StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
18.10.15 10:52
@kamiŠ píše:
No uplne tak vyznelo a bylo videt ze ne vsem bylo po srsti :roll:Cajthamlovou nemusim vubec, navic ted nejaka obtloustla, tanec nic moc a porota se z ni mohla pos*at :lol:

Taky mi Cajthamlová přišla jako pěkná kulička, a to jsem četla, že během tréninků zhubla 2 konfekční velikosti, tak nevím 8).
Mně se ten její tanec moc nelíbil, přišla mi hrozně strnulá.

• Citovat
  • Upravit
670
18.10.15 10:59

Tykání mi přišlo taky nějak nepatřičné a násilné. Vzpomněla jsem si jak v jednom rozhovoru při některé z předchozích řad říkal Eben, že si s Kostkovou v soukromí tykají ale ve vysílání stardance si vykají, že to k tomuto typu pořadu víc patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.10.15 10:59
@Meha píše:
Taky mi Cajthamlová přišla jako pěkná kulička, a to jsem četla, že během tréninků zhubla 2 konfekční velikosti, tak nevím 8).

To bych chtela videt ty dve velikosti :mrgreen:
Bylo na ni videt jak se strasne snazi aby ze sebe neudelala nemehlo a totalni jelito a tim to hrozne kazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
18.10.15 11:01
@KPKristy píše:
Holky, taky jste si vcera rikaly, ze konecne pujde v tv neco na urovni? :palec:

Jj, holky ja se na vcerejsek tak tesila ze si konecne pustim tv :) taky jsem koukala jak Cajthamlova zlostla, ale v zaberech z treninku mi prisla jeste tlustsi nez vcera. Mne s teda Lucca docela libila, ale jsem uplny laik. Nejvic vedla Jitka Sneiderova a dvojice Maruska s tanecnikem zvlastni. Osicka mi nevadil, treba minule jsem zas mela rada Imricha :) jeste se mi libil Mares. Jinak bych rekla ze choreografie byly opravdu site tanecnikum na miru :palec: pristi tyden davaji ale misto Stardance vecer pro svetlusku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.10.15 11:03

@kometaO5 presne, je to ted jak na nejakym tabore ci soustredeni a ne akce na urovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.10.15 11:05

@brumik7 Stardance dávají, Světluška jde až posléze.

• Citovat
  • Upravit
22471
18.10.15 11:28
@KPKristy píše:
Holky, taky jste si vcera rikaly, ze konecne pujde v tv neco na urovni? :palec:

Ano, moc jsem se těšila! Nesleduji teď žádný seriál, tak konečně bude mít můj život řád a pravidelnost. Každou sobotu u TV!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22471
18.10.15 11:31
@brumik7 píše:
Jj, holky ja se na vcerejsek tak tesila ze si konecne pustim tv :) taky jsem koukala jak Cajthamlova zlostla, ale v zaberech z treninku mi prisla jeste tlustsi nez vcera. Mne s teda Lucca docela libila, ale jsem uplny laik. Nejvic vedla Jitka Sneiderova a dvojice Maruska s tanecnikem zvlastni. Osicka mi nevadil, treba minule jsem zas mela rada Imricha :) jeste se mi libil Mares. Jinak bych rekla ze choreografie byly opravdu site tanecnikum na miru :palec: pristi tyden davaji ale misto Stardance vecer pro svetlusku, ne?

Nevím, raději se na TV program podívám.
Dr. Cajthamlová mi přišla silnější než před lety v pořadu Jste to co jíte. Prý televize přidává na objemu, ale tehdy opravdu vypadala (nebo i byla) štíhlejší. Mně se líbí jak tančí, jde jí to, nebo má tak dobrého partnera i choreografii. Skladba, na kterou tančili, ty housle, opravdu pěkné.
V jednom z úvodních záběrů ukazovala na sukni, o kolik je jí volnější v pase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
18.10.15 12:06
@mojmira píše:
myslím si, že u všech zapracovala tréma, také jsem od Katěřiny čekala více.

to já taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
18.10.15 12:08
@Meha píše:

Ona celkově dost přibrala. Všimla jsem si, že na těch zkouškách byla ještě tlustší, oproti včerejšímu večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
18.10.15 12:08

Byl to teprve první večer, doufejme, že se to rozjede. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
18.10.15 12:10

Ta Lucca mě dost zklamala, myslela jsem si, že bude dobře tancovat, když má sestru tanečnici a má na to i postavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.10.15 12:16

Tak ja toho od Cajthamlove moc necekala. Je odjakziva objemnejsi, tak to s vrcholovym tancem moc nekoresponduje :nevim:
Ale teda hybala se lip nez Lucca. Ta ma vzhledem k veku a postave vetsi moznosti, nez doktorka, a prilis je nevyuzila. Zatim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
18.10.15 12:25
@MUFICE píše:
Ta Lucca mě dost zklamala, myslela jsem si, že bude dobře tancovat, když má sestru tanečnici a má na to i postavu :think:
většinou od koho se hodně očekává tak zklame.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
18.10.15 12:53
@EMicina píše:
Ano, moc jsem se těšila! Nesleduji teď žádný seriál, tak konečně bude mít můj život řád a pravidelnost. Každou sobotu u TV!

Přesně moje slova. :palec: Na nic jiného, natož pak na seriály, se v TV nedá koukat, to u nás sleduje manžel :zed:, ale sobotní večery si vzít nenechám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová