Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanulínek píše:
@KPKristy -![]()
No úplně ve mě hrklo, jak se po něm vezla
![]()
Rumba je divnej tanec…
Jitka je skvělá, krásná, ale opakovaně se mi nelíbí, jak se při tanci tváří, takové strojené výrazy. ![]()
Jitka s Dědíkem to měli jako erotický tanec, lezli tam dost po sobě ![]()
@Samamama píše:
Rumba je divnej tanec…Jitka je skvělá, krásná, ale opakovaně se mi nelíbí, jak se při tanci tváří, takové strojené výrazy.
Mně se třeba rumba strašně jako tanec líbí, ale je pravda, že mi vždy vadilo, jí tancovat, to pak je na mě až moc „intimní“…ale jinak jí mám strašně ráda ![]()
Že, já si zrovna říkám, že rumbu bych se veřejně tančit hooodně styděla. Mimoch.-tančí se takové tance např. na plesech??
- my nechodíme, tak netuším.
![]()
@Samamama ano, přesně ty strojené výrazy se mi hlavně u ní nelíbí, proto by mě ani nevadilo kdyby vypadli, protože ti ostatní mají šťávu, to mě vadilo i u Machálkový, ale ta nebyla až tak sympatická jako je Jitka
@Hanulínek hudba i rumbová je, ale vzhledem k tomu že to ovládá málo párů, tak ztoho většinou udělají ploužák, on je na plesech úspěch když někdo pozná waltz a tančí ho na něj, alespoň takovou mám zkušenost já
Eben perlí, sem myslel že hledáš rovnováhu a ony to byly kroky
![]()
Já se teď u Lukášova tance i zasmála, obkročák medvěda z Brumlova, stěhovák…to všechno tam bylo. ![]()
@mojmira píše:
nedá, máš pravdu
On je jinak sympaťák, o tom zase žádná, ale ten tanec ![]()
@KPKristy píše:
On je jinak sympaťák, o tom zase žádná, ale ten tanec
mě je líto té jeho partnerky, ta má s ním práce
@medunka23 píše:
Eben perlí, sem myslel že hledáš rovnováhu a ony to byly kroky![]()
![]()
Jo, dneska má dobrý hlášky
Hunčáková má z toho Pavláska taky srandu.