právě ne, nikdo za nami nebyl. Mala si hraje jen v obýváku a ona na nas klepe z jejího obýváku a začalo to proste tak, že bylo odpoledne asi 3 hodiny a ona začala klepat jak šílená, při každé ráně. Malá si začíná hrát tak kolem 9, takže v tom problém taky nebude. No prave domácí se tomu do telefonu smál, že kdyžtak řešit pres policii, pokud ani on s tím nic neudělá, ale to nevím, jak bych jim dokázala, že malá když leze nebo si hraje, ona klepe. To by tu s námi museli být a cekatale takové omezovani, kvůli toho ze ona je stara doma sama a my mame dite , to jsem neviděla ještě.
Já si myslím, že to je potížistka, která si koření život. A že i kdyby dítě kleplo jednou denně, tak z toho bude scéna. Rovnou začít klepat na zeď je příšerná nevychovanost. Upřímně, neřešila bych ji. Majitel bytu je na vaší straně, ať si baba klepe. Pokud máš hodně dobrou náladu a chceš to řešit po dobrém, navštiv ji a požádej, jestli tě pustí dovnitř, abys zjistila, jak moc zlé to je. Já jsem psala, nade mnou měli malé dítě a ty rány byly úplně příšerné, přitom o jiných sousedech jsem nevěděla. Ale měla jsem tu slušnost za nimi zajít (místo bušení do stropu jak deb*l) a slušně jsme se dohodli. Když tě bábá vyhodí a bude protivná, hned budeš vědět, že ona to nechce řešit, nýbrž chce dělat dusno. Tohle zažila kamarádka, a situaci vyřešilo, když agresivnímu sousedovi začali klepat zpátky.
Ha ha, to je sranda jak se tady do tebe obouvaji, jak jsi hrozná, že vysavas, nechává dítě dupat
no hrozný!!!:-D hele úplnej klid. Dítě do babyboxu kvůli babe nedáš, noční klid nerusis, celodenní mlácení to není. Mám sama roční dítě, počkej až začne běhat, chodit a padat. To baba bude jen stát a klepat ![]()
to jsou fakt někdy pecky. Takže má rada je ignorovat ji. Nic ti nemůže… Žijte normální život a na ni se vykasli. Zbytečně se jí budeš nervovat… Ji to jednou přestane bavit, nebo ji klepne
![]()
Dala bych urcite koberec,dal bych to neresila.Plovoucka neni moc vhodna a ohleduplna.
@Tejule píše:
Ha ha, to je sranda jak se tady do tebe obouvaji, jak jsi hrozná, že vysavas, nechává dítě dupatno hrozný!!!:-D hele úplnej klid. Dítě do babyboxu kvůli babe nedáš, noční klid nerusis, celodenní mlácení to není. Mám sama roční dítě, počkej až začne běhat, chodit a padat. To baba bude jen stát a klepat
to jsou fakt někdy pecky. Takže má rada je ignorovat ji. Nic ti nemůže… Žijte normální život a na ni se vykasli. Zbytečně se jí budeš nervovat… Ji to jednou přestane bavit, nebo ji klepne
![]()
![]()
V pohodě, mě to zas tak nevadí
prijde mi normální a samozřejmé vysávat, když mám psa, který pelicha jak trdlo.. Ano, byli jsme na trimovani i stříhání, kdyby to někoho zajímalo a chtěl mi něco vycist, ale proste to moc nepomohlo. A nenechat v tom dite se válet. ale hold kdo to nezažil, neví.
dekuju aspoň normálním uzivatelkam, které umí napsat něco na místě
![]()
Btw. Majitelé za ni už byli, ale neotevřela. Takže přijedou jeste zítra..
@Sworley samozřejmě, ze kazdy chce mit klid. Ale když se přestěhujes do paneláku, tak musis počítat i s dětmi, psy.. A chodit jak myška ani si pomalu neuprdnout, asi nejde, že. Taky když jsem bydlela s rodiči ještě, v přízemí paneláku, tak šlo slyšet jak si děti hrají. A určitě jsme na nikoho neklepali jak šiblí do hlavy, ale deti si proste hrajou, tak jsme to překousli. Nemůžu malou strcit do postýlky na celej den ![]()
@Nattx píše:
Tak vysávat jistě může. Ale třikrát denně je to na palici a obzvlášť v paneláku. To jak arogantně a agresivne zakladatelka reaguje, myslím, že už chápu, proč se s ní paní ani nebavila a rovnou klepe holí. Ať podloží koberec a má vyřešeno.
Asi nevis, co je agresivni chovani
a vyjádření k vysavani jsem psala o 2 prispevky výš.
@LucieH16 proč neotevřela,chudák třeba je neslyšela
Nebo s nimi řešit nic nechce
@Nattx vysávám dle potřeb a jestli má zakl psa co hodně líná
My máme dvě feny, starší trimuji a ani chlup, mladší je ještě malinká takže trimovaná nebyla a zatim taky chlupy nepadají
. Ale mít koberce tak logicky vysávám nejspíš denně,dětičky všude drobí takže takhle stačí jen vzít koště
Ale když někomu vadí batole co leze po kolenou
tak to za chvíli bude bušit že si dovolí v noci spláchnout wc
Byt neni jejich takže nějaké investice do bydlení, to je věc majitele
Já už koberce v bytě fakt nechci a ani je mít nemůžeme
ale za celé roky co tu jsme nikdo nic neříkal a to jsme tady jediní s dětmi ![]()
Záleží na lidech,babka je nejspíš potížistka a problémy bude hledat pořád.Letos jsme se přestěhovali do baráku,ale bydleli jsme v bytě se dvěma psy (JRT-takže hyperaktivní plemeno),já,manžel,dupající (skoro dospělý)syn a syn(1rok),který rejdil na odrážedle.Ani jedna připomínka od sousedů.U vás snaha vyřešit to po dobrém bude nejspíš marná.Já se svojí povahou bych babce začala dělat naschvály a schválně dupat,ať si to bouchání teprve užije,pak by si možná uvědomila,že ten HLUK nebyl HLUK.