Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Psala jsem to už včera, že šaty měla moc pěkné, ale hodily by se na opálené tělo. Takhle to bylo nevýrazné.
Souhlasím, šaty Terezy Koskové byly nevýrazné,
@EmmaAnna píše:
Marušce jsem to přála. Tanečnice byla výborná a hodně rozhodují i choreografie (laici stejně nepoznají, jestli někdo našlapuje správně nebo nebo zda jde stroprocentně do rytmu). A ty měli úžasné. Ten freestyle jsem vyloženě žrala.A samozřejmě je to milá, šikovná, skromná holka. Jitka je prostě místy afektovaná a zrovna v Česku se sebevědomí a přílišné emoce mco neodpouštějí
Jinak já hodně vzpomínám na Norisovou - její tango https://www.youtube.com/watch?… a nebo třeba samba https://www.youtube.com/watch?… Od té doby mě v podstatě nikdo nijak zvlášť nebavil, dokud nepřišel Zelinka.
Jestli můžu, že kopíruju, ale souhlasím.
Za sebe bych radši na 1. místo šoupla Jitku, ale skromné Marušce to rozhodně přeju
Free style byl origoš, užila jsem si to. Nezapomenutelné je jejich paso.
A z minulých ročníků už několikrát zmíněné tango od Aničky, které jsem v takovém pojetí ještě neviděla. Tanec se ubírá už krapet jiným směrem, páry tančí v showdance neskutečný kreace. V TV běželo vystoupení Lukáše Bartůňka (taky účastník Stardance) jako zombie. Partnerka pořád ve vzduchu a tak
.
@KPKristy píše:
A ted jsem cetla clanek, kde se ji zrovna ptali, jestli s Markem budou spolu, kdyz ted nikoho nema. Tak se shodli, ze vi, ze si pri praci nelezou na nervy a kdo vi, jak tobude, ze nic neni vyloucene. Tak uvidime..
Po tom, co jsem objevila tohle, tak spolu asi nebudou
![]()
@MUFICE hm, tak jsem to dobře odhadlw, že dvojici tvoří Maruna a Zelinář a Jitka a Dědík nic ![]()
@MUFICE píše:
Po tom, co jsem objevila tohle, tak spolu asi nebudou![]()
http://www.blesk.cz/…s-muzem.html
Ja sice psala o Maru a Zeli, ale tohle je teda masakr. Kuva fix, ze me se zase libi teplous
![]()
@KPKristy píše:
Ja sice psala o Maru a Zeli, ale tohle je teda masakr. Kuva fix, ze me se zase libi teplous![]()
Zeli je dobrý retro ![]()
@KPKristy píše:
Ja sice psala o Maru a Zeli, ale tohle je teda masakr. Kuva fix, ze me se zase libi teplous![]()
Taky jsem to netušila, mně se taky líbí ![]()
@KPKristy píše:
Přiznám se, že mě velmi překvapilo, že Chlopčík je podruhé ženatý a má malé dítě. Tipovala jsem ho totiž úplně stejně ![]()
@IvaB Taky mi tak nejdřív připadal, ale poslední dobou, ač to tedy jinak není můj typ, mi vyloženě přijde zajímavý a o dost sympatičtější.
@MUFICE píše:
Po tom, co jsem objevila tohle, tak spolu asi nebudou![]()
http://www.blesk.cz/…s-muzem.html
Hmm, to je drsný závěr. Prý pro kamarády
, proč mi to nepřipadá hraný?
Bohužel to u těch tanečníků bývá. Buď s partnerkou rovnou chodí nebo je to znamení, že to má jinak.
Nic proti tomu
.
@IvaB píše:
Přiznám se, že mě velmi překvapilo, že Chlopčík je podruhé ženatý a má malé dítě. Tipovala jsem ho totiž úplně stejně
Děti má myslím dvě (s 2. ženou) a je jí partnerka, se kterou vyhrával soutěže v M-kách v 90.letech.
Mají mezi sebou větší věkový rozdíl. Ale klape jim to, né
?
@Gozra píše:
Děti má myslím dvě (s 2. ženou) a je jí partnerka, se kterou vyhrával soutěže v M-kách v 90.letech.Mají mezi sebou větší věkový rozdíl. Ale klape jim to, né
?
Já mu to přeju. Pro mě je to sympaťák. Akorát že dost těch, kteří mi jsou sympatičtí, to mají prostě jinak. O to víc „jsem ráda“ (nebo jak to napsat a nikoho neurazit), že Chlopčík to jinak nemá. ![]()
@IvaB píše:
Přiznám se, že mě velmi překvapilo, že Chlopčík je podruhé ženatý a má malé dítě. Tipovala jsem ho totiž úplně stejně
Před pár lety jsem s ním četla rozhovor a byly tam fotky manželky i jejich bytu. Předtím než jsem to četla, jsem si myslela to samé ![]()
Tak bych řekla, že závěr letošní řady byl stejný jako té minulé. V šesté řadě byla favoritka už od začátku Kuchařová a nakonec zvítězila Polívková.
Letos byla favoritka Schneiderová a nakonec zvítězila Doležalová ![]()
Ale musím uznat, že si to zasloužila ![]()
Hlavně, že Pavlásek dostal bronz…uf ![]()