Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa píše:
Já toho Zdendulu úplně lovískuju![]()
![]()
, když jsme na tom emiminu
![]()
ale jo, tady se to hodí
@Malaga píše:
Myslim si, že s Tománkovou by se Bank tak daleko nedostal…
nedostal, mě přijde, že měla spíš tančit s Vízkem, tam by spolu víc ladili
Ale u Banka už bylo vidět, že je unavenej, ono taky není divu, ale nemělo to takovej náboj jako poprvé, nebo já jsem teď vytočená od starší, období vzdoru je sviňa, jsem sní měla právě promluvu, se probudila a vysírá a vymýšlí si aby se mohla dívat s námi, si to pouštíme pak když jsme spolu v pátek odpolko doma v repríze
@Ellusa Lalova na me pusobi jako potvora, nevim proc, ale prijde mi, ze se ho snazi uhnat…i kdyz asi to tak neni ![]()
@medunka23 píše:
Ale u Banka už bylo vidět, že je unavenej, ono taky není divu, ale nemělo to takovej náboj jako poprvé, nebo já jsem teď vytočená od starší, období vzdoru je sviňa, jsem sní měla právě promluvu, se probudila a vysírá a vymýšlí si aby se mohla dívat s námi, si to pouštíme pak když jsme spolu v pátek odpolko doma v repríze
pouštím to v pátek odpo a holky to taky sledují, starší sedí jak přikovaná a mladší u toho trdluje
Lalovka je exhibicionistka ve spoďárách…fuj to jsem ale jedovata…se mi to teda nijak extra nelibilo…
@Ellusa píše:Že jo! Mě to vůbec nebavilo
![]()
![]()
![]()
tak toto se mi teda moc nelíbí, je to divné
![]()
![]()
![]()
Mě se to líbilo, jen tam nevystihli tu pasáž se sundáváním toho peří, měli do toho něco vsunout. Chlap pravil že je vidět, že capooeru či jak se to píše nedělá moc dlouho