StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22465
20.12.15 13:41
@MUFICE píše:
Psala jsem to už včera, že šaty měla moc pěkné, ale hodily by se na opálené tělo. Takhle to bylo nevýrazné.

Souhlasím, šaty Terezy Koskové byly nevýrazné,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.12.15 15:54
@EmmaAnna píše:
Marušce jsem to přála. Tanečnice byla výborná a hodně rozhodují i choreografie (laici stejně nepoznají, jestli někdo našlapuje správně nebo nebo zda jde stroprocentně do rytmu). A ty měli úžasné. Ten freestyle jsem vyloženě žrala. :pankac: A samozřejmě je to milá, šikovná, skromná holka. Jitka je prostě místy afektovaná a zrovna v Česku se sebevědomí a přílišné emoce mco neodpouštějí :roll:Jinak já hodně vzpomínám na Norisovou - její tango https://www.youtube.com/watch?… a nebo třeba samba https://www.youtube.com/watch?… Od té doby mě v podstatě nikdo nijak zvlášť nebavil, dokud nepřišel Zelinka.

Jestli můžu, že kopíruju, ale souhlasím.
Za sebe bych radši na 1. místo šoupla Jitku, ale skromné Marušce to rozhodně přeju :palec: Free style byl origoš, užila jsem si to. Nezapomenutelné je jejich paso.
A z minulých ročníků už několikrát zmíněné tango od Aničky, které jsem v takovém pojetí ještě neviděla. Tanec se ubírá už krapet jiným směrem, páry tančí v showdance neskutečný kreace. V TV běželo vystoupení Lukáše Bartůňka (taky účastník Stardance) jako zombie. Partnerka pořád ve vzduchu a tak :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.12.15 17:18
@KPKristy píše:
A ted jsem cetla clanek, kde se ji zrovna ptali, jestli s Markem budou spolu, kdyz ted nikoho nema. Tak se shodli, ze vi, ze si pri praci nelezou na nervy a kdo vi, jak tobude, ze nic neni vyloucene :P. Tak uvidime..

Po tom, co jsem objevila tohle, tak spolu asi nebudou 8o :P

http://www.blesk.cz/…s-muzem.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.12.15 19:05

@MUFICE hm, tak jsem to dobře odhadlw, že dvojici tvoří Maruna a Zelinář a Jitka a Dědík nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.15 19:36
@MUFICE píše:
Po tom, co jsem objevila tohle, tak spolu asi nebudou 8o :Phttp://www.blesk.cz/…s-muzem.html

Ja sice psala o Maru a Zeli, ale tohle je teda masakr. Kuva fix, ze me se zase libi teplous :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.15 19:38
@KPKristy píše:
Ja sice psala o Maru a Zeli, ale tohle je teda masakr. Kuva fix, ze me se zase libi teplous :roll: :mrgreen:

Zeli je dobrý retro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.12.15 20:50
@KPKristy píše:
Ja sice psala o Maru a Zeli, ale tohle je teda masakr. Kuva fix, ze me se zase libi teplous :roll: :mrgreen:

Taky jsem to netušila, mně se taky líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
20.12.15 21:07
@KPKristy píše:

Přiznám se, že mě velmi překvapilo, že Chlopčík je podruhé ženatý a má malé dítě. Tipovala jsem ho totiž úplně stejně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
20.12.15 21:15

@IvaB Taky mi tak nejdřív připadal, ale poslední dobou, ač to tedy jinak není můj typ, mi vyloženě přijde zajímavý a o dost sympatičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.12.15 22:05
@MUFICE píše:
Po tom, co jsem objevila tohle, tak spolu asi nebudou 8o :Phttp://www.blesk.cz/…s-muzem.html

Hmm, to je drsný závěr. Prý pro kamarády :think:, proč mi to nepřipadá hraný? :roll: Bohužel to u těch tanečníků bývá. Buď s partnerkou rovnou chodí nebo je to znamení, že to má jinak. :( Nic proti tomu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.12.15 22:09
@IvaB píše:
Přiznám se, že mě velmi překvapilo, že Chlopčík je podruhé ženatý a má malé dítě. Tipovala jsem ho totiž úplně stejně :oops:

Děti má myslím dvě (s 2. ženou) a je jí partnerka, se kterou vyhrával soutěže v M-kách v 90.letech. :D Mají mezi sebou větší věkový rozdíl. Ale klape jim to, né :potlesk:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
20.12.15 22:36
@Gozra píše:
Děti má myslím dvě (s 2. ženou) a je jí partnerka, se kterou vyhrával soutěže v M-kách v 90.letech. :D Mají mezi sebou větší věkový rozdíl. Ale klape jim to, né :potlesk:?

Já mu to přeju. Pro mě je to sympaťák. Akorát že dost těch, kteří mi jsou sympatičtí, to mají prostě jinak. O to víc „jsem ráda“ (nebo jak to napsat a nikoho neurazit), že Chlopčík to jinak nemá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.12.15 23:28
@IvaB píše:
Přiznám se, že mě velmi překvapilo, že Chlopčík je podruhé ženatý a má malé dítě. Tipovala jsem ho totiž úplně stejně :oops:

Před pár lety jsem s ním četla rozhovor a byly tam fotky manželky i jejich bytu. Předtím než jsem to četla, jsem si myslela to samé :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
21.12.15 00:24

Tak bych řekla, že závěr letošní řady byl stejný jako té minulé. V šesté řadě byla favoritka už od začátku Kuchařová a nakonec zvítězila Polívková.
Letos byla favoritka Schneiderová a nakonec zvítězila Doležalová :)
Ale musím uznat, že si to zasloužila :palec:
Hlavně, že Pavlásek dostal bronz…uf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
21.12.15 00:44

@katkak9
To samé jako v Batulková versus Norisová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová