Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mojmira já nevím, já ji prostě celkově moc nemusím, vkládala jsem do ní naděje a užuž viděla novou Danu Batulkovou a ono nic ![]()
Mně vadilo, když ji představovali, tak neustále DOKTORKA. Ale i další tam mají titul.
Mě zklamal Pavlásek, čekala jsem, že tam nějakou figuru vystřihne a ne jen šaškování. S tím moc daleko nedojde. A Mareš je teda borec, čím je starší, tím mi je sympatičtější. Překvapil. Kostkový ta smetanová barva strašně slušela.
Docist nestiham, tak jen ve zkratce - favoritka cislo jedna Schneiderova, byla super! Pak se mi libil Mares, Maruska Dolezalova a Machalkova. Pavlasek je zatim trotl a DJ Lucca solidni prkno..
Cajthamlová se mi docela líbila - na to že je nejstarší z dámského osazenstva tak určitě lepší než prkenná dýžejka. A Doležalová taky dobrá, taková přirozeně komická, ne jako nuceně komický komik Pavlásek! Toho nebo boxera bych tam nemusela mít vůbec.
@kometaO5 tak to zase jo, Cajthamlová byla určitě lepší než Lucca - ta byla úplně tragická
akorát mě teda překvapilo, jak mají Tácek a Pavlásek vypapaný bříška, když si vezmete, že od 1.8. trénujou několik hodin denně, tak by mě zajímalo, jak vypadali na začátku tréninku ![]()
@mojmira no nevím… Asi jsem od ní čekala více ladnosti
Jak se líbila tobě?
Jinak první večer se mi MOC líbil. Znělku mají krásnou
Mnozí hodně pozitivně překvapili. Ale šokovala mne DJ Lucca - byl opravdu tvrdá, pohyb v bocích skoro nulový. Tak nevím, jestli to bylo velkou trémou nebo jí tanec moc nepůjde…
@Eveelin píše:
@mojmira no nevím… Asi jsem od ní čekala více ladnostiJak se líbila tobě?Jinak první večer se mi MOC líbil. Znělku mají krásnou
Mnozí hodně pozitivně překvapili. Ale šokovala mne DJ Lucca - byl opravdu tvrdá, pohyb v bocích skoro nulový. Tak nevím, jestli to bylo velkou trémou nebo jí tanec moc nepůjde…
myslím si, že u všech zapracovala tréma, také jsem od Katěřiny čekala více.
Mně se celý večer líbil. Moc.
Proti předchozím letům mi přišlo, že bylo zkráceno utrpení soutěžících při tréninku, to jsem přivítala.
DJ Lucu jsem neznala vůbec, ta mi nakonec přišla nejslabší vzhledem k její štíhlé postavě a ohebnosti. Boxer a Pavlásek OK.
Nelíbil se mi kostým herce pana Taclíka.
Taky se mi nelíbilo násilné tykání všichni se všemi.
Těším se na další večer.
Nasilne tykani - bylo to divny ![]()
DJ Lucca mela tak propnuta kolena, ze fakt vypadal, ze je nema ohybaci. Bylo videt, jak ji partner chce zlomit, ale ona se uplne branila. Treba neni talent na tanec, kazdy byt nemusi.
Prijemne me prekvapil Banga, na toho jsem byla zvedava. A miluju jeho Terezku Bufkovou! Tehdy s Prochazkou byli super ![]()
Holky, taky jste si vcera rikaly, ze konecne pujde v tv neco na urovni? ![]()
@EMicina píše:
Taky se mi nelíbilo násilné tykání všichni se všemi.
A proto nesnáším Révaye, který si snad spletl televize. Ta jeho žoviálnost, oslovení „kámo“ atd. mi leze na nervy. Myslím, že Táňa Drexler kolikrát jen koulí očima a tiše trpí ![]()
@IvaB píše:
A proto nesnáším Révaye, který si snad spletl televize. Ta jeho žoviálnost, oslovení „kámo“ atd. mi leze na nervy. Myslím, že Táňa Drexler kolikrát jen koulí očima a tiše trpí
jj, všichni si tykáme a oslovujeme se souruhu a soudružko
![]()
@mojmira píše:
jj, všichni si tykáme a oslovujeme se souruhu a soudružko![]()
No uplne tak vyznelo a bylo videt ze ne vsem bylo po srsti ![]()
Cajthamlovou nemusim vubec, navic ted nejaka obtloustla, tanec nic moc a porota se z ni mohla pos*at ![]()
@Hanulínek píše:
Jsem zvědavá jaké tance tam budou nově, jestli to totiž dobře chápu- je o dva páry víc, takže dva večery tanců navíc, že??
Nove ma byt zarazena salsa a valcik. Jeden z pridanych veceru ma byt charitativni - pro Paraple Zdenka Sveraka. A ve finale pry budou 3 pary misto 2. Beru to odsud http://reality-show.panacek.com/…o-zacne.html